Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Sikereink

Az alábbiakban néhány ügyfelünk ajánlását olvashatják

SZÁMVITEL-AZ könyvelő és adótanácsadó Kft.

Kedves Könyvelő Kollégák!

Könyvelő cégünk jelenleg a legkülönbözőbb tevékenységi körű vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését végzi. Hosszú volt az út, amíg a QualitySoft Diamond Integrált Számviteli Rendszerhez eljutottunk, de most már semmilyen számítógépes programra nem cserélnénk le. Mivel elég sok összehasonlítási alapunk van más, hasonló céllal készült informatikai termékekkel, ezért hangsúlyosabban érezzük azokat az előnyöket, amelyeket a QualitySoft programrendszere nyújt.

Mik ezek?
Nekünk nagyon tetszik az, hogy a programmal egy keretet kapunk, amely szabadon a saját képünkre alakíthatunk. A különféle tevékenységet végző, eltérő nagyságú ügyfeleket jelentős részben lehet egységesíteni, ami megkönnyíti az egységes bevallások, adatszolgáltatások elkészítését, ugyanakkor az egyedi szempontokat - kivétel nélkül – minden ügyfél esetén tudjuk érvényesíteni.

Hihetetlenül nagy előnye a rendszernek, hogy rendkívül egyszerű a hibajavítása. Minden kolléga tudja, hogy a mi szakmánkban egy pillanatnyi figyelemkiesés is elegendő ahhoz, hogy nagy bajt okozzunk ügyfelünknek és magunknak. A program nyilván nem tudja a hibáinkat megszüntetni, de nagy segítséget nyújt a hibakeresésben és a hibák kijavításában.

A programrendszer nagyon dinamikusan támogatja az egyedi igényeinket. Az adatfeldolgozási és adatellenőrzési folyamat minden lépésében lehet egyedi, saját igényünk szerinti listalépeket generálni, amivel az ügyfelek felé is látványosabbá tehetjük a munkánkat, de saját munkavégzésünk is könnyebbedik általuk.

Egyedi és mintaszerű a programrendszernek az a megoldása, hogy a szállító és vevő folyószámlák integrálódnak a főkönyvi könyvelésben. Jelentős duplikációk szűrődnek ki az által, hogy a folyószámlák részei a főkönyvnek. Egy rögzítéssel végezzük az analitikus vevő – szállító nyilvántartást a főkönyvi könyveléssel. A könyvelő szoftverek vagy abban „erősek”, hogy nagyon könnyen lehet kezelni a vevők és szállítók adatait, vagy nagyon pontos a szállítók főkönyvi könyvelése. Ez a rendszer ötvözi a két módszer minden előnyét!

Melyik könyvelő iroda ne ismerné azt a nyűgöt, amelyet a „rendetlen” ügyfelek okoznak? Vannak emberek, akik képtelenek egyszerre összeszedni a számláikat. Mindig pontosan abban az időpontban kerül elő egy hó eleji számla, amikor már minden pénztárbizonylat elkészült. Semmivel nem pótolható egy könyvelő iroda számára az a könnyedség, ahogyan a QualitySoft rendszerében meg lehet ismételni a pénztárbizonylatokat. Úgy gondolom, hogy ez az egyetlen dolog is elegendő lehet egy könyvelő iroda számára, hogy ezt a szoftvert válassza!

Nem elhanyagolható előny az, hogy rendkívül ügyes, szolgálatkész ügyfélszolgálati irodát működtet a cég, amely egy masszív, biztonságos informatikai hátteret ad a könyvelők számára. Az ügyfelekkel foglakozó kollégák hangjából érződik, hogy értik amit csinálnak, és a céljuk az, hogy segítsenek. Az ember szívesen áldoz pénzt arra a szolgáltatásra, amelyik a kölcsönös előnyökön alapszik.

Hosszú évek alatt nem fordult még elő velünk, hogy ha valami új probléma felmerült a szakmában, akkor a programozók nem adták volna meg rá – emberileg elképzelhető időtávon belül – a megfelelő megoldást.

Évek óta figyelem a QualitySoft Számviteli Rendszerét. Mondhatom, nagyon elégedett vagyok vele! Bátran ajánlom mindenki figyelmébe, akár most vásárolja meg első nagyobb rendszerét, akár elege van a rosszul szervezett, nehézkesen kezelhető, vagy egyáltalán nem a magyar hétköznapokra kitalált rendszerekből. Bátran bíztatok mindenkit, hogy cserélje le programját erre a termékre. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem fogja megbánni!

- Pócs György

BRUTTÓ CONTO Könyvelőiroda

A következő modulokat használjuk igen nagy megelégedettséggel:

  • Kettős könyvelés
  • Egyszeres könyvelés
  • Folyószámla modul
  • Mérleg-Eredmény modul
  • Deviza könyvelés modul
  • Munkaszám modul
  • Számlázó modul
  • Kartonos tárgyieszköz modul
  • Maxbér bérelszámolási modul
- Négyesi Gáborné

KRISZI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A QualitySoft Diamond Integrált Számviteli Rendszert könyvelési programot 2002 óta használjuk DOS verzióban. Jelenleg körülbelül 70 vállalkozást könyvelünk rajta elégedetten 5 gépen, folyószámla, és mérleg, eredmény kimutatás, tárgyi eszköz modullal.

- Csányi Krisztina

SACI Könyvelő Bt

A programjukkal valóban elégedett vagyok, ezért szívesen felkerülnék a honlapjukra. Amit eddig megvettem: Pénztárkönyv program, végtelen számú cég könyvelésére alkalmas, hozzá tárgyi eszköz modul. 1 gépen fut. Kettős Könyvelő program: végtelen számú cég könyvelésére alkalmas, tárgyi eszköz, deviza modullal. Adatfogadás külső ( bér) programból. Két gépen fut. Teljes Maxbér program. Automatikus főkönyvi feladásra alkalmas. 1 gépen fut.

A program mérete és tudása velem, vállalkozásommal együtt nőtt. Alap pénztárkönyvvel, kezdtem, majd sorra vettem a modulokat, mindig akkor mikor szükségem volt rá.

Először csak 1-2 cég könyvelési lehetőségét vettem, aztán 5- cégét, ma már mindem program végtelen számú cég könyvelésére alkalmas. Tehát ez a program család attól jó, hogy kicsiben elkezdhető vele a munka jó színvonalon és még öt év múlva is kínál perspektívát a fejlődésre.

- Németh Tihamérné

Pro Man KFT

Kedves Péter!

Most két hónapja használjuk a programjukat és szeretnék egy-két keresetlen szót írni a tapasztalatainkról. Csak előre bocsátom, hogy bár 20 éve számítógéppel dolgozunk, az a meggyőződésem, hogy egy sok éve fejlesztett, komplex program megismeréséhez nem elég egy-két bemutató, tanácsadás, stb. Azt alaposan meg kell ismerni, csaknem olyan szinten, mint a fejlesztőknek. Szóval a "nehézségek": A programban rengeteg a paraméterezési lehetőség, ami gondot okoz a kezdeti időszakban - ugyanis kell hozzá némi könyvelési szaktudás és ezt egy-egy alkalmazott esetében nem könnyű elérni - viszont teljesen "testre szabható" a program és még a jelenlegi folyamatos törvényi változásokat is kielégíti. Itt nem kevés munkája van a fejlesztőknek, de gyorsaságukért elismerésem. Ha viszont egyszer beállítjuk, leellenőrizzük a paramétereket akkor azt következetesen és jól csinálja. Ebben több ízben kapott útmutatásuk alapján kezdünk egész jól kiigazodni.

Időnként meg kell indexelni az állományt, ami azért izgalmas, mert nélküle úgy tűnik, mintha elvesznének bizonyos tételek, de ez soha nem fordult elő. Még a félbehagyott és - hát ilyen hülye a felhasználó - szabálytalan kilépés esetén sem veszít tételt a program. Csak megjegyzem, hogy eleinte féltem az indexeléstől, mert úgy véltem jelentős időveszteség, de ma már tudom, hogy csak néhány másodperc. Azt csak megjegyzem, hogy 70 céget könyvelünk négy gépen egyszerre és ki-ki az elrontott tételeit javítgatja, paramétereit változtatja, csoda hogy tűri a program És tűri.

Most, hogy "alaposan leszidtam", mik az előnyei: A kezdeti nehézségekben maximálisan partner volt. Ezért időnként bántott is a dolog, hogy macerálom, de mi tényleg "faltól-falig" használjuk a program minden lehetőségét és időnként elég egzotikus dolgokat is csinálunk - cifra ügyfeleink is vannak -, de ma már úgy tűnik, hogy minden, általunk felfedezett bug-ot megoldott. És nagyon gyorsan ... Nagyon szeretjük a munkaszámos gyűjtőket és a paraméterezhető leválogatásokat. Mindig minden szám stimmel. Ha nem, akkor igaz az a sajnálatos számítógépes alapelv: Ha kettőnk közül valaki hülye, az én vagyok. Számtalan munkaórát takarítok meg, hogy több cégnél 6-10 felé kell szétdobni a költségeket, bevételeket és ez megy egy gombnyomásra. Ezekben tetszőlegesen - egyben vagy részletekben - tudok keresni, válogatni, sok esetben módosítani. É még mindig egyezik minden szám. Lassan kezdjük megismerni a válogatási és nyomtatási paraméterek rejtette lehetőségeket és ragyogó, az ügyfél szája íze szerinti kimutatásokat tudunk készíteni.

Ja, válogatás. Amit rettentően élvezek, hogy amit egyszer rögzítettem, azt meg is találom, viszonylag egyszerűen. Könnyű a visszakeresés és az egyeztetés. Ha kihasználom a szűrési lehetőségeket - és ezt meg kell tanulni, de a legjobb úton haladok - meglepően gyorsan nyomára akadok egy-egy keresett tételnek. Külön említést érdemel a bér és az átadás az APEH nyomtatványnak. Évek óta nem sikerült ilyen gyorsan megoldani a havi bevallásainkat. Nem is beszélve arról, hogy a bérjegyzékek nagyon papírtakarékosak és minden szükséges információt tartalmaznak. Hát nem olyan szépek, mint egy windowsos grafikus nyomtatásnál, de boldogan elnézem, mert korrektek és villám gyorsan kinyomtathatók.

A tárgyi eszköz nyilvántartás külön történet. Már-már kezdek féltékeny lenni a programra, mert a nejem beleszeretett. Mindig, minden információ megtalálható és mindig minden mindennel egyezik. Hasonlóra még nem volt példa. Lehet, hogy túlértékelem a program keresési funkcióit vagy olyan dolgoktól vagyok elragadtatva amik lehet, hogy természetesek - főkönyvi egyezőség, keresési lehetőségek, munkaszámos korrekt gyűjtés - de sok éve könyvelünk gépen és találkoztunk egy-két cifra dologgal és fejlesztőkkel, akik a hiányosságokat egy vállrándítással nyugtázták. Most szerencsénk van mind Önnel személyesen, mind a fejlesztő csapattal, mert úgy látszik Önök is azokat a funkciókat helyezték előtérbe, amikre a napi gyakorlatban szükség van és nem az öncélú csicsázás a céljuk.

Mind magam, mind a mögöttem álló kis csapat nevében köszönettel tartozom a support-ért és a több alkalommal tapasztalt gyors segítségért és bízom benne, hogy egy tartós üzleti kapcsolat alapjait tettük le néhány hónappal ezelőtt.

- Dr. Gaigne András

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!