QS integrált ügyviteli és vállalatirányítási rendszer

Válasszon testre szabható Integrált ügyviteli rendszert!


Minden egy helyen, jól áttekinthetően!

Készletnyilvántartás és számlázás
Pénzügy
Könyvelés és bérszámfejtés
Tárgyi eszközök nyilvántartása


Hozzon megalapozott döntéseket a QualitySoft integrált vállaltirányítási rendszerével!

Sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy a cégek zöme jelen pillanatban is a különböző pénzügyi-számviteli területekre (úgy mint számlázás, főkönyv, raktárkészlet, bér stb...) különböző programokat használnak, akár úgy, hogy a különböző cégektől vásárolnak programokat, vagy olyan programokat használnak, amelyek nem integráltak, hanem a programcsalád tagjaihoz hasonlóan különálló programok, melyek között egy integráció vagy adatcsere modul biztosítja az összeköttetést.

Amennyiben ezek a programok idővel - ahogyan a cég formálódik, átalakul - nem fedik le kellőképpen az ügyvitelt, és bővítésük nem, vagy csak nagyon költségesen oldható meg, akkor pedig jönnek az excel-táblák, és ember legyen a talpán az a cégvezető, aki eligazodik az összes táblázaton, programon, hogy mit hol talál.

Pedig a megalapozott és jó döntések meghozatalához a lehető legszéleskörűbb informáltságra van szükség. Mert ennek hiányában, könnyen felületes és nem kellőképpen megalapozott döntések születhetnek!

Hogy ezt elkerülhesse, használja a QualitySoft teljes mértékben testre szabható, integrált vállalatirányítási és ügyviteli rendszerét!

Mi az integrált rendszer?

Olyan informatikai megoldás, ahol az egyes rész-funkciókat megvalósító rendszerek a felhasználók számára gyakorlatilag észrevétlen adat-megosztás révén egységes rendszerként képesek működni.

Az integrált rendszert igényei szerint a saját munkafolyamataihoz alakíthatja. Moduláris felépítéséből adódóan Ön mindig cége méretéhez és lehetőségeihez igazíthatja ügyviteli rendszerének felépítését. Cége növekedésével bővítheti programját. A már egyszer bevitt adatok a szoftver minden moduljában megjelennek, így a jogosultak azonnal értesülnek az új információkról, változásokról.


Ne rögzítsen kétszer, így időt és hibaszázalékot takaríthat meg!


Rengeteg időt spórolhat meg azzal, hogy az integrált rendszer részeként használt számlázó programból készített számlákat nem kell kétszer lerögzítenie, hanem azokat egy egységes rendszerben kezelve azonnal a főkönyvi programba is átkerülnek. Bérszámfejtéskor a bérfeladás azonnal megvalósítható nem kell ezt külön rendszerben más programban rögzítenie, ezáltal az esetleges hibák száma is jelentősen redukálható.

Rendszereink általános jellemzői:


 • kiváló ár/érték arány: kimagasló tudásszint
 • egyedi igények maximális figyelembe vétele, testre szabhatóság
 • egyszerű bővítés a moduláris felépítésnek köszönhetően
 • menüszinten is integrált rendszer
 • univerzális táblázatok
 • korszerű automatizmusok

 • Előre paraméterezett integrált programunkat a következő linken keresztül tudja letölteni és kipróbálni!


  A QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer a következő modulokból épül fel:
  (A
   modulok funkcióinak, és tudásának részletes megismeréséhez kattintson a kívánt modul nevére!)


  További információkra vágyik?
  Iratkozzon fel
  ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!

  A feliratkozáshoz kattints ide!

  Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!

  Szerzői jognyilatkozat...


   

  Kiknek ajánljuk?


  Üzleti vagy nonprofit szféra?

  Termelő/gyártó vagy szolgáltató cég?

  Kisker vagy nagyker?


  Moduláris és paraméterezhető vállalatirányítási rendszerünknek köszönhetően lehet szó bármelyikről!  igazán cégre szabott ügyviteli rendszer
  bármikor egyszerűen bővíthető
  készletkezelés és számlázás
  pénzügy
  könyvelés és bérszámfejtés
  tárgyi eszközök nyilvántartása


  FIGYELEM!

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a Diamond Stúdió ügyviteli programjának szerzői jogával kizárólag a www.diamond.hu honlap tulajdonosa rendelkezik. Kizárólag a Diamond Stúdió Szoftverek Kft. tulajdonában található szoftverlicencek minősülnek jogtisztának. Az elérhetőség menüpontban található elérhetőségek számítanak jogilag érvényes elérhetőségeknek.
  Felhívjuk a figyelmet, hogy a www.diamondstudio.hu oldal és tulajdonosaival megkötött szerződések a fővállalkozó szerződés felmondása miatt érvénytelenek.
  Minden jelenlegi Diamond Stúdió készlekezelő szoftvert használó céget felszólítunk, hogy a programkövetési szerződésüket kössék meg újra az igazi jogtulajdonos Diamond Stúdió Szoftverek Kft -vel (www.diamond.hu). Felhívjuk a figyelmet hogy a szoftver továbbfejlesztését és a jogszabálykövetést kizárólag az eredeti jogtulajdonos tudja vállalni, bármit is állít a Diamond Stúdió Kft ügyvezetője.

   

   

  QS integrált ügyviteli rendszer

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Milyen hasznos funkciókat tudunk önnek ajánlani?

  Értékcsökkenés számítás.

  Értékcsökkenés számítása. A tárgyi eszközök értékcsökkenése számos módszerrel számolható el. A standard változatban a leggyakoribb lineáris, és kis összegű azonnal leírható értékcsökkenést lehet alkalmazni. A program a számviteli törvény és a társasági adó-törvény szerinti értékcsökkenést párhuzamosan számolja. Manuálisan bármilyen bruttó, vagy ÉCS növelő, csökkentő tétel felvezethető az eszközök kartonjára A terv szerinti értékcsökkenést a program automatikusan számolja, és felrögzíti a kartonra, havi 1/4 éves, vagy éves bontásban. A számítás időarányos a beszerzés keltétől, vagy a ráaktiválás dátumától kezdődően.

  Vége a felesleges időrabló adatrögzítésnek!

  Használja ki az integrált rendszer minden előnyét! A könyvelőbe integrált tárgyi eszköz modullal rengeteg felesleges adatrögzítést lehet elkerülni.

  Az értékcsökkenést automatikusan főkönyvre könyveli a program az Integrált rendszer esetében vagy a könyvelőiroda programcsomag részeként a megadott naplóba. Beállítható mely főkönyvi számokra adjon fel. Automatikusan könyveli az aktiválást, ráaktiválást, selejtezést, eladást a főkönyvbe.
  Az Écs elszámolás, selejtezés, aktiválás könyvelését teszi lehetővé a QS Gold főkönyvi program felé. A könyvelő programban ezeket nem kell újra rögzíteni.
  Egy komplex megoldás mindenre.

  Karton mozgáskódok: Bármely eszköz kartonmozgáshoz meghatározható egy főkönyvi számla és ellenszámla, mely alapján manuálisan a kartonon könyvelhetünk speciális eszközkartont érintő változásokat: pl. ráaktiválás, kivezetés, terven felüli Értékcsökkenés stb... Automatikusan számolja az eladásig, selejtezésig arányos értékcsökkenést. Értékcsökkenés számítása.
  Korlátlan cég eszköz nyilvántartására is használható a program A QS Integrált Számviteli Rendszerben is használható.
  További hasznos funkciók

  Tárolóhelyek kezelése. Az eszközök tárolási helye alapján elkülöníthetők a listák. Maradványérték automatikus kezelése.Beépített határidőnaptár, feladatütemezéssel, Lekötött tartalék kezelése, aktiválási jegyzőkönyv nyomtatása, selejtezési jegyzőkönyv nyomtatása, Tételes főkönyvi egyeztető lista kérhető az adott időszaki bruttó, és értékcsökkenés értékváltozások alapján. Leltárív nyomtatása, főkönyvi számlaszámokra összesítéssel, akár tárolóhelyenként külön is. Összesítés az aktivált, kivezetett és selejtezett eszközök értékéből. A kivezetett eszközök külön helyen tárolhatók Tetszőlegesen bonyolult összetett szempontok szerinti szűrések. Kezelői jogok és korlátozások A tárgyi eszközök kivezetése. A kivezetés egy tárgyi eszköz naplóban vagy főkönyvi naplóban is rögzíthető selejtezés vagy eladás jogcímen, külső dokumentáció készítése nélkül.
  Professzionális eszközkezelés profiknak

  A professional változatban az értékcsökkenési eljárások tartalmazzák a lineáris, a degresszív, a faktoros (degresszív/progresszív), az egyedi százalékos és a teljesítmény szerinti értékcsökkenést. Eszköz gyűjtők, csoportok kezelése. A tárgyi eszközök nyilvántartása eszközcsoportokra épül. Az eszközcsoportoknál felhasználó által előre megadott csoportjellemzőket automatikusan öröklik az adott csoportba tartozó eszközök. (eszköztípus, az értékcsökkenési százalékok, és főkönyvi számok és más-más könyvelési szabályok állíthatók be a különböző eszközcsoportokhoz.) Munkaszámok, költséghelyek kezelése Tartozékok részletes nyilvántartása, csoportos aktiválás. Tárgyi eszközökhöz felrögzíthető minden egyes vásárlás külön dátumra, külön összeggel, és az egész eszközgyűjtő egyszerre aktiválható.

  QualitySoft tárgyi eszköz program.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Miért előnyös ha tőlünk vásárol?

  1 Hónapos ingyenes éles verzió

  Próbálja ki a teljes verziójú testreszabott programunkat ingyen egy hónapig kötelezettségek nélkül.  Százezer forint feletti árajánlat esetén további lehetőségképpen igény alapján 1 hónapos kipróbálható éles verziót telepítünk fel ingyenesen az Ön gépére. Nincs kockázat, az éles verzióban nézheti meg, tesztelheti programunkat. Ebben az esetben ha a mi programunk mellett dönt, élesítés után használhatja tovább a már felvitt adatokkal nem veszik kárba a munkája. Ráadásul az egy hónapos verzió használata alatt minden segítséget megkap a munkához. Kérjen ajánlatot és igényelje most a teszt verziót!

  Óriási kedvezmények induló cégeknek, Részletfizetési konstrukciók

  Kezdő vállalkozásoknak 25 % Induló cég kedvezmény!
  Minden kedves érdeklődőnk számára részletfizetési lehetőség! Ügyfélbarát fizetési konstrukciók, akár egyedi megállapodással is.
  Miért fizetne bérleti díjat, hogyha már az első részlet befizetése után használatba veheti a teljes programot? Az utolsó részlet kifizetése után pedig az öné lesz a program. Próbálja ki rugalmas árképzésünket és Kérjen árajánlatot!

   

  Ingyenes online bemutató

  Amennyiben önnek kérdései vannak a programunkkal kapcsolatban, szeretné megnézni a programot működés közben és úgy feltenni a kérdéseit kollégánknak,kérhet on-line bemutatót.
  Az on-line bemutató lényege, hogy amennyiben ön rendelkezik Internetkapcsolattal, akkor elküldünk önnek egy kis segédprogramot, ami indulás után generál egy egyedi jelszót, amit ha megad a kollégánknak akkor ő át tudja venni a gépen a vezérlést és on-line működés közben tudja bemutatni a demo programunkat.  A honlapunkon a video bemutatók menüpont alatt on-line videókat tekinthet meg a programjaink működéséről.
  Gyors program telepítés, szükség esetén akár egy órán belül

  Programjaink gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, online élesítéssel. Amennyiben önnek sürgős telepítés kell, nálunk ez is megoldható! A letöltött demó verziót akár egy órán belül beélesíthetjük Önnek és máris elkezdheti a munkát. A telepítéskor kollégáink, az alapvető funkciókat beállítják, megmutatják. Ugyanakkor ha további felmerülő kérdései lennének lehetősége van online beüzemelési segítséget vagy oktatást kérni
  Mert nálunk nincs Zsákbamacska

  Ne vegyen zsákbamacskát! Most akár élesben bizonyosodhat meg a programunk kiváló működéséről, és ez nem kerül semmibe. Az egyes program részek, modulok rugalmasan változtathatóak vásárláskor, és vásárlás után is tetszőlegesen. Ha ön új programrészt szeretne nem kell új programot vásárolnia, elég csak bővíteni a meglévőt. További lehetőségként vásárlás előtt ingyenesen kérhet online bemutatót, a program működéséről. Ezzel együtt Rugalmas fizetési módokat kínálunk melyeket egyénileg testre szabhatunk, kívánsága szerint.

   

   

  QS integrált ügyviteli és vállalatirányítási rendszer

  Készletnyilvántartás, számlázás és pénzügy, szükség esetén főkönyvvel és bér programmal is!

  Komplett vállalkozásirányítási program, amely a készletkezeléssel és a számlázással kapcsolatban minden összetett adatkezelést megold. Több ezer paramétere segítségével a vállalkozások teljesen a tevékenységi körükhöz igazíthatják a szoftvert.

  Választható modulok:

  Pénzügyi modul (bank és folyószámla listák, bejövő iktatás, Áfa)
  Legyen naprakész a kintlévőségeivel és szállítói kötelezettségeivel kapcsolatban pénzügyi modulunkkal, ahol a vevő és szállító számlák analitikus nyilvántartásával folyamatosan informálódhat ezekről!

  Bank és pénztár kezelés. Kiegyenlítetlen és kiegyenlített bizonylatok listázása, kimutatások készítése. Számlák kiegyenlítése, pénztárbizonylatok kiállítása.


  Gyártás modul
  A program képes gyártási folyamatok kezelésére (receptúra) alapján. Ezt a gyártás modul csomag tartalmazza. Az alapja az árucikk nyilvántartás ami az áruk, anyagok, félkész és kész termékek alapadatait tartalmazza. Az előre megadott receptúra alapján gyártás bizonylattal készíti e a kész terméket.

  Deviza modul
  Belföldi kimenő, és előleg számla devizában. Eu-s és EU-n kívüli export számla. Devizás proforma számla. Import számla. Korlátlan számú deviza kezelése. Árfolyamok nyilvántartása, bankonként különböző árfolyam lehetőség. Banki MNB árfolyamok automatikus frissítési lehetősége Internetről.

  Főkönyvi feladás modul
  Amennyiben rendelkezik főkönyvvel is, főkönyvi feladás modulunkkal rendszerünk képes a kiállított bizonylatokat automatikusan feladni a főkönyvnek.

  Vonalkód modul
  A program képes kezelni a vonalkódot és ez alapján csatlakoztatni egy vonalkód olvasót a termékadatbázishoz. Használható a cikkek kereséséhez, bizonylat rögzítésnél az egyszerű, gyors bizonylatrögzítéshez, és leltárnál. A vonalkód olvasóval egyszerűen lehúzza a vonalkódot az árucikk adatbázisban és rögtön megkeresi "odaugrik" az adott cikkhez. Bizonylat rögzítésnél a termékek felvitele egyszerűbbé válik, mivel vonalkód alapján adja hozzá a tételeket a bizonylat rögzítésekor.

  Környezetvédelmi termékdíj modul
  Rendszerünk kezeli a környezetvédelmi termékdíjat is!

  Bizományba vétel és elszámolás modul
  A modul lehetővé teszi korlátlan mennyiségű, a cégünkhöz kihelyezett árucikk kezelését.
  Modulunk segítségével megtudjuk, hogy egy adott partnerünktől mely áruból milyen bizományba vett mennyiség van a raktárunkon. Ezt a mennyiséget növeli a bizományba vétel, csökkenti a bizományos visszaadás és az elszámolás.

  Vajon az Ön rendszere korszerű?
  Válaszoljon a következő kérdésekre, és derítse ki!

  Időszakos feladásokkal, zárásokkal tölti az idejét, mert a különálló rendszereket használ, melyek nem kapcsolódnak egymáshoz?

  A programjából mindent csak nyomtatni tud, ahelyett, hogy képernyőn megnézhetné a kért adatokat, vagy Word, Excel valamint PDF formátumú fájlba menthetné azokat jól áttekinthető formában és e-mailhez csatoltan azonnal továbbküldhetné azokat?

  Nehézkes, lassú az adatbevitel, sokszor kell az egérhez nyúlnia? Könyvelő programjával a bonyolult többfelé bontott számlákat nem tudja egyben lekezelni?

  Nem érti, hogy mi történik a bevitt adataival a háttérben? Átláthatatlan a könyvelő programja?

  Ha valami hibát észlel a könyvelésében, nem tudja gyorsan kideríteni, hogy melyek azok a tételek, és hogyan tudja azokat kijavítani?

  Külön dolgozik azon hogy összeállítsa az ÁFA-bevallásokat? Programjával nem tud fordított ÁFA-t, vagy EU-s import ÁFÁ-t könyvelni?

  Kézzel számol árfolyam-differenciát? Részteljesítést nem kezeli helyesen a programja?  A devizák FIFO vagy átlagárfolyamát külön EXCEL fájlban vezeti?

  Programjában nem megoldott a garanciális visszatartás kezelése? Számlázó programja nem integrált? Előleg és végszámlát nem tudja összepárosítani?

  Könyvelési rendszere nem figyelmeztet a dupla számlarögzítésre, illetve enged hibásan tételt rögzíteni programja?

  Bér programjában rengeteg dolgot kell beállítania, mire eljut a számfejtésig? Külön szoftverbetanításért kell több tízezer Forintot fizetnie egy látszólag olcsó programhoz, hogy egyáltalán használni tudja?


  A havi járulékbevallást kézzel tölti ki az ABEV-ben, vagy külön kell még a bérszámfejtés után jó néhány adatot beírnia egy 08-as bevallásszerű táblázatba, hogy programja képes legyen mindent átadni ahelyett, hogy minden adat automatikusan magától átkerülne?

   

  Lennének programfejlesztési igényei, de az éves szoftverkövetést a fejlesztőitől nagyon drágán kapja meg, vagy nem vállalják a fejlesztést?

  Ha van IGEN válasz akkor Önnek ideje elgondolkoznia egy korszerűbb rendszer vásárlásán!

  Integrált Rendszerünk a cég ügyvitelének összes folyamatát lefedi, a számlázástól kezdve a készletkezelésen át, a pénzügy, főkönyv, és bérelszámolási funkciókat is egy egységes TELJES KÖRŰEN integrált rendszerben végezhetik!

  Ami nagyon nagy előny rendszereinkben, hogy a programcsalád bővítésekor az alapadatok megmaradnak. Egységes menürendszert használ a rendszer, és egységes törzsadatbázisok köré építkezik, ezért új modul bekapcsolása problémamentesen biztosítja a régi adatok azonnali integrációját.
  Az egyes modulok nem feltételezik más modulok használatát. Így ez a felépítés lehetővé teszi felhasználóinknak, hogy bármely almodulunkat önállóan vegyék használatba, és a későbbiekben tetszőleges ütemezés alapján vezessék be a rendszer többi részét.

  A rendszer egyik fontos alapelve a rugalmas bővíthetőség. A modulok egységes menürendszeren keresztül aktivizálhatók, és az integrált egységes szemlélet miatt moduljainkat a homogenitás jellemzi. Ez biztosítja Önnek, hogy ha megtanulta egy modul használatát, akkor már megtanulta az összeset.

  A programrendszer az illetéktelen hozzáférés ellen védett. Kezelőnként definiálható a hozzáférési szint a könyvelt cégekhez ill. azon belül a menüpontokhoz és funkciókhoz. A törzsekhez és forgalmi tételekhez való hozzáférés ellenőrzött, így a tételek rögzítője, ill. módosítója beazonosítható.

  Sokan jelen pillanatban is a különböző pénzügyi-számviteli területekre (úgy mint számlázás, főkönyv, raktárkészlet, bér stb...) különböző programokat használnak, akár úgy, hogy a különböző cégektől vásárolnak programokat, vagy olyan programokat használnak amelyek nem integráltak, hanem a programcsalád tagjaihoz hasonlóan különálló programok, melyek között egy integráció, vagy adatcsere modul biztosítja az összeköttetést. Azonban ezzel sok pénzt dobnak ki az ablakon.

  Megoldásként kérem töltse le a QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer DEMO programját hogy megtapasztalja egy igazán korszerű és integrált rendszer előnyeit. Integrált rendszerünket egyaránt ajánljuk szolgáltató, kereskedelmi  és gyártó cégeknek. Könyvelőirodáknak is tökéletes választás integrált rendszerünk. Számukra külön speciális lehetőségeket is biztosunk.  További információkra vágyik?
  Iratkozzon fel
  ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!

  A feliratkozáshoz kattintson ide!

  Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!

  Szerzői jognyilatkozat...


   

  PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!

  Így működés közben, akár otthon is meggyőződhet a program kiváló minőségéről.
  Rendelkezésre állunk bemutatókkal is, előzetes egyeztetés esetén.
  Online megrendelés esetén akár néhány órán belül használhatja a programot.

  Ha megtetszett a program kérem rendelje meg még ma.
  Használja ki akcióinkat és kedvező vásárlási feltételeinket.

  A programokat munkanapokon internetes megrendelés esetén akár néhány órán belül használatba veheti. Rendelje meg a kiválasztott programot az Online megrendelés   funkcióval. Töltse le a megfelelő program telepíthető változatát, és mire rögzíti a törzsadatokat, addigra elkészítjük a regisztrációját és a megadott e-mail címére elküldjük Önnek az aktiváláshoz szükséges kódokat!


  A QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer egy teljes körűen, és maximálisan integrált rendszer. Nagyon rugalmasan testreszabható, és tetszőlegesen paraméterezhető az eltérő igényeknek megfelelően.

  Mindez együtt átlagon felüli megtérülést eredményez az Ön számára. Ha még mindig különálló rendszereket használ, javaslom próbálja ki programunk DEMO változatát, és győződjön meg programunk tudásáról, kiváló minőségéről, könnyű kezelhetőségéről, és rugalmasságáról. 

   

   

   

   

   

  QS integrált ügyviteli és vállalatirányítási rendszer

  Beépülő programjainkról röviden:

  QS Gold Főkönyv kettős könyvelő program

 • rendkívül gyors és praktikus adatrögzítés
 • előre kontírozott gazdasági események
 • részletes alap számlatükör
 • bank, pénztár, vegyes, vevő, szállító, nyitó, záró naplók könyvelése. Tetszőleges további naplók felviteli lehetősége.
 • számos listalekérési lehetőség, azok exportálása tetszőlegesen PDF-be, MS Excelbe
 • Áfa bevallás, átadása az ABEV programnak
 • automatizmusok (banki kivonatok import lehetősége, számlák automatikus beemelése a programba és még számos import-export lehetőség a maximális időspórolásért
 • mérleg és eredmény kimutatás
 • munkaszámos, költséghelyes könyvelési lehetőség
 • deviza modul
 • és még sok hasznos funkció...

 • QS Gold MaxBér bérszámfejtő program

 • számtalan jogcím és jogviszony típus kezelése, mely lefedi szinte az összes lehetséges bérszámfejtési területet
 • többféle SZJA számítási módszer
 • automatikus azonnali főkönyvi feladás
 • TB számfejtési modul
 • OL munkaidő import
 • beépített nyomtatványok (be-és kilépő, munkaügyi nyomtatványok, stb)
 • sokféle lista lekérdezési lehetőség, ezek exportálási lehetősége tetszőleges szűrések szerint
 • bevallások elkészítése és feladása ABEV nyomtatványkitöltő programnak
 • munkaszámos, költséghelyes könyvelési lehetőség
 • Tovább a bérprogram funkcióinak megismeréséhez...

 • QS Gold Számlázó program

 • számlák jogszabálynak megfelelő automatikus sorszámozása
 • kerekítési különbözet kezelése (1,2 forintos)
 • fordított ÁFA kezelése
 • munka közben megtekinthető és bővíthető partnertörzs
 • egyszerű sztornózás
 • helyesbítő (módosító) számlakészítés
 • vevő-szállító partnertörzs, cikktörzs (áru,szolgáltatás) kezelése, karbantartása, listázása
 • cégesítés (logó elhelyezés, stb)
 • munkaszámos, költséghelyes könyvelési lehetőség
 • Tovább a számlázó program funkcióinak leírásához...

 • QS Gold Készletkezelő és Számlázó program

 • korlátlan mennyiségű bizonylat paraméterezhető a rendszerbe, melyek tetszőlegesen mozgathatják a raktárkészleteket, így a program testre szabható
 • korlátlan számú ügyfél, termék, szolgáltatás és raktár nyilvántartása
 • korlátlan számú alraktár nyitható. Beállítható, hogy melyik bizonylat melyik raktárat mozgassa
 • számlázás költséghelyenként, munkaszámonként
 • partnerekhez cikkenkénti fix ár vagy százalékos kedvezmények beállíthatók. Fizetési mód hozzárendelése a partnerekhez
 • FIFO, mérlegelt átlagáras, vagy elszámoló áron történő készletérték számítása, készletkönyvelés lekérdezése
 • raktárkészlet kezelése, minimális mennyiség figyelése, raktári nyilvántartó karton készítése, leltározás
 • megtekinthető a termékeink készletmennyisége. A lekérdezésnél azt is feltünteti, hogy ez a termék melyik raktárban található, illetve az utolsó készletmódosítás dátuma is megtekinthető
 • ha egy szállítólevélből egy számlát állítunk ki, akkor látható, hogy melyik szállítólevelek nyitottak
 • További készletkezelési funkciók megtekintése...

 • QS Gold Tárgyi eszköz nyilvántartó program

 • Számviteli Törvény és Társasági Adó-törvény szerinti értékcsökkenés párhuzamos számolása
 • terv szerinti értékcsökkenés automatikus számolása és felrögzítése kartonra, havi 1/4 éves vagy éves bontásban. A számítás időarányos a beszerzés keltétől, vagy a ráaktiválás dátumától kezdődően
 • értékcsökkenést, aktiválást, ráaktiválást, selejtezést, eladást automatikusan főkönyvre könyveli
 • eladásig, selejtezésig arányos értékcsökkenést automatikusan számolja
 • tetszőlegesen bonyolult, összetett szempontok szerinti szűrések
 • tárgyi eszközök kivezetése, a kivezetés egy tárgyi eszköz nplóban vagy főkönyvi napróban is rögzíthető selejtezés vagy eladás jogcímen, külső dokumentáció készítése nélkül.
 • új tárgyi eszközök felvételének lehetősége akár könyvelés közben
 • Tovább a tárgyi eszköz program funkcióinak részletezéséhez...

 • QS Gold Házi pénztár program

 • bevételi és kiadási pénztárbizonylatok kiállítása és nyomtatása
 • előre felvehetők a gyakori pénzmozgások és azok kontírozásai. Az előre kontírozott eseményekre történő könyveléssel a főkönyvbe automatikusan berögzíthetők a pénztári tételek, vagy pedig utólagosan is kontírozhatók
 • gombnyomásra automatikusan elkészíti a pénztárjelentést és a címletezést
 • korlátlan pénztár, telephely kezelése, prefix beállítási lehetőség pénztáranként
 • utólagos egyenkénti és csoportos bizonylatnyomtatás
 • bizonylat újrasorszámozási lehetőség
 • időszaki pénztárjelentés napi vagy időszaki bontásban az adatok alapján
 • házi pénztár adó-kalkulációjához szükséges előrejelzés
 • Tovább a házi pénztár program funkcióinak részletesebb leírásához...

 • QS Gold Egyszeres Naplófőkönyv és Pénztárkönyv program

 • előre felvehető gyakori gazdasági események és azok kontírozásai
 • több pénztár kezelése
 • több bank könyvelhető
 • ÁFA kulcsok karbantartása
 • bolti kisker különleges adózásának számítása
 • munkaszám kezelése
 • naplófőkönyv, pénztárkönyv nyomtatás
 • vevő-szállító analitika
 • Tovább az egyszeres programok részletes leírásához... • További információkra vágyik?
  Iratkozzon fel
  ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!

  A feliratkozáshoz kattints ide!

  Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!

  Szerzői jognyilatkozat...


   

  Kiknek ajánljuk?


  Üzleti vagy nonprofit szféra?

  Termelő/gyártó vagy szolgáltató cég?

  Kisker vagy nagyker?


  Moduláris és paraméterezhető vállalatirányítási rendszerünknek köszönhetően lehet szó bármelyikről!  igazán cégre szabott ügyviteli rendszer
  bármikor egyszerűen bővíthető
  készletkezelés és számlázás
  pénzügy
  könyvelés és bérszámfejtés
  tárgyi eszközök nyilvántartása

   

   

   

   

  QS integrált ügyviteli és vállalatirányítási rendszer