Termékeink: Qualitysoft webes ügyfélkapu

Bontsa le a korlátokat! Dolgozzon kényelmesen bárhonnan, bármilyen eszközről, bármikor!

A Qualitysoft webes ügyfélkapunak hála immár lehetősége van egyszerűen a közös munkavégzésre az Ügyfeleivel egy böngésző segítségével.

A webes ügyfélkapu lehetőséget biztosít a papírmentes iroda megvalósításához, ahol az ügyfeleivel közös munkavégézt biztosít és úgy tarthatja velük a kapcsolatot, hogy minden elektronikusan egy felhőben zajlik.  Ez a megoldás ráadásul költésghatékony mivel nem szükséges a dokumentumokat postáznia, sem kinyomtatnia. Megbízható mivel az emailek elveszhetnek, vagy spamként sohasem érkeznek meg, vagy nem kerülnek véletlenül illetéktelen kezekbe, és nem kell folyton újraküldenie őket. Környezetkíméló és helytakarékos megoldás, mivel nem kell nyomtatott papírokat létrehozni sem tárolni.  Biztonságos adattárolást biztosít,  mivel a PDF állományokat egy saját magyarországi szerveren titkosítva tároljuk ami így megfelel a GDPR követelményeinek is.

Mik az előnyei a rendszerünknek:

- papírmentes iroda, nincs potsa vagy nyomtatási költség, azonnali online információcsere

- környezettuados megoldás, nincs felesleges papírhasználat

- nem veszhetnek el az adatok, mint egy emailküldésnél, nem kerülnek illetéktelen kezekbe

- biztonságos adattárolás magyarországi szerveren (EU-n belül), tikosítással GDPR megfelelőséggel

- bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről elérhető

- ügyfelekkel megosztott adatok, közös munkavégzés egy böngésző segítségével

- az egyes cégadatokhoz jogosultság alapú hozzáférés, három hozzáférési szinttel (főkönyvelő, könyvelő, ügyfél)

- webes iktatófelületen dokumentumok, vevő-szállítói számlaképek (pdf, doc) iktatása

- iktatott pdf számlaképek és a számla adatok összepárosítása NAV online számla importtal (vevői és szállítói számlák adatimportja)

- banki import állományok feltöltése és megosztása

- NAV.xml fájlok felöltése és megosztása

- a Qualitysoft könyvelő programból közvetlenül kiválasztható és importálható az ügyfél által a Qualitysoft webes ügyfélkapuba feltöltött NAV.XML import állomány

- a Qualitysoft könyvelő program iktató modulja képes egy gombnyomásra szinkronizálni a webes ügyfélkapuban rögzített számla adatokat és pdf számlaképeket, amelyek így a könyvelő programba is bekerülnek

- a Qualitysoft könyvelő programból közvetlenül kiválasztható és importálható az ügyfél által a Qualitysoft webes ügyfélkapuba feltöltött banki import állomány

- a Qualitysoft könyvelő programból közvetlen nyomtathat (áfabevallást, vevő-szállítói analitikát) az ügyfele számára erről email-ben értesítést küld a rendszer

Ha még több információra kíváncsi, akkor tekintse meg a rendszerünket működés közben kattintson ide...

A demo felhasználó hozzáférés:
Felhasználónév: DEMO
Jelszó: DEMO1234


 

PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!

Így működés közben, akár otthon is meggyőződhet a program kiváló minőségéről.
Rendelkezésre állunk bemutatókkal is, előzetes egyeztetés esetén.
Online megrendelés esetén akár néhány órán belül használhatja a programot.

Ha megtetszett a program kérem rendelje meg még ma.
Használja ki akcióinkat és kedvező vásárlási feltételeinket.

A programokat munkanapokon internetes megrendelés esetén akár néhány órán belül használatba veheti. Rendelje meg a kiválasztott programot az Online megrendelés funkcióval. Töltse le a megfelelő program telepíthető változatát, és mire rögzíti a törzsadatokat, addigra elkészítjük a regisztrációját és a megadott e-mail címére elküldjük Önnek az aktiváláshoz szükséges kódokat!


A QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer egy teljes körűen és maximálisan integrált rendszer. Nagyon rugalmasan testre szabható, és tetszőlegesen paraméterezhető az eltérő igényeknek megfelelően.

Mindez együtt átlagon felüli megtérülést eredményez az Ön számára. Ha még mindig különálló rendszereket használ, javaslom próbálja ki programunk DEMO változatát, és győződjön meg programunk tudásáról, kiváló minőségéről, könnyű kezelhetőségéről és rugalmasságáról.