Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Adatintegrációs modul

A QualitySoft adatcsere modul biztosítja a nem integrált különálló programok közötti adatátadást, illetve főkönyvi feladást.

Az adatcsere modul egyrészt a saját fejlesztésű különálló programjaink között biztosítja a főkönyvi feladások átvitelét, amennyiben ügyfeleink nem egységes menüszinten integrált, vagy online rendszert használnak. Az adatcsere modul ezen kívül képes külső idegen (nem saját fejlesztésű) rendszerből is adatfogadásra, ezáltal lehetőség van arra, hogy jelenlegi megszokott számlázó, bér, vagy egyéb speciális rendszerüket nem kell lecserélniük, és mégis használhatják főkönyvi programunkat, vagy egyéb termékünket egy integrált rendszerben.

Az adatátadás fájl cserével és egy menüpont elindításával oldható meg. A fájlok átvitele több módon történhet:

  • Helyi winchesteren vagy helyi hálózaton keresztül.
  • USB-n.
  • E-mailben csatolt mellékletként.
  • FTP-n keresztül is átvihetők a fájlok egyik rendszerből a másikba.

Látható tehát, hogy térben távolabb eső rendszerek közötti adatcsere is lehetséges. Adatcsere modul esetén szabványos fájl formátumot használunk, melyet előállíthat a külső rendszert fejlesztő cég, és így biztosítható programunkba a beolvasás.

Amennyiben integrált rendszerünket vásárolja meg, akkor az adatcsere modul nem szükséges, mert integrált rendszereinkben automatikusan biztosított az egyszeri adatrögzítés, és az adatok közös törzsadatbázisból dolgoznak, és a főkönyvi feladás automatikusan megvalósul.

Programunk lehetőség nyújt az úgynevezett webáruház illesztés funkciónak is. Röviden ez annyit takar, hogy képes átvenni különböző webáruházak által előállított megrendeléseket, számlákat. Az átvett megrendelésekből egyszerűen elkészíthetőek a végszámlák (akár tömegesen is). Erről részletesebben az alábbi linken olvashat!

Import lehetőségek SZÁMLÁZÓ programokból

Amennyiben az ügyfele a honlapunkon található számlázó programok valamelyikét használja könnyedén átadhatóak-átvehetőek az adatok az adatimport-export modulunkkal e-mailen keresztül vagy pendrive-on, mivel ezen számlázó szoftverek alapból tudnak kapcsolódni a QualitySoft könyvelő szoftveréhez.

A jelenleg együttműködő számlázó program partnereink listája
(A lista folyamatosan bővül.)

Forgalmazó
Szoftver neve
Web
Diamond Stúdió Szoftverek Kft.
Raktárkezelő számlázó program
https://diamond.hu/
UNAS webáruház
Online Webáruház
https://unas.hu/
KBOSS.HU Kft.
Szamlazz.hu számlázó
https://szamlazz.hu/
Szintézis Informatikai ZRt
SZINTÉZIS "SZIKE"
https://www.szintezis.hu/
Adminsoft Kft.
Adminsoft raktárkezelő programok.
http://adminsoft.hu/
AXEL Professional Softwares Kft.
Axel Pro számlázó program
https://www.axel-szamlazo-program.hu/
BázisNet Rendszerház Kft.
Speditrans számlázó
https://www.speditrans.hu/
FCI-FULL Informatikai Kft.
FCI-FULL számlázó
http://www.fcifull.hu/
Incash Rendszerház Kft.
InCash Ügyviteli Szoftver
https://www.incash.hu/
Clear Admin Software Kft.
Clear admin számlázó
https://clearadmin.hu/
ProgramTECH Kft.
ProgramTECH MOST számlázó
https://most.programtech.hu/
Bevezetés alatt
Infocentrum Szoftver Stúdió
Infocentrum számlázó
https://www.infocentrum.hu/

Import lehetőségek bármilyen tetszőleges SZÁMLÁZÓ programból

Akkor sincs probléma, ha az Ön ügyfele olyan számlázó programot használ, amely nem szerepel listánkon, mert erre is van megoldásunk! Tapasztalatunk szerint a számlázó programok fejlesztői nyitottak az együttműködésre, hiszen az számukra is sok előnnyel jár, ha minél több könyvelő programmal kompatibilis a számlázó programjuk. Így amennyiben vállalják a fejlesztést, akkor a részletes fejlesztési útmutatónkat rendelkezésükre bocsátjuk, mely alapján el tudják készíteni a fejlesztést. Természetesen igény esetén további segítséget is tudunk nyújtani óradíj ellenében.

Másrészt rendszerünk a paraméterezhető egyedi import modul lehetőségünkkel bármely Microsoft Excel (xls) fájlból tud adatokat importálni a könyvelő programba. A modul nagy előnye, hogy nem kell hozzá a számlázó program fejlesztőinek az együttműködése. Bármelyik jelenlegi számlázó programból kapható olyan Excel fájl, amit be tudunk olvasni. Küldjék el részünkre az Excel fájlt, mi megvizsgáljuk és megvalósítjuk az importot.

Banki import lehetőség

A könyvelő program banki import modulja lehetőséget biztosít a banki kivonat automatikus feldolgozására. A banktól kapott (letöltött) elektronikus bankkivonatot a könyvelő programba beolvasva manuális adatbevitel nélkül megjeleníti a kivonat tételeit, így automatikusan összepontozhatók a jóváírások - terhelések a vevő - szállítói számlákkal.

További előnye a rendszerünk használatának, hogy öntanuló, vagyis, ha egy összepontozást (egy adott céget egy adott bankszámlához) hozzárendelünk, akkor az megjegyzi, és a későbbiekben már felismeri.

Így a könyvelő programunk jelentősen lerövidíti a banki kivonatok feldolgozását, valamint elősegíti a pontos munkavégzést is (nincs elírás, elütés).

Banki terminálprogramba, internetbankba exportálás

Közel annyi időt emészt fel a számlák ill. bérek utalása, mint a kivonatok rögzítése, ezért erre is gondoltunk banki import-export modulunk kialakításakor: A felrögzített szállítói számlákból, bérszámfejtésekből automatikusan készít banki export fájlt a rendszer, amely banki terminálprogramba vagy internetbankba beolvasható, és a számlák, bérek azonnal utalhatók!

Ha még több információra kíváncsi, akkor iratkozzon fel ingyenes tanácsadó hírlevelünkre.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!