Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Vásárlási és szerződési feltételek

A program telepítése

A megrendelés után a letöltő oldalra jut, ahonnan letöltheti a demo program felhasználásra kész, élesíthető változatát (az élesítést telefonon kérni kell). A letöltött telepítő program automatikusan végigvezeti Önt a telepítési folyamaton. Ezután a program használatba vehető, a rendszer alapadatokkal történő feltöltése megkezdődhet.

Aktiválás

Online rendelés esetén a program használatbavételéhez állandó Internetkapcsolat szükséges. A telepítés után az első használatbavételekor meg kell adni jogosult felhasználó nevét, és be kell írni a visszaigazoláskor kapott aktiválási kódot. Ezután fel kell hívni az ügyfélszolgálatot az élesítéshez (22/503-363) ezután a program felcsatlakozik az Internetes szerverünkre, és elvégzi a regisztrációt. Az aktiválás és regisztráció után a program minden funkciója használható 12 napig. A program ez alatt az időszak alatt minden indításakor felcsatlakozik az Internetes szerverünkre és ellenőrzi, hogy kifizetésre került-e a licencdíj, és azt regisztráltuk-e már rendszerünkbe.

Végleges élesítés, fizetés

Az aktiválás után a program 12 napig teljes körűen használható. Ez alatt az időtartam alatt kell elvégezni a következőket: Az aláírt és lepecsételt végfelhasználói licencszerződést, valamint ügyfélszolgálati szerződést postán el kell juttatni hozzánk, valamint 8 napon belül kell a számlát kiegyenlíteni.

A kiegyenlítés utáni 4 nap arra elég, hogy regisztráljuk a pénz beérkezését a számlánkra, és beállítjuk a letöltő szerverünkön beállítjuk a 12 napos tiltás feloldását. A program induláskor észleli hogy kifizetésre került a számla, ezáltal feloldja a beépített időkorlátot, és véglegesen az Ön tulajdonába kerül a programlicenc.

A pénz számlánkra történő beérkezése után állítjuk ki a számlát a programlicencről, melyet azonnal postázunk.

Számlázás

A pontos számlázás érdekében az Online megrendelőlapon szereplő számlázási adatokat rövidítések nélkül töltse ki. Amennyiben kevés karakter található a számlázási adatok mezőben, használja a megjegyzés rovatot.

Tiltás

Amennyiben nem érkezik meg hozzánk az utalás 8 napon belül, akkor a program a 12. napon végleges tiltás alá kerül és a továbbiakban nem használható. A végszámlát nem állítjuk ki, és a programlicenc nem kerül a letöltő birtokába, és nem tud hozzáférni a frissítésekhez sem.

Ügyintézővel egyeztetett megrendelés esetén

Amennyiben nem dobozos terméket szeretne rendelni, hanem integrált rendszert, vagy egyedi igényei vannak, akkor ügyintézőnk pontos rendszerfelmérést végez. Erről rendszertervet, és árajánlatot küldünk ki. Amennyiben személyes telepítést kérnek, akkor előzetes egyeztetés után megy ki a telepítő. Egyéb esetben a kiválasztott szoftvereket legkésőbb a következő munkanapon feladjuk (amennyiben a megrendelése munkanapon 14 óráig beérkezik, általában még azon a napon), amennyiben más időpontot nem jelölt meg.

Szállítási költség
Nincs szállítási költség, mivel a letölthető demó verzió kerül élesítésre, Önnek csak a program vételárát kell kiegyenlíteni. Részletfizetés esetén kezelési költséget számítunk fel.

Számlázás
Átutalásos fizetési mód esetén a csomagot a Magyar Posta kézbesíti ajánlott küldeményként, a Magyar Posta Zrt. Üzletszabályzatában meghatározott feltételek és kézbesítési határidők szerint, a csomagban az átutalásos számlával. Azonnal fizetés előre utalással oldható meg, vagy pedig személyes telepítés esetében készpénzes fizetési mód is választható.

Részletfizetési konstrukció esetén érvényes feltételek

A programokat részletre is meg lehet vásárolni. Részletre történő rendelés esetén Ön a megrendelés elküldésével kötelezettséget vállal arra, hogy a program(ok) teljes vételárát (összes részletét) kifizeti. Részletfizetésnél az megrendelőlapon önnek kell megadni hány egyenlő részletben szeretné a programok vételárát kiegyenlíteni (maximum 6 hónap). Részletfizetés esetén részletenként 1000 Ft + ÁFA kezelési költséget számolunk fel. A részleteket egymást követő hónapokban kell kiegyenlíteni. A következő részletet minden hónapban azon a napon állítjuk ki, amelyikre a megrendelés napja esik.

Részletfizetéskor a programokra időkorlátos tiltást helyezünk, mely a részlet lejártát követő 8 napon belül letiltja a programot, ha addig nem kerül kiegyenlítésre a számla. így Ön mindig csak a megvásárolt időszakban tudja használni a programot. Az utolsó részlet kifizetése után feloldjuk a tiltást.

A részletfizetés feltétele, hogy minden hónapban az elküldött részlet számlát átveszik és kiegyenlítik. Amennyiben ez nem történik meg a program/ok hátralévő vételárát egy összegben, átutalással kell kiegyenlíteni, majd ezt követően oldjuk fel véglegesen a tiltást. Amennyiben ez nem történik meg a fizetési határidőig, akkor a program használati joga lejár, a programot tovább legálisan nem használhatja, ügyfélszolgálatunkat és a frissítéseket nem veheti igénybe. Ebben az esetben a befizetett részleteket bérleti díjnak tekintjük, azt semmiképpen nem fizetjük vissza. Ha később mégis úgy dönt, hogy szeretné használni a programjainkat, újra meg kell rendelnie a programot. Amennyiben önhibáján kívül nem áll módjában a részleteket átvenni, és ezt időben jelzi, ügyfélszolgálatunk segítségére lesz a megfelelő megoldás megtalálásában.

Jogos felhasználó módosítása

A program használatára kizárólag a megrendelő jogosult. Amennyiben hitelt érdemlően bizonyítani tudja, hogy az eredeti jogos felhasználó átalakult, jogutóddal megszűnt, abból kiváltak vagy más cégbe olvadtak a jogos felhasználót térítésmentesen átírjuk. Ehhez levélben el kell küldeni a cégbírósági adatokat, valamint meg kell írni a megváltozott adatokat. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a jogos felhasználót módosítani, új felhasználóként meg kell rendelni a programot.

Az árjegyzékben feltüntetett árak az áfát nem tartalmazzák!

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!