Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Megoldások: Cégvezetőknek

Cégvezetőknek szóló ajánlatunk

Cégvezető - QualitySoft

Mennyit költ Ön jelenleg könyvelési díjra és pénzügyre évente?

Mit szólna ahhoz, ha legalább a felét megspórolhatná könnyen és gyorsan? Az Ön zsebében jobban mutatna ez az összeg mint a könyvelőjéében. Nem igaz?

Rendszereink használatával mindenképpen megkönnyítheti munkáját, de az integráltság fokától függően egyre többet, és többet spórolhat. Ennek megfelelően Ön öt különböző módon használhatja Integrált ügyviteli rendszerünket

01

Rendszerünket csak számlázásra, pénzügyre, és/vagy készletkezelésre használja

Ön a számlákat integrált ügyviteli rendszerünkben készíti. A számlákat rendszeresen átadja a könyvelőjének, aki a saját, régóta megszokott könyvelési rendszerében könyvel a saját telephelyén, vagy a mi könyvelőprogramunkat használja az Ön telephelyén.

A számlázó programról bővebbet itt talál…

02

Számlázás és távkönyvelés

Ön a számlákat integrált ügyviteli rendszerünkben készíti. A számlákat rendszeresen átadja a könyvelőjének, aki a interneten keresztül eléri integrált ügyviteli szoftvert, és ebben könyvel.

A távkönyvelés lehetőségeiről bővebbet itt talál...

03

Számlázás és képviseleti könyvelési szolgáltatás

Ön a számlákat integrált ügyviteli rendszerünkben készíti. Az integrált rendszer a számlákat automatikusan lekönyveli a könyvelővel előre egyeztetett és általunk megfelelően beállított főkönyvi számlákra a könyvelő programba. Amennyiben Ön vállalja a bejövő (költség) számlák, bankkivonatok rögzítését, akkor minden bizonylat (bevétel- és költségszámlák, bankkivonatok) Önnél maradhat, és nem kell eljuttatni a könyvelőhöz. Ezek szintén előre egyeztetett főkönyvi számlákra könyvelődnek egy könyvelési ismeretek nélküli pénzügyes is be tudja ezeket rögzíteni. Önnek csak a bevallások elkészítésével és az NAV felé történő képviselettel kell megbíznia könyvelőjét.

Az integrált számlázó + pénzügyi programról bővebb leírást itt talál...

Így jelentősen csökkentheti könyvelési költségeit, ráadásul akármikor teljesen naprakész információkkal rendelkezhet cége üzleti helyzetét illetően.

Bármikor láthatja mire költhet, vagy min kell spórolnia. Bármikor naprakészen kérhet mérleg- vagy eredménykimutatást. Megtudhatja mennyi ÁFÁ-t, mennyi társasági adót stb. kell a közeljövőben befizetnie, így sokkal hatékonyabban irányíthatja a vállalkozását. A banki terminálprogram kapcsolattal nem kell a bejövő számlák utalásait még egyszer felrögzítenie a banki programba.

Ábra - Cégvezetőknek

04

Számlázás és saját könyvelő alkalmazása

Ha megengedheti magának, hogy saját könyvelőt alkalmazzon, akkor az a legjobb megoldás, mellyel a legnagyobb hatékonyságot érheti el, ha egy TELJESEN INTEGRÁLT és felparaméterezett programot vásárol.

Ön a számlákat az integrált számviteli rendszerünkben készíti. Az integrált rendszer a számlákat automatikusan lekönyveli az integrált rendszer részeként az egyeztetett és általunk megfelelően beállított főkönyvi számlákra a könyvelő programba. A számlázó rendszerben vagy a könyvelő programban berögzített banki kiegyenlítések azonnal láthatóak, és azonnal látható, ha egy partner úgy vásárol, hogy nem fizetett korábban. A könyvelő az integrált rendszerünkben végezheti el a bérszámfejtést is akár úgy, hogy egy teljesítménybér modulban a dolgozók normáját, darabbérét, teljesítményét naponta vezethetjük. Az átutalásos bejövő számlákat és bér utalásokat a rendszer gombnyomásra a banki terminál programnak átadja és azonnal utalhatók anélkül, hogy ezeket fel kellene rögzítenie.

Az integrált számviteli rendszerünkről bővebb leírást itt talál...

05

Integrált rendszer egyedi cégre szabással

Ha mindezeken felül esetleges készletkezelését, valamint bejövő számláinak banki könyvelését is egy EGYEDI TESTRE SZABOTT rendszerben kezel, akkor a mai technológiai lehetőségekkel elérhető legnagyobb fokú integráltságot tudjuk biztosítani a rendszerünkkel. Ebben az estben az sem lehetetlen, hogy a program állítsa ki Ön helyett a kimenő számlákat, valamint automatikusan könyvelje a ki és bejövő banki tételeket. Hihetetlen? Nézze meg! Ez ma már valóság. A programra költött összeg sokszorosát spórolhatja meg havonta!

Ön még mindig különálló programokat használ ügyvitelének különböző területeire?

Olvassa el tanulmányunkat az integrált rendszerek révén megszerezhető előnyökről.
Tanulmányunkat ide kattintva olvashatja el...

Leginkább integrált számviteli rendszerünket ajánljuk, de amennyiben csak kisebb rendszerre van szüksége most azt is fantasztikusan kedvező áron tudjuk biztosítani. Használja ki kedvező vásárlási feltételeinket.

Cégvezetők számára ajánlott programjaink

QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer
(Főkönyv + komplett ügyvitel)

QualitySoft Számlázó

QualitySoft Számlázó + Pénzügy

QualitySoft Készletkezelő + Számlázó

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!