Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Szállítói számla import lehetőségeink

Biztosan Önnek is rengeteg ideje és energiája ment és megy is el azzal, hogy a bejővő számllítói számlákat egyesével, kézzel kell rögzítenie a könyvelő programjában.

Örömmel értesítjük, hogy ennek most véget vethet!

Többet nem kell a szállítói számlákkal bajlódnia, hiszen ha megrendeli programunk import modulját és a Billcity scanelési szoftver és hardvermegoldásait, akkor a jövőben mindezt pár gombnyomással megteheti!

A könyvelő program lehetőséget biztosít más rendszerkből történő szállítói/vevői számlák importjára automatikus feldolgozására.

A rendszer két komponensből áll

1.) A Billcity rendszere amelyhez szükséges egy profi lapbehuzós scanner (meg kell vásárolni) és egy online adatlfedolgozó rendszer ezt ők biztosítják.

2.) A QualitySoft Adatimport modul (egyszeri vásárlás).

A Billcity rendszerrel, ha az ügyfele a számláit beszkenneli, akkor azok egy online felületen szerkeszthetők és exportálhatók a mi programunkba. A feldolgozott állomány az Ön könyvelő programjában azonnal iktatásra kerül. A számla képe megtekinthető, azonnal kontírozható.

Nagyobb számlamennyiség esetén az is megvalósítható, hogy a számlákat egy optikai felismerő rendszer értelmezi, feldolgozza és a könyvelő programba automatikusan átadja az adatot, csak az esetleges korrekciót kell elvégeznie.

A folyamat 4 lépésből áll

1.) Szkennelés, feltöltés
A papír alapon érkező számlák egy profi szkenner segítségével villámgyorsan digitalizálhatóak. A PDF számlák szkennelés nélkül feltölthetők.

2.) Adatkinyerés
Feltöltés után a Billcity kinyeri a számlákban szereplő, a könyveléshez szükséges adatokat.

3.) Ellenőrzés
Bár a számlákat szükséges ellenőrizni, ez csupán pár másodpercet vesz igénybe.

4.) Feladás
A feldolgozott számlák feladása a könyvelő szoftver felé.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!