Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Aktuális pályázataink

Most érdemes vásárolnia import modult vagy teljes programot vissza nem térítendő pályázati támogatással!

Fejlessze vállalkozását Import modullal, vagy vásároljon teljes programcsomagot most akár ingyen, állami segítséggel Használjon QualitySoft NAV 3.0 import modult- ahol a stressz véget ér könyvelőirodájába beköltözik a nyugalom.

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy cégünket regisztráltuk a: vallalkozzdigitalisan.hu oldalra, ahol pályázati támogatást lehet igényelni szoftvervásárlásra. Cégünk két programcsomagot kínáljelenleg:

  1. Új program vásárlásához a kövekező programcsomagot kell igényelni. Fontos, hogy nem csak a teljes programcsomag igényelhető, lehet kérni csökkentett egyedi modulokból, programrészekből összeállított Ügyviteli rendszert is. Itt tudja megtekinteni a csomagot.
  2. Import modulok, (banki import, vevő számla import, szállítói számla import) automatizmusok beszerzése meglévő programhoz itt érhető el.
    (A modulok működésükről kérjen bővebb tájékoztatást értékesítőinktől (22/503-363 2-es mellék))

Pályázat

FELHÍVÁS a hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatására.
A Felhívás címe: Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása.
A felhívás kódszáma: GINOP-1.2.9-20

Magyarország Kormányának felhívása a hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatására. A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a hazai mikro- és kisvállalkozások versenyképességének javítását innovatív, hozzáadott érték növelő fejlesztések támogatásán keresztül.

A cél elérését a Kormány a mikro- és kisvállalkozások együttműködésével tervezi megvalósítani jelen Felhívásban foglalt feltételek mentén.

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

  • a benyújtott támogatási kérelmekről a jogszabály által meghatározott határidőn belül dönt;
  • a felhívás feltételeinek megfelelő projekteket 2 millió Ft – 60 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig,
  • az előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek a támogatás legfeljebb 25%-ának megfelelő, maximum 15 millió Ft összegű előleget biztosít.

A támogatási kérelmet benyújtó szervezetek az együttműködés keretében vállalják, hogy:

  • a kapott támogatáson felül önerőből finanszírozzák a projektet;
  • projektjük megvalósításával hozzájárulnak a Partnerségi Megállapodásban foglalt célok eléréshez;
  • projektjük megvalósításával hozzájárulnak a helyi gazdaságban betöltött szerepük megerősítéséhez, piaci pozíciójuk javításához.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!