.

 

 

 

Pénztár programunkban lehetőség van egyszerre több kiadási pénztárbizonylat felvitelére. Ezt a Könyvelés / Többsoros pénztárbizonylat készítése menüpontban tehetjük meg.

Itt a felugró ablakban először ki kell választanunk hónapot ahova fel szeretnénk vinni a bizonylatokat.
Ez után ugrik fel a bizonylat választó ablak, itt tudjuk kiválasztani a kiadási bizonylatot.
Amint kiválasztottuk a kiadási pénztár bizonylatot felugrik egy érték bekérő ablak ahol megtudjuk adni a bizonylatok adatait:
Pluszgombbal tudjuk felvenni mindig a következő bizonylatokat, mínusz gombbal tudjuk törölni a rosszul felvitt tételt. Itt automatikusan adja a sorszámot a bizonylatoknak a program! A partner oszlopra enterezés utána tudjuk beírni a partner nevet vagy az F10 gombbal tudjuk kiválasztani a partnereket. Az alábontásban tudjuk kitölteni az áfa sort.Az oszlopokat értelem szerűen kitöltve a rögzít gomb lenyomásával tudjuk rögzíteni. Rögzítés után a Listázások / Pénztárbizonylatok nyomtatása menüponttal tudjuk nyomtatni a felvitt bizonylatokat.
Megjegyzés: A 390-es és a 391-es rendszerparaméterekkel szabályozható, hogy a könyvelt tétel bizonylatszáma a pénztárbizonylat száma legyen, vagy kézzel megadható. A két rendszerparaméterről bővebben itt olvashat: Rendszer paraméterek (Házi pénztár)