Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Tanulmány: Billentyűzet kontra egérhasználat

Ha áttérek egy Windows alapú programra akkor automatikusan elveszítem a DOS-ban megszokott kényelmes billentyűhasználatot, és a táblázatokban történő adatmódosítás lehetőségét?

Avagy miért kellene erről lemondanom?

Igen sok könyvelővel beszéltünk, és szinte egybehangzóan állították, hogy a DOS ugyan elavult, de mégis valahogyan a régi programok egyszerűbben és gyorsabban kezelhetőek voltak, mint a mostani Windows-os kezelőfelület, és egérhasználat.

Ennek pontosan nem tudják elmagyarázni az okát, csak egyszerűen érzik a bőrükön. Önnek is volt már ilyen érzése?

Sokan azok közül akik Windowsos felületre váltottak érzik ezt, de szétteszik a kezüket: "Nincs mit tenni ugyebár. Valamit valamiért. A Windowsos programok már csak ilyenek." A programfejlesztők pedig igyekeznek menteni a mundér becsültét, és azt mondják: Programunk jó pár helyen kezelhető billentyűzetről (persze azt már nem teszik hozzá, hogy: a legtöbb helyen meg nem, vagy TAB billentyűkkel nehézkesen...).

Ezért igen sokan vannak akik még ma is sok szempontból elavult DOS-os rendszert használnak, mert az egérhasználat lelassítaná őket. Tehát szinte mindenki tudja hogy ügyviteli programok esetében az egérrel történő kezelés lassítja a munkát, ez már szinte közhely számba megy. De azt már nem tudják pontosan elmagyarázni, hogy miért is van ez így...

Mi utánanéztünk, és most végre eláruljuk a titkot. Egészen pontosan meg tudjuk mondani hogy mi lehet ennek az oka.
Sőt! Mi még ennél is többet tettünk: MEGSZÜNTETTÜK EZT AZ OKOT!

Téged is érdekelnek a pontos okok?
Ha igen akkor olvass tovább.

Hosszas konzultációk, és sok fáradtságos munkaóra alapján két nagyon fontos okot találtunk.

Az első okot itt találod

A második okot itt találod

Mit szólnál, ha mi olyan Windowsos ügyviteli programot ajánlanánk Neked ami a Windows megszokott összes kényelmi funkcióját ötvözi a rugalmas, kényelmes, táblázatokban történő akár egérhasználat nélküli adatmanipuláció lehetőségével?

Hiszen ki akar egérrel kattintgatni, és azután adatot beírni a billentyűzeten, majd megint az egérrel rögzíteni. Ugyan mire jó ez?

Lehet úgy is hogy ráállok az adatra nyilakkal, majd Enter-t nyomok átírom, és kész. Vagy pedig rákattintok kétszer a bal egérgombbal az adott cellára, majd átírom az adatot és kész.

EZ TÉNYLEG ILYEN EGYSZERŰ!

Univerzális táblázataink használatával olyan fantasztikus funkciók válnak elérhetővé számunkra ügyviteli programunkban melyeket eddig csak az EXCEL-ben használhattunk!

Például:

  • adat oszlopok egyszerre történő átírása.
  • adat oszlopok tetszőleges összeadása.
  • Adatok és, vagy kapcsolatokkal kombinálható tetszőleges szempont szerinti szűrése. Korlátlan lekérdezés válik lehetővé.
  • Leszűrt táblázatok tetszőleges oszlopainak kinyomtatása, akár Excelbe akár PDF-be. stb...

És ez a programban található összes táblázatra igaz!

Nem hiszed, hogy ez lehetséges egy Windowsos programban?

Vagy hogy kényelmesebb ez a módszer mint a fent említett?

Próbáld ki a DEMO programunkat!

DEMO letöltése
Töltse le DEMO programunkat - QualitySoft

Még egérhez szokott felhasználók is érezni fognak gyorsulást a többi programhoz képest, főleg sok adat egyszerre történő átírásánál, de ha levetkőzik idegenkedésüket, és csak billentyűzetről használják a programot akkor pár perc próbálkozás után megértik mitől olyan jó ez a módszer. Az egeret azután már fenntarthatjuk az Internetezésre, meg a többi dologra amire nagyon jó, de ügyviteli programban, -FELTÉVE HA AZ JÓL VAN MEGCSINÁLVA- akkor nem szükséges használni.

De ha szeretnek egeret használni, akkor a programban az a jó hogy a fent említett táblázatos előnyök mindegyike egérrel is kihasználható, sőt ebben az esetben még ezen felül, az egér adta lehetőségeket is kihasználhatják ami dupla előny.

Ha még mindig nem győztünk meg, akkor kérjük rendelj egy ingyenes programbemutatót, ahol személyesen bemutatjuk Neked mindezeket az előnyöket, és még számtalan egyedi innovatív módszert. Mert nem kell mindenkinek beállni a sorba! Ha valami jobb mint a többi, akkor azt kell használni, még ha többiek mind mást használnak akkor is.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!