Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Betanítás, oktatás

A program használatba vétele előtt javasolt az alapvető funkciók elsajátítása, ehhez érdemes megtekintenie a honlapon található ingyenes videó bemutatóinkat melyek folyamatosan elérhetőek a nap 24 órájában. A programban található leíráson kívül, részletes kereshető ingyenes tudásbázis áll rendelkezésére melyben kategorizált tartalmat illetve további kiegészítő videókat tekinthet meg, az itt található tartalomból egy komplett oktatási anyagot állítottunk össze.

Természetesen minden programunkhoz kérhető további oktatás, személyes kiszállással, személyes találkozással az irodánkban vagy online távszerviz használatával (amennyiben Ön befárad az irodánkba, vagy az online oktatást választja, természeten ebben az esetben kiszállási díjra nincs szükség). Az oktatás a mindenkori óradíj kereteiben kérhető, fizetős szolgáltatásunk.

Javasolt előbb az online bemutatókat megnézni Youtube csatornánkon  (megtekinthetők itt). Megnézheti a 24 órában elérhető on-line bemutatóinat melyeket bármikor megállíthat és visszajátszhat.

Oktatás, betanítás - Személyes képzés
Oktatás, betanítás - Online képzés

A személyes kiszállásról

A személyes kiszállás megrendeléséhez, kiszállási megrendelőt kell küldeni pontos név telefon cím helységnév megjelöléssel. Amit fontos tudni, a kiszállás nem ingyenes (120 ft + áfa / km oda vissza értendő) és időpont egyeztetés szükséges az átfutási néhány nap is lehet. Áthidaló megoldásként online távsegítséggel oktatást szoktunk javasolni, ilyen esetben nincs kiszállási díj csak óradíj. Ha mégis a kiszállás mellett döntene, akkor a kiszállási megrendelőt itt töltheti le.

Kitöltve aláírva juttassa vissza a részünkre az info@qs.hu címünkre.

Mi minősül oktatásnak?

Oktatás: Ha egy napon belül 5 percnél hosszabb olyan telefont bonyolítanak, ami egyértelműen oktatási jellegű (Olyan funkciókra kérdeznek rá amelyek a program leírásában elolvashatók és mégsem ismerik, például a billentyűket nem ismerik, vagy egyértelmű, hogy nem olvasták el a programdokumentációt) akkor az nem tartozik az ügyfélszolgálat feladatkörébe. Ez oktatási feladat, és ebben az esetben oktatást javasolunk, vagy irodánkban, vagy az ügyfél telephelyén, melyet oktatási óradíjon kiszámlázunk. Az ügyfél telephelyére a kiszállás a mindenkori árlista szerinti kiszállási díján történik.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!