Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Felezze meg az ügyvitellel töltött időt ingyen!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Számviteli Rendszer Kft „Üzletviteli és programvásárlási tanácsadó hírlevelek” című ingyenes e-mail hírlevelére, melyben hosszú évek tapasztalatait és több száz könyvelővel, cégvezetővel történt konzultáció leszűrt eredményeit osztjuk meg Önnel.

„Milyen programot válasszak? Mi alapján hozzam meg a döntésemet?”

Tapasztalataink szerint nagyon nagy a tanácstalanság ezen a területen. Hiszen nem minden nap vásárlunk ügyviteli programot, és nem gyakran merül fel ez a kérdés. Mire támaszkodhatunk tehát a döntésnél?

Leginkább a korábbi programunk jó, vagy rossz tapasztalataira, vagy esetleg olyan ismerősünk tanácsára hallgatunk, akiben megbízunk. De még ő sem ismerheti a mi személyes problémánkat, a mi személyes igényeinket. Ami neki megfelelő volt az lehet, hogy nekünk nem lesz az. A programok DEMO-ját letölthetjük ugyan, de azt nem tudjuk, hogy azokat milyen szempontok szerint hasonlítsuk össze. Sokszor a kinézet, vagy megérzés alapján döntünk, és nem biztos, hogy helyesen.

Ezen a helyzeten szeretnénk változtatni, és segítséget nyújtunk a döntés meghozatalában azzal, hogy több mint 30 éves tapasztalatunkat átadjuk Önnek.

Megismerheti mitől jó, és mitől rossz egy ügyviteli program, és mik azok a hibák, amiket elkövethetünk a programvásárlás során, és mi alapján hasonlítsuk össze a programokat, hogy a lehető legtöbbet nyerjünk vele. Ezeket a tanácsokat azonnal használhatja cége profitjának növelésére, valamint nagymértékű idő és költség csökkentésre.

Feliratkozás

Adatvédelem: Mi is utáljuk a Spam-et: adatait senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheti ingyenes előfizetését a hírlevelek alján található leiratkozás link segítségével.

Ha hasznosnak találja a hírlevelet, kérjük, ossza meg velünk véleményét! Írjon nekünk miben segítettek a tanácsok, illetve min változtassunk.