Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Megoldásunk: KIRA a könyvelő irodai asszisztens

Üdvözöllek! KIRA vagyok az új segítőd!

KIRA az aki leveszi a terhet a válladról a könyvelőirodai munkavégzés során.

Bemutatjuk az új Könyvelőirodai asszisztens programunkat. A KIRA rendszer segítségével Ügyfélkapus bejelentkezés nélkül azonnal megtekintheti Ügyfélkapu üzeneteit és dokumentumait egy rendezett átlátható táblázatban.

Vásároljon tőlünk szabadidőt, és növelje cége hatékonyságát!

Önt is bosszantja a NAV Ügyfélkapu kezelő oldalának a kiforratlansága, a rengeteg hiba és macerás ügyintézés, az átláthatatlan táblázatok?

Akkor jó hírem van!

A Qualitysoft KIRA asszisztens rendszer segítségével többé ez nem jelenthet problémát! A rendszerünk használatával jelentősen egyszerűsödnek és jóval átláthatóbbak lesznek az ügyfélkapu üzenetek és dokumentumok. Ráadásul több ügyfélkapu egyszerre kezelhető pofonegyszerűen a modul használatával, ellentétben az Ügyfélkapu honlapjával, ahol ehhez ki-be kell lépegetni és még úgy is csak zavarosan tudja kezelni, azt ha az adott ügyfél több ügyfélkaput kezel egyszerre.

Nyugalom a könyvelőirodában - QualitySoft
KIRA asszisztens - QualitySoft

És ez még nem minden!

A QS KIRA rendszerben a letöltött Üzenetek és PDF dokumentumok rögzülnek nem vesznek el, így olyan üzeneteket is villámgyorsan visszakereshetünk amit az ügyfélkapu webes felületéről az időlimit miatt törötek.

Miért érdemes használni a rendszerünket?

A modul segítségével lehetővé válik az ügyfélkapus és cégkapus üzenetek automatizált feldolgozása könyvelők számára, a Pdf üzenetek mentése, nyomtatásra való előkészítése, ütemezhető feladatok, figyelmeztetések határidős eseményekről. Egy gombnyomásra elérheti az ügyfélkapus adatait, üzeneteit mindezt ügyfélkapu belépés nélkül!

Egyszerre több ügyfélkapu kezelése

Egy ablakban látható az összes ügyfél összes üzenete. Egyszerre több ügyfélkaput is tud kezelni a rendszer.

PDF-ek letöltése

A KIRA ügyfélkapu modullal a tárhelyére érkezett üzenetek, dokumentumok megtekintése, letöltése is lehetővé válik. Ezeket a dokumentumokat képes nyilvántartani, az üzeneteket lezártként megjelölni. A PDF üzeneteket elmentheti a felhasználó saját gépére, az adott cég mappájába.

Nem kell belépni az ügyfélkapuba

A KIRA ügyfélkapu modul az ügyfélkapus üzeneteket automatikusan letölti egy gombnyomásra, nem kell belépni a tárhelyre az ügyfélkapuba.

Feladat ütemezés, figyelmeztetés

CRM feladatkezelő integráció. Az ügyfélkapu bevallások feladása és ellenőrzése, az ügyfelek kiértesítése email-ben feladatként rögzíthető a modulban.

Mit tud még a KIRA ügyfélkapu rendszerünk?

 • Adófolyószámla egyenleg lekérdezése.
 • Adónemenként lekérdezhetőek a tartozások.
 • Egyenlegek lekérdezése adónemenként.
 • Az adófolyószámláról az adóegyenlegek beimportálhatóak a programba, és ebből email értesítőt lehet küldeni.
 • A tartozások és az egyenlegek egy táblázatban megtekinthetőek, külön színnel jelölve az ÁNYK-ból elküldött (szürke) és NAV által elfogadott (zöld) vagy elutasított (piros) állapotot.
 • Eltérések lekönyvelése adónemenként, egy gombnyomással.
 • Bejelentett biztosítottak adatainak lekérése foglalkoztató részére.
 • Az ügyfélkapu tárhelyére érkezett üzenetek, dokumentumok megtekintése, letöltése. Ezeket képes nyilvántartani és az üzeneteket lezártként megjelölni.
 • Az ÁNYK alapján képes kigyűjteni a bevallásokat és ezeket az ügyfélkapu értesítő dokumentumokkal, nyugtával összepárosítani.
 • Az összes cégnek egyben megtekinthetők az egyes adónemek adatai és az ehhez tartozó egyenlegek. Ezekről egyenleg értesítőt lehet küldeni email-ben (tartozásokról és a túlfizetésekről).
 • Több ügyfélkapu és ügyfélkapunkon belül több fiók kezelése; cégenként megadható ügyfélkapu hozzáférés.
 • CRM feladatkezelő integráció. Az ügyfélkapu bevallások feladása és ellenőrzése, az ügyfelek kiértesítése email-ben feladatként rögzíthető. A KIRA ügyfélkapu modulban a feladat teljesülése esetén megjelenik az ügyfél értesítő és megjelölhető elvégzett feladatként

Kérjük tekintse meg videóbemutatónkat, vagy kérje ingyenes személyes online bemutatónkat!

Könyvelő program váltás nélkül is elérhetem ezeket a funkciókat?

Bizonyára felmerül Önben a félelem a programváltás kapcsán. Nálunk ez nem gond. Holnap ugyanonnan folytathatja a rögzítést a mi programunkban, ahol az előző programjában abbahagyta. Akár év közben is áttérhet bármilyen könyvelő és bérprogramból. Ingyenesen, egy gombnyomásra átkonvertáljuk az összes adatát a mi rendszerünkbe. De ha mégsem szeretne programot váltani, akkor sem kell ezekről a funkciókról lemondania, mert jelenlegi könyvelőprogramjába is be tudjuk integrálni a funkciók zömét.

Ne habozzon! Keressen meg minket most valamelyik elérhetőségünkön.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!