Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Megoldások: Könyvelőiroda irányítási rendszer

Automatizálja a könyvelőiroda teljes működését!

A robotok már a spájzban vannak!

A teljesen digitalizált könyvelőiroda ma már valóság!

Ön felkészült arra, hogy a manuális adatrögzítés a könyvelőirodákban 2-3 éven belül szinte teljesen eltűnik?

Egy olyan évek óta működő komplett megoldást tudunk nyújtani az Ön Könyvelő vállalkozásának, akár holnaptól, mellyel automatizálhatja és digitalizálhatja a könyvelőiroda teljes működését. Aki használja ezeket a funkciókat és automatizmusokat az a felszabaduló idejében ma még jelentősen több ügyfelet tud szerezni, illetve könyvelőirodájába beköltözik a nyugalom.

Nyugodt könyvelőiroda 01
Nyugodt könyvelőiroda 02

Az eddig használt könyvelőprogramokkal lehetett rengeteget manuálisan könyvelni és rögzíteni, majd ez alapján listákat, áfát és beszámolót készíteni. Ezeket pdf-ben vagy beszkennelve eljuttatni az ügyfélhez, és fejben tartani vagy excelben vezetgetni, hogy melyik ügyfél feladattal végeztünk és mi van még hátra hogy el ne felejtsük. Ügyfélkapuról nyugtákat töltögetni, Ebev-ben kotorászni, esetleg ÁNYK-ba is rögzített még manuálisan. Ugye ismerős? Megszoktuk már több mint 10 éve, hogy ez a menetrend. Ezeket azonban felejtse el! Eljött a könyvelőirodák digitális forradalmának ideje!

A QualitySoft könyvelőiroda irányítási rendszerben a következő funkciók segítik a hatékony és teljesen automatizált munkavégzést.

Ön még manuálisan rögzíti a kimenő számlákat?

Megoldásunkkal bármelyik a NAV által engedélyezett számlázó programból kiállított „adóhatósági ellenőrző adatszolgáltatást” melyet kötelezően tudniuk kell a számlázó programoknak, be tudja importálni a könyvelő programba, így az abban szereplő összes (akár több száz) kimenő (vevői) számlát nem kell kézzel külön lekönyvelni, begépelni hanem az azonnal megfelelő szabályok szerint lekönyvelésre kerül.

Hallott már a bank automatizált könyveléséről?

Rendszerünkkel egy 7-10 oldalas bankkivonat könyvelése akár 1-2 perc alatt elvégezhető.A rendszer tanítható, illetve öntanuló ami azt eredményezi, hogy minél többet használja annál kevesebb dolgot kell manuálisan beállítania a tökéletesen automatizált bank könyveléshez.

Álmodott már róla hogy a bejövő számlákat sem kell kézzel rögzítenie?

Programunkkal ez sem álom már többé. Ügyfele vagy Ön a lapbehúzós villámgyors szkennerrel egy gombnyomásra beszkenneli a bejövő számlákat, melyek megjelennek Ön előtt a képernyőn, és a mesterséges intelligencia felismeri a számla alapadatait, a dátumokat, a bizonylatszámot, az áfa alapot, az áfa összegét és a bruttó összegeket. Önnek csak a megfelelő költségszámot kell hozzárendelnie és készen van a könyvelés.

Automatizált funkciók 01
Automatizált funkciók 02

Szeretné a felhőben használni a szoftvert?

Elérheti a könyvelést otthonról is vagy az ügyfele irodájában is könyvelhet. A távkönyvelés ma már mindennapos dolog. Kérdései, kételyei vannak ezzel kapcsolatban, vagy ennek biztonságosságáról? Keressen minket és segítünk.

Még szorosabbra venné a kapcsolatot az ügyfeleivel?

Megoldásunkkal lehetősége van arra hogy ügyfelével közösen használja a szoftvert. Ügyfele rendelkezésére bocsátunk egy számlázó és pénzügyi programot, melyben ő vezetheti a pénzügyi nyilvántartását, számlázhat, és ezt Ön is láthatja, módosíthatja és egy gombnyomásra könyveltetheti. Szükség esetén az ügyfele azonnal nyomtathat magának főkönyvi kivonatot vagy ÁFA listát vagy bármilyen kimutatást a könyvelésből amit Ön megenged neki.

30 éves fejlesztés és könyvelőirodai tapasztalat eredményeképpen további munkát könnyítő funkciókat sorolnánk még fel rendszerünkből a teljesség igénye nélkül.

QualitySoft NAV 3.0 - ahol a stressz véget ér és Könyvelőirodájába beköltözik a nyugalom.

Itt a lazítás ideje! Megérkezett a NAV 3.0! Mostantól nem kell kézzel rögzíteni sem a vevői, sem a szállítói számláit! Nem kell többé hajszolni az ügyfeleket a számlákért, nem lesznek elkésett, sem kimaradt számlák! Nálunk a vevő és a szállító számla adatai is letölthetők a NAV szerveréről! Miért rögzítene kétszer, ha egy gombnyomással le is töltheti az adatokat?

Ön felkészült már a NAV 3.0 változások hatékony kezelésére?
Mi már igen!

Elérkezett a NAV 3.0 állomány bevezetésének az időpontja! Mostantól lekérhetők a NAV szerveréről a vevői és szállítói számlák adatai, ezáltal még az eddigieknél is automatizáltabb lesz a könyvelése, ha a QualitySoft könyvelő programot használja. Ez a modul már jelenleg is elérhető, így ennek köszönhetően nem kell többet könyörögnie az ügyfeleinek, hogy küldjék el a szükséges dokumentumokat, mert azt Ön is megteheti egyetlen gombnyomással, hála a Számla iktató NAV 3.0 modulnak. Ráadásul, ha ezt a modult használja, a NAV nyilvántartással biztosan egyezni fog a könyvelése!

Ebben az előzőhez hasonlóan egy gombnyomásra lekérhetjük a NAV szerverére beküldött adatokat, és ez alapján a rendszer automatikusan kitölti a szükséges mezőket az iktatott számláknál. Ha kézzel rögzíti a számlaszámot és az adószámot, a többi adatot már készen kapja! Generálunk hozzá egy technikai pdf számlaképet, amelyről ugyanúgy dolgozhat. A tételek és az összes adat megtalálható a technikai számlán is.

Automatizált könyvelés
Automatizált könyvelés Önnek

És ez még nem minden!

Most jönnek csak az igazán ínyenceknek való funkciók. Ha Önnek nagyobb könyvelőirodája van, illetve sok alkalmazottja van akkor ezt mindenképpen olvassa el.

Megoldásunk neve: Integrált könyvelőiroda irányítási rendszer.

A rendszer összefogja a könyvelőirodában végzendő feladatokat, a napi munkavégzés eseményeit, a program menüpontjait, az ÁNYK bevallásokat, az ügyfélkapus üzeneteket, az EBEV-et és az ügyfél kapcsolattartást, ügyfél értesítőket egy egységes rendszerben.

A teendők, az ismétlődő napi könyvelési bevallási és rutin feladatok, az ügyfelekkel történt kapcsolattartási események (e-mail küldés, telefonhívás, személyes találkozó, stb.) feljegyzései, valamint a jövőbeni feladatok, emlékeztetők rögzítésre kerülnek a rendszerben.

Ezek egy naptárban folyamatosan láthatók, és az elvégezetlen teendők azonnal elvégezhetőek. A könyvelőiroda vezetője ráláthat az iroda működésére, a beosztottak munkájára, illetve egy vezető információs modullal láthatja mely bevallások lettek beküldve, melyek lettek elutasítva, kinek mikor lettek az értesítő levelek kiküldve.

A feladatokhoz automatikusan be lehet ütemezni e-mail kiküldéseket, melyek az adónem alapján automatikusan tájékoztatják az ügyfeleket a fizetendő adókról, járulékokról. Az iroda irányítási rendszerben egy ügyfélre rákeresve láthatók a hozzá kapcsolódó múltbeli feladatok és hogy azok el lettek-e végezve, illetve a jövőbeni elvégezetlen feladatok, valamint az összes vele történt interakció munkavégzés és az azzal töltött idő.

Ezek alapján készülő riportok és mutatók pontos adathoz juttatják a vezetőt az ügyfelekkel töltött időről és a könyvelt tételek számáról, és ennek függvényében határozhatja meg a könyvelési díjat. Vezetőként könnyen figyelemmel kísérheti beosztottjai összteljesítményét, ténylegesen megnézheti, hogy a munkatársak melyik ügyfélnél mikor milyen feladatot hogyan zártak le, hogyan vitték végig a könyvelési folyamatot.

Könyvelő program váltás nélkül is elérhetem ezeket a funkciókat?

Bizonyára felmerül Önben a félelem a programváltás kapcsán. Nálunk ez nem gond. Holnap ugyanonnan folytathatja a rögzítést a mi programunkban ahol az előző programjában abbahagyta, akár év közben is áttérhet bármilyen könyvelőprogramból ingyenesen egy gombnyomásra átkonvertáljuk az összes adatát a mi rendszerünkbe, és bérprogramból a dolgozói törzsadatokat.

De ha mégsem szeretne programot váltani akkor sem kell ezekről a funkciókról lemondania mert jelenlegi könyvelőprogramjába is be tudjuk integrálni a funkciók zömét.

Ne habozzon! Keressen meg minket most valamelyik elérhetőségünkön.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!