Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Akciók

Használja ki AKCIÓS ajánlatainkat!

1. Induló cégeknek

Induló cégeknek 80.000 Ft nettó vásárlás felett kedvezményt biztosítunk a program árából. Szeretnénk segíteni a cég indulásában.
Ha 6 hónapnál nem régebbi a cégbejegyzés, akkor 25% kedvezményt biztosítunk a program árából.

2. Programjainkra részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Ha nincs jelen pillanatban elég tőkéje, akkor is lehetősége van pillanatnyi pénzügyi lehetőségeinél drágább programot vásárolnia.

30% induló részlet befizetés után maximum 7 részletben fizethető a program.
(Részletenként 1.000 Ft+Áfa kezelési költséget számítunk fel)

Példa: Nettó 100.000 Ft-os programnál 7 hónapos részletfizetés esetén: Induló részlet Nettó 30.000 Ft, majd 7 x 11.000 Ft+ Áfa a fizetendő összeg.

3. Cégcsoportok számára

Azonos tulajdonosi körrel rendelkező cégcsoporton belül a programok igen jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg.
A kedvezmény mértéke elérheti az 50-70%-ot.

4. Iskolák számára oktatási célra

Iskolák számára a program oktatási célra történő felhasználása ingyenes.

5. Iskolák számára saját célra

Ha saját célra vásárol oktatási intézmény akkor 30% kedvezményt biztosítunk. Kivételt képez a Maxbér program. Melynek árából 15% kedvezményt adunk.

Kérjük Önt, hogy mielőtt vásárlás mellett döntene számoljon utána! Válasszon a részletfizetési lehetőség, vagy az árcsökkentés közül amennyiben a licencdíjat túl magasnak találja.

Az újítások mindig is jellemezték cégünket. Régi ügyfeleink jól tudják, hogy mennyi újítást vezettünk be, mielőtt a konkurencia is megjelent volna ezekkel. Ez is egy fantasztikus egyedülálló innovatív lehetőség. Éljen Ön is ezzel a lehetőséggel még ma.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!