Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

QualitySoft Számlázó Program Webáruház illesztés

Az interneten megrendelt termékek kiszámlázása igen komoly időbefektetést jelent még közepesen sok tétel esetén is. A kézzel való számlázás egyértelműen nehézkes, lassú, de a gépi számláknál is a vevőadatokat és a megrendelt tételeket minden megrendelésnél külön kell felvinni. Erre egy jó megoldás, ha a számlázó programmal, ami cégünknél akár a készlet/raktárkezelővel is együtt járhat, összekötjük a webáruházat, és a megrendelések minden számlára kerülő adatát átadjuk a szoftvernek. A megrendelések átvételekor programunk rögzíti a vevők adatait, valamint a tétel mennyiségeket, de akár a kedvezményeket is. Így gyakorlatilag minden automatikusan átkerül, nem kell végigjárnunk a hosszú folyamatot a vevők rögzítésétől kezdődően. Ezt megoldva a számlázás tényleg csak néhány gombnyomás műve.

A webáruház illesztés előnyei

Minden egy rendszerben, minden előre beállítva, minden gyorsan, minden automatizálva, és minden NAV által favorizált módon működik.

Csupán néhány kattintással elkészíthetőek, kinyomtathatóak a számlák, akár bizonyos időszakra, tömegesen, így felgyorsítva az eladás folyamatát is. Tehát pillanatok alatt elkészíthető a számla a rendeléshez.

Nem kell újra rögzíteni a számlára már felvitt adatokat, így a hibázás lehetősége is lecsökken.

Egyedi, vagy akár speciális igények megvalósítása.

Különösen ajánljuk azok számára, akik kisebb értékű termékeket forgalmaznak nagy mennyiségben.

Különösen ajánljuk azok számára, akik kisebb értékű termékeket forgalmaznak nagy mennyiségben. Esetükben akár egy alkalmazott teljes munkaidejét kiteheti a számlák kiállítása, ami így szintén megspórolható. Az erőforrások átcsoportosításával a tényleges hasznot hozó tevékenységekkel tud foglalkozni.

Támogatott webáruházak

Unas webáruház - Bérelhető webáruház rendszer QualitySoft számlázó támogatással.

Kérésére elkészíthető, illetve beállítható különböző webáruházak illesztése is, mint például:

  • NetGo.hu Kft. - egyedi webáruház készítés sablonok nélkül, cégre szabottan, több éves tapasztalattal.
  • www.streamweb.hu - Modern, egyedi megjelenésű webáruházak, akár részletre is.
  • Bolthely.hu webáruház - Bérelhető webáruház szoftver
  • Pro24: Webáruházak - 24 órán belül átvehető webáruházak alacsony havidíjakkal, pénzvisszafizetési garanciával.
  • Shopmasters.hu - Egyedi webáruház készítés. Piacvezető egyedi webáruházak pénzvisszafizetési garanciával, egy összegű megvásárlással és bérleti konstrukcióban is. Ajándék forgalomnöveléssel (több ezer potenciális vásárló ingyenesen), keresőbarát módon, kényelmi funkciókkal!
  • Webshop Hun professzionális webáruház program - Mindenki számára ingyenes.

Amennyiben nem találta meg a listán az Ön által használt webáruházat, kérésére egyéb illesztések fejlesztését is vállaljuk!

A QualitySoft számlázó program webshophoz illesztésében szívesen nyújtunk technikai segítséget, információkat. A számlázó program webshop moduljának illesztéséről teljes leírás érhető el dokumentációnkban. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egyszerű, könnyen kezelhető

A webáruház bizonylatok beimportálása menüpontot lefuttatva nincs más dolga, mint kiválasztani, hogy milyen rendszerből szeretné beimportálni a megrendeléseket. Természetesen több webáruház is be lehet állítva programjában.

Az importálást követően már nyomtathatóak is az elkészült számlák, akár tömegesével is.

Kérem, töltse le a QS Diamond Könyvelőiroda programrendszer DEMO programját hogy megtapasztalja egy igazán korszerű, és integrált, hálózatos rendszer előnyeit.

A modulok részletes leírásának megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!