Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Megoldások: Bérszámfejtőknek

Bérszámfejtő szakembereknek szóló ajánlatunk

Kedves Érdeklődő!

Ön mint bérszámfejtő szakember nyilván nagyon jól tudja, hogy a bérszámfejtés milyen kényes terület, mennyire sok jogszabály, és határidő nehezíti meg a munkáját. Azt Ön is tapasztalja, hogy ezt a nehéz munkát csak tökéletesen működő, és a legtöbb funkcióval ellátott programmal lehet csökkenteni. Nyilván pontosan tudja, hogy jelenlegi programjának mik a hibái, és hiányosságai.

Ha szétnéz a piaci kínálatban, és letölt több DEMO programot, akkor azt is meglátja, hogy mik azok a funkciók amik az Ön rendszeréből hiányoznak, és hogy ha másik programot választana, akkor mennyivel csökkenne jelenlegi munkája.

Vajon mennyi bosszúságtól kímélné meg magát, ha egész éven át olyan programmal dolgozna, amely amellett, hogy rendelkezik a szükséges technikai tudással és ügyfélszolgálattal, gyors, könnyen kezelhető és naprakész is egyben?

Az én programom vajon ilyen?

Ahhoz, hogy egy bérszámfejtő programra igazak legyenek a fent felsorolt jellemzők, ahhoz az kell, hogy minél több bérelszámolással kapcsolatos teendőt automatizálni kell a programban.

Gondolkozzon el. Jelenlegi programja mellett vajon mi az, amit kézzel számolgat, vagy manuálisan ír be az ABEV-be, vagy tölt ki papírokat. Így eldöntheti, hogy mennyi időt tudna spórolni. Sok cég ill. nagy létszám esetén különösen sok időt lehet megspórolni. Mennyivel egyszerűbben és gyorsabban végezhetné el mindennapi munkáját, ha olyan programot használna, amellyel valamennyi elektronikus bevallását, ki beléptető papírját, nyomtatványait, teljesen automatikusan, pár gombnyomással tudná elkészíteni?

Ha Ön több cégnek, vagy nagy létszámnak bérszámfejtő szakember és Önnek is fontos, hogy bevallásait, banki utalásait, főkönyvi feladásait teljesen automatikusan, néhány kattintással tudja elvégezni, akkor mindenképpen próbálja ki, a már közel 1000 helyen futó Maxbér Bérelszámoló programunkat. Három féle kiépítettségben is elérhető programunk, az igények még szélesebb körű kiszolgálása érdekében.

QualitySoft - Megoldások: Bérszámfejtőknek

Mit tudunk mi nyújtani Önnek?

Program filozófiánk lényege, hogy ne Önnek kelljen állítgatni a bér program paramétereit, hanem mi azokat kulcsrakészen a mindenkori jogszabályoknak megfelelően paraméterezve szállítjuk. Ha Önnek új jogcímre van szüksége, akkor szakmailag felkészült ügyfélszolgálatunk beállítja Önnek.

A leggyakrabban előforduló illetve több mint 30 éves fennállásunk alatt előfordult összes jogcímet alapból tartalmazza a programunk, és azok beállításával nem kell törődnünk. Ezen felül rugalmasan alakíthatjuk a cégek igényeinek megfelelően a programot.

Egyszerű kezelés!

Önnek mindössze annyi a dolga, hogy felviszi a dolgozók személyi valamint munkaügyi adatait, kitölti a kieső időket, és a számfejtésbe belépve azonnal látható a bérszámfejtés véreredménye ami azonnal javíthatunk is. Ráadásul Programkövetési díjunk országosan a legalacsonyabbak közé tartozik. Többes jogviszony? EKHO? Munkaszerződés, Munkaerő közvetítés? Iskolaszövetkezet? Teljesítménybér, munkalap?

Nálunk nem probléma!

Tekintse meg bér programjaink részletes leírását

Lehetséges mindez úgy, hogy közben még pénzt is spóroljak?

Mindezek az előnyök már önmagukban rengeteg időt megtakarítanak Önnek, (és az idő mint tudjuk pénz), de mindezek mellett cégünk kivételes árképzési és programkövetési díj rendszerével, még azt is elérheti, hogy jelenlegi éves programkövetési díját akár a felére is csökkentheti.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!