Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Privát felhő

Olcsó iroda és Online Rendszer

Könyvelőirodáknak kitűnő lehetőség hogy otthonról könyveljenek vagy az ügyfélnél közvetlenül hozzáférhessenek irodai programjukhoz, valamint az ügyfelek megfelelő korlátozás mellett hozzáférhetnek saját adataikhoz.

Kft-k, cégek részére hatékony megoldás több telephelyes integrált rendszer kiépítésére a Diamond Integrált Számviteli Rendszer segítségével.

Vagy akár ha nem is használja ezen programunkat, építsen ki egy olcsó és hatékony irodát az Thinstuff programrendszerünk segítségével.

Ultimate rendszer - QualitySoft

Cégünk olyan megoldást kínál amellyel akár több telephelyen dolgoznak, akár belső hálózaton, hihetetlenül sokat spórolhat a hardver és szoftver eszközökön, a rendszergazda költségein, valamint munkatársai Online dolgozhatnak a világ bármely pontjáról! Tekintse meg milyen előnyökkel jár ez Önnek:

Olcsó megoldás arra, hogy dolgozói otthonról is dolgozhassanak akár a mi integrált rendszerünkkel, akár saját programjaikkal.

Használhatja a régi, akár elavult gépeit. Nem szükséges 10-20 új gép vásárlása és megújítása évről évre.

Használhatja régebbi hardvereit is újabb operációs rendszerekkel, amin az új nem futna teljesítmény problémák miatt.

Nem kell a legújabb Windows rendszert megvásárolni az összes gépére, csak 1-2-re.

Nem kell Office licenceket, vagy vírusírtó programokat vásárolni a minden gépére, csak 1-2-re. Valamint a legtöbb egyéb programját is csak 1-2 példányban kell megvennie, nem az összes gépre.

Az összes telephelyen közösen használhatja programjait és elérheti dokumentumait.

A kollégák a világ bármely pontjáról használhatják programrendszerét. Az adat és az alkalmazás kizárólag a szerveren fut és jelentősen lecsökken a rendszer-adminisztráció költsége.

A régi, elavult gépein már nem kell hogy fusson minden új program. Elegendő csupán a Távoli Asztal Kliens futtatása, amivel csatlakozhat a kiszolgálókhoz. Ezáltal az esetleges vírus támadások, hardver-szoftver instabilitásból és egyéb hibákból adódó problémákat elegendő csak 1-2 gépen felügyelni, kijavítani, így a rendszergazda költségeken is sokat spórolhat a költsége mindenképpen kevesebb, mint 10-20 független gép karbantartása.

Jóval Olcsóbb és jobb megoldás a Microsoft Terminál szerver vagy hasonló termékek helyett.

Új programok telepítését, vagy számítógép fejlesztését csak 1 gépen, a szerveren kell elvégezni és azonnal minden kliensünkön használhatóvá válnak az aktuális frissítések.

Munkatársak csak a számukra engedélyezett programokat használhassák.

Munkatársak ne telepíthessenek programokat a céges rendszerre.

Távfelügyelettel azonnali segítségnyújtás adható az egyes szoftveres problémák elhárítására.

A számítógépek mindenféle szoftver telepítés nélkül azonnal cserélhetőek ha tönkremennek.

Bármikor azonnal új számítógép használható a rendszeren.

A rendszer használatához egy nagy kapacitású szerverre van szükség, amelyen Windows 10 Home vagy újabb verziója fut speciális kliens kiszolgáló beállításokkal. Ezen a szerveren dolgoznak a felhasználók is úgy, mintha a programok a saját gépükön futnának.

Tekintse meg powerpoint bemutatónkat az Online rendszer előnyeiről

A rendszer beállításáról bővebb videó anyagot itt találhat.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!