Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Több mint 30 éve

az ügyfelek szolgálatában.

Cégünk a Számviteli Rendszer Kft a QualitySoft ügyviteli, számviteli programok fejlesztésével, forgalmazásával, és ügyfélszolgálatával foglalkozik.

1991 óta foglalkozunk ügyviteli programok készítésével, és az országban a legelsők között kezdtünk ezzel foglalkozni, tehát igen komoly múlttal, és szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

A rendszerváltás idején a frissen alakuló vállalkozások, valamint a számítástechnika elterjedése óriási igényt teremtett a számítógépes ügyviteli programok iránt. Kezdetben a gombamód növekvő vállalkozások számára a számlázási, készletnyilvántartás rendszereket készítettünk, azonban már a kezdetekkor kiderült hogy a könyvelőknek, és a könyvelőirodáknak is szükségük van az ügyvitelük gépesítésére, így 1993-tól kezdve ebbe az irányba is fejlesztettünk, majd 1995-ben az igényekre reagálva elkezdtük bérprogramjaink fejlesztését is. Innen egy lépés volt az integrált vállalatirányítási rendszer megszületése, mely azóta is a fő erőssége cégünknek. Az ügyvitel minden területére tudunk szállítani akár azonnal használható fix "dobozos" rendszert, akár teljesen testreszabott egyedi ügyviteli megoldást.

Ügyfélszolgálati rendszerünk már a kezdetektől nem a kiszállásra alapult hanem a távsegítségre, és már az Internet előtti időkben modemes távsegítség nyújtási rendszerünk üzemelt az országban egyedülálló módon, kiszállási díj nélkül.

Szintén az országban egyedülálló az az integráltság és tudás, mely ebben az árkategóriás szegmensben elérhető rendszerünkben. Olyan tudást nyújtunk más rendszerekhez képest jóval olcsóbban, mely a legjobbakkal egy súlycsoportban van, és megállja a helyét bármilyen körülmények között, és így rendszereink ár/érték aránya országos szinten is egyedülálló.

Fejlesztőink nem csak programozói, hanem mérlegképes könyvelői, bérszámfejtési tapasztalatokkal rendelkeznek. Ezen kívül fontos szempont hogy fő fejlesztőnk végzettsége rendszerszervező-informatikus. Mindezek együtt azt eredményezik, hogy a programok folyamatosan rendszerszemléletben, átgondolt tervezés eredményeképpen jönnek létre a könyvelők, a NAV, az ügyviteli folyamatok megkívánta igények alapján.

Folyamatos erőfeszítéseink gyümölcseként, mára több ezres felhasználó táborunk használja elégedetten programjainkat ebből aktív követéssel rendelkezik kb. 1500 cég, és mivel könyvelőprogram felhasználóink nagy része könyvelési vállalkozás, akik több cég ügyviteléhez használják programunkat, így rendszerünk sok-sok ezer vállalkozás ügyvitelének könnyebbé tételében vesz részt.

Történelmünk, jelenünk, jövőnk

2002 - 2003

Elismerések

Elismerések

Mivel programjainkat igen régen kezdtük fejleszteni így először DOS környezetben fejlesztettük, majd technológia fejlődésével 2001-ben elkészült a Windows alapú verziónk is.

A Windows alapú programok egyedülálló módon a DOS rendszerekben megszokott kényelmes könnyen kezelhető (billentyűzetről is vezérelhető, egérhasználat nélküli) logikával is rendelkeznek az egérrel történő kezelésen kívül, valamint nem hagytuk abba DOS-os rendszerek fejlesztését, és ügyféltámogatását sem, hanem ezen ügyfeleink igényeit is kielégítjük!

Rendszereink a Chip magazin könyvelőprogramokat összehasonlító tesztjében megmérettettek, és azokat két ízben is elismeréssel jutalmazták.

2003-ban kiemelkedő Ár/Érték arányával vívott ki Legjobb vétel teszteredményt.

2005-ben az egyedülállóan magas tudásszintével tesztgyőztes lett.

Chip - Legjobb vétel Chip - Magas tudásszint

2006

Arculatváltás

A cég arculatváltása

PA QualitySoft programok korábban Diamond Stúdió márkanév alatt futottak. 2006-ban újabb mérföldkőhöz érkezett cégünk. Megalapítottuk a Számviteli Rendszer Kft.-t és a programok fejlesztését és forgalmazását két részre választottuk.

QS logó terv 2 QS logó terv A különválás után kapták az általunk fejlesztett programok a QualitySoft márkanevet. Az új cégben a teljes arculatváltást egy új logóval jelképeztük
(Az új logó kezdeti koncepciótervei).

A Quality angol szó. Jelentése: minőség. Szoftvereinkben a gyémánthoz hasonló csiszolt minőséget, szépséget, az értékállóságot, és a letisztult eleganciát próbáljuk megvalósítani. Ezekhez az elvekhez folyamatosan ragaszkodunk a fejlesztés során.

Célunk a minőségi ügyviteli programok fejlesztése.

Amit kínálunk, cégünk alapelvei:

Mivel programjainkat igen régen kezdtük fejleszteni így először DOS környezetben fejlesztettük, majd technológia fejlődésével 2001-ben elkészült a Windows alapú verziónk is.

A Windows alapú programok egyedülálló módon a DOS rendszerekben megszokott kényelmes könnyen kezelhető (billentyűzetről is vezérelhető, egérhasználat nélküli) logikával is rendelkeznek az egérrel történő kezelésen kívül, valamint nem hagytuk abba DOS-os rendszerek fejlesztését, és ügyféltámogatását sem, hanem ezen ügyfeleink igényeit is kielégítjük!

Végleges logó A végleges logó

2008 - 2010

Növekedés - Internetes értékesítés

Komoly növekedés – Internetes értékesítés

Az új cégben kihasználtuk az új lehetőségeket, az Internet sebességének növekedésével az értékesítés és telepítés most már Online zajlik, és köszönhetően ennek, valamint az új Internetes Google hirdetési stratégiáknak az értékesítés ugrásszerűen megugrott.

Növekedés Cégünk gyakorlatilag hirtelen rengeteg új ügyfelet szerzett. Ez persze kihívások elé is állított cégünket az ügyfelek megfelelő kiszolgálása terén, ezért a létszámot gyorsan kellett bővíteni, és néha nem tudtunk lépést tartani a hirtelen jött növekedéssel, de az elmúlt években felzárkóztunk.

A programot is az új igényekhez igazodva új design-el vérteztük fel, az egérkezelés még jobb támogatása érdekében ikonrendszerrel bővült mindenhol a táblázatos üzemelés, valamint átdolgozásra került a teljes menürendszer, és létrejöttek az ún. “Instant” szoftvereink.

2011 - 2012

Megújulás

A teljes megújulás éve.

A gazdaság lassulása új kihívások elé állította cégünket. Mindenhol érezhető a kevesebb bevétel, mely cégünket sem kímélte.

Azonban mi nem hátrálunk meg. Ha a nehézségek nagyobbak akkor megkettőzött erővel látunk munkához:

2012 weboldalÚj weblapot készítettünk, és a programok összes nyomtatási képét technológiailag átalakítottuk úgy, hogy a legmodernebb követelményeknek is eleget tegyen. A programok belső szerkezetének, és adatbeviteli felületeinek teljes átalakítása is megtörtént, hogy az még modernebb kezelőfelülettel rendelkezzen. Ezen felül bővítettük fejlesztői kapacitásunkat.

A fejlesztések hatására egy sokkal impozánsabb weblapot, és egy sokkal nagyobb tudású programot tárhatunk a nagyközönség elé.

2013

Folyamatos a megújulás

A megújulás folytatódik. Elértük a kritikus tömeget.

Tovább folytatjuk az előző években megkezdett növekedési utat. A válságra adott válaszlépéseink (több ember felvétele, még erőteljesebb programfejlesztés) vásárlóinktól pozitív megerősítést nyertek, és piacot nyertünk azokkal a cégekkel szemben akik a válság hatására csökkentették marketingjüket, vagy leépítéssel reagáltak. Elértük a kritikus tömeget, és lehetővé vált egy láncreakció beindítása: Jobb program => Több ügyfél => Még jobb program =>…

QualitySoft - logó

Megújult logónk is jelzi ezt a fejlődést.

A több ügyfél még jobb kiszolgálása érdekében elkészítettünk egy több ezer cikket tartalmazó átfogó és komplex online tudásbázist, melyben minden információ megtalálható rendszereinkről a felhasználóink számára.

2014 - 2015

Magas tudásszint

Programjaink tudásszintje egyedülállóan magas

TudásszintMinél több az ügyfelünk annál jobb programot tudunk biztosítani! Programunk tudásszintje egyedülálló mértékben megnövekedett, ebben a két évben így az országban elérhető egyik legnagyobb tudásszintű programot biztosítjuk továbbra is alacsony árakon.

Ízelítő fejlesztéseinkből: Banki importállományok automatikus könyvelése, Táppénz számfejtő TB modul hatalmas tudásszinttel, Bérszámfejtő program jelenlét rendszerrel, munkarendek, műszakrendek, és munkaidőkeret kezeléssel, Online munkaidő rendszerből importálással gombnyomásra készül az összes dolgozó számfejtése kéz érintése nélkül, ÁNYK-ba átadható elektronikus mérlegbeszámolók, mikrógazdálkodói mérleg kezelése, Gyűjtőszámla, ismétlődő számla, Termékdíj, csomagolószer kezelése számlázáskor. Árkategóriák kezelése, 08-as bevallás vizuális megjelenítés, és XML átadása, stb…

Ezen kívül elkészült és elérhető Online bérkalkulátor felületünk: www.berkalkulator-2.hu

2016

Új tevékenység

Új tevékenységek, és új dizájn

Cégünk 2016 év folyamán újabb nagy ügyfélbázist szerzett, és ezáltal a vállalkozói szféra kiszolgálása mellett, az Önkormányzati, költségvetési, intézményi szektorba is szállítjuk ügyviteli megoldásunkat melyet ProDiuS márkanév alatt forgalmazunk. Ehhez a tevékenységhez új honlap készült, ezt a www.prodius.hu linken lehet megtekinteni.

QS logóProdius logó

A nagymértékű fejlesztések mellet megemlítendő, hogy dizájn tekintetében is előreléptünk: megújult programjaink háttere, és parancsikonja, és immár a programban található táblázatok betűtípusa, mérete is testre-szabható, ezáltal az egész program minden porcikájában egyénre szabható külsővel rendelkezik. Bérszámfejtő programunk beviteli képernyője és alapvető működése is nagymértékű modernizáláson esett át, külsőleg és belsőleg is legmodernebbek programjaink.

2017 - 2018

Bővülés

Bővülés

Bérprogramunk a hóközi bér és munkaidő változások sokkal egyszerűbb teljesebb körű kezelésére lett képes. Banki Import, nav xml import programfunkcióink pedig nagy sikert arattak. Újabb nagy könyvelőirodák csatlakoztak felhasználóink táborához.

2019 - 2020

Innováció

Innováció, új előadóterem

Előadás2019-es év folyamán innovatív fukciókkal bővült a rendszerünk. Mesterséges intelligenciával felismertettük a bejövő számlákat melyket egy külön iktató programban tárolhatunk, a számla szkennelt képével együtt. Ez mellet a bankot sem kell kézzel könyvelni erre is innovatv megoldásink születtek. Ezeket az új funkciókat kiállításokon, valamint a horog házban levő új előadótermünkben mutatjuk be és népszerűsítjük.

2020-ban a NAV 2.0 megoldás segítségével a bejövő számlák könyvelése még egyszerűbbé vált. Ehhez olyan innovatív megoldásokat fejlesztettünk melyekkel a legmodernebb megoldást kapják ügyfeleink a kézi rögzítés kiváltásához.

2021 - 2022

Webes iktató és megújult weblap

2021-es év során elkészült az új webes technológián alapuló ügyfélkapu rendszerünk ami PDF számlaképek iktatását teszi lehetővé, valamint a NAV OSA adatokból való szinkronizálást is lehetővé teszik. Ezzel a megoldással a könyvelők és ügyfeleik egy rendszerben tudnak dolgozni.

2022-ben pedig teljesen megújult a weblapunk amit jelenleg is olvashatnak. Az új honlap már tabletre és mobiltelefonra is optimalizált élményt nyújt minden erre járó olvasónak.

Jövő

Jövő

Jövőbeni célunk

Hogy továbbra is nyújtsuk az eddig elvárt magas tudásszintet, és még jobbá tegyük programunkat, hogy az a legjobban segítse ügyfeleink munkáját, és hogy ezt minél többen megtudják, és minél többen így is gondolják, és csatlakozzanak felhasználónk táborához.

Nem tucat programot szeretnénk árulni, hanem az ügyfeleik igényeit felmérve valós problémákra igazi megoldásokat szállítani. Ezért rendszereink integrálhatóak, és nagyon széles skálán testre szabhatóak, és ezt a vonalat tovább szeretnénk erősíteni.

Azonban a piaci igényeknek megfelelően egy olcsóbb kategóriás “dobozos” változatban is rendelhetők programjaink, melyek QualitySoft Instant márkajelzéssel kerülnek forgalomba. Mindegyik rendszer “Standard”, “Komplett”, és “Professional” elnevezéssel kategóriákra bomlik, hogy ügyfeleink még inkább kiválasztassák a nekik megfelelő programot, és csak azért fizessenek amit valóban használni kívánnak.