Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Előnyök: Miért pont minket válasszon?

Miben más a mi programunk?

Megpróbáljuk röviden összefoglalni, miért érdemes minket választania.

Mert kollégáink több éves szakmai tapasztalattal és múlttal rendelkeznek számviteli gazdasági, bérügyvitel terén. Ez igaz mind a szakmai ismeretekre, mind a rendszerszervezési, programozási területre.

Mert programunk kiforrott rendszer, melyet több ezer ügyfél használ elégedetten, és tesztel folyamatosan.

Mert programjaink folyamatosan fejlődnek, gyakran Ügyfeleink ötletei, elképzeléseinek alapján is, az Ön elképzeléseit is szívesen megvalósítjuk.

Követési díj országosan legalacsonyabbak között van. Akár a felére is csökkentheti jelenlegi programkövetési díját, ha minket választ!

Mert úgy dolgozunk, és figyelünk Önre, mintha Ön lenne az egyetlen ügyfelünk.

A programunk teljesen integrált rendszer. Ez növeli cége hatékonyságát, csökkenti a munkát és a hibalehetőségeket.

Ha nem szükséges az integrált rendszer, választhatja a dobozos termékeinket, melyek olcsóbbak, és azonnal használatba vehetők.

Garantáljuk a legjobb ár/érték arányt a ma Magyarországon fellelhető programok közül.

100% pénz visszafizetési garancia a vásárlástól számított 2 hónapon belül.

Mert folyamatosan követjük a jogszabályok változását. Önnek szinte soha sem kell semmit sem beállítani a programunkban.

Mert programunk olyan Windows alapú megoldást nyújt, mely egyesíti a DOS-os rendszerek megszokott elemeit a Windows-os környezet adta előnyökkel.

Minden programunkról további részletesebb leírást is talál weblapunkon, ahol megismerheti, hogy konkrétan az adott program tekintetében miért érdemes minket választani. Kattintson a menüben a kívánt programja és ismerje meg részletesen az előnyöket!

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!