Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Megoldásunk: Könyvelőirodai digitalizációban az élen járunk

Ne maradjon le a konkurenciától, automatizáljon minél előbb!

Ön felkészült arra, hogy a manuális adatrögzítés a könyvelőirodákban 1-2 éven belül szinte teljesen eltűnik? A teljesen digitalizált könyvelőiroda ma már valóság!

Könyvelőirodai digitalizációban az élen járunk 01 - QualitySoft
Könyvelőirodai digitalizációban az élen járunk 02 - QualitySoft

A Könyvelőirodák kedvenc programja. A QualitySoft főkönyvi könyvelő program könyvelőirodák részére fantasztikusan kedvező lehetőséget biztosít! Az elmúlt 30 év során rengeteg nagy cég- és tételszámú könyvelést folytató könyvelőirodában jártunk, és vizsgáltuk az ott folyó munkát, így nagyon jól ismerjük a csak speciálisan a könyvelőirodákra jellemző kihívásokat, melyeknek egy jó programnak meg kell felelnie!

Kérjen ingyenes online program bemutatót, és megmutatjuk, hogy milyen az amikor minden folyamatot egy egységes rendszer kezel.

Az eddigi módszerekkel lehetett kézzel rögzíteni, rögzíteni, majd ez alapján listákat áfát és beszámolót készíteni. Ezeket beszkennelve eljuttatni az ügyfélhez, és fejben tartani, vagy excelben vezetgetni, hogy melyik ügyfél feladattal végeztünk és mi van még hátra, hogy el ne felejtsük. Ügyfélkapuról nyugtákat töltögetni, Ebev-ben kotorászni, esetleg ÁNYK-ba is rögzítgetni még manuálisan. Ugye ismerős? Megszoktuk már több mint 10 éve, hogy ez a menetrend. Ezeket azonban felejtse el! Eljött a könyvelőirodák digitális forradalmának ideje! Az itt felsorolt dolgok mindegyikét ki tudja váltani szoftverünk.

Ne habozzon automatizáljon minél előbb, hisz a mai világban ez már elengedhetetlen, ha lépést akar tartani a konkurenciával.

Aki használja ezeket az automatizmusokat jelentősen több ügyfelet tud szerezni mivel több ügyfél kezelésére marad ideje, ezzel is elősegítve cége folyamatos gyors ütemű fejlődését.

Olyan programot szeretne, amely az elsők között alkalmazkodik a digitalizációs újításokhoz?

Válassza a QualitySoft programot, hisz a legtöbb, könyvelésben bevezetett újításhoz, az elsők között alkalmazkodunk, abban az esetben is, ha ezt a változtatást nem írja elő jogszabály, csak javítja/automatizáltabbá teszi a programunkat.

PSD2 Banki import modul. Banki adatimport feldolgozással naprakészen!

A bank naplója végre napra kész lehet a PSD2 -vel! A PSD2 röviden egy online számlainformációs szolgáltatás, amely az összes bank rendszerével kapcsolatban áll. Segítségével a könyvelő program kapcsolatot létesíthet a számlainformációs szolgáltatóval, a könyvelők az ügyfél felhatalmazása birtokában a könyvelő programból közvetlenül is lekérhetik ügyfeleik bankszámla történetét. Így a könyvelő gyakorlatilag bármikor hozzáférhetnek a valós idejű adatokhoz anélkül, hogy az ügyfél netbankjába belépnének és importálhatják közvetlenül a programunkba a banki adatokat akár napi szinten.

Dolgozzon közösen Ügyfeleivel!

Bontsa le a korlátokat! Dolgozzon kényelmesen bárhonnan, bármilyen eszközről bármikor! A Qualitysoft webes ügyfélkapunak hála immár lehetősége van egyszerűen a közös munkavégzésre az Ügyfeleivel egy böngésző segítségével. A Webes ügyfélkapu/iktató felületen, az Ön ügyfele által feltöltött állományok számlák, pillanatok alatt bekerülnek az Ön QS programjába.

A QualitySoft-tal a lehető legtöbb időt tudja megtakarítani a könyvelés során.

Mégis, hogyan lehetséges ez?

 • Rendszerünkkel egy 7-10 oldalas bankkivonat könyvelése akár 1-2 perc alatt elvégezhető.
 • Ön még manuálisan rögzíti a kimenő számlákat? Ennek is könnyen véget vethet programunk nav.xml illetve NAV3.0 import moduljával.
 • Szeretné, hogy a bejövő számlákat se kelljen kézzel rögzítenie? Programunkkal ez sem álom már többé NAV 3.0 megoldásunkkal.
 • Integrált dokumentum iktató modulunk a szkennelt számlák képeinek megtekintésével könnyíti meg az életét.
 • Integrált teljes körű komoly bérszámfejtő és tárgyi eszköz, valamint számlázó rendszert is tartalmaz a szoftver automatikus főkönyvi feladással.
 • Megoldásunkkal lehetősége van arra, hogy ügyfelével közösen használja a szoftvert, lássák a számlaképeket, a kiegyenlítéseket stb...
 • Egyedülálló Integrált könyvelőiroda irányítási rendszer. Teendők kezelésével, határidők figyelésével, ismétlődő feladatok kezelésével.
 • VIKI asszisztenshez hasonló működés, bevallások állapotának figyelése, utalási értesítők kiküldése.
 • Ügyfélkapus üzenetek letöltése szűrése, keresése anélkül, hogy a tárhelyre belépne.
 • Adófolyószámla lekérdezés anélkül, hogy az ebev-be belépne.
 • Zökkenőmentes programváltás akár Év közben is.
 • Felhő megoldásunkkal elérheti a könyvelést otthonról is vagy az ügyfele irodájában is könyvelhet. A távkönyvelés ma már mindennapos dolog.
 • Vevők-szállítók adószám alapján automatikus felvétele és ellenőrzése.
 • Rengeteg további rögzítési és lekérdezési automatizmus. Korlátlan lekérdezési lehetőség.

Együtt a siker felé a QualitySoft Szoftvereivel.
Ne habozzon! Keressen meg minket most valamelyik elérhetőségünkön.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!