.

Programunkban lehetőség van pénztáranként pénztár jelentés lekérésére.Listázások / Időszaki pénztárjelentés menüpont lefuttatásával tehetjük meg ezt. 

Programunkban van lehetőség napi pénztár jelentések készítésére, amely összegzi egy bizonylatra az aznapi pénztár bizonylatokat. Ehhez az alábbi beállításokat kell elvégezni.

 

A kiválasztott pénztár adott időintervallumban történő egyenleg mozgásaiból készít napi összesítő vagy kivonat részletező jelentést. A listát a Listázások / Házipénztár egyenlegek jelentés menüpontban tudjuk lekérni.

Lekéréskor egy adat bekérő ablak jelenik meg, itt tudjuk meg adni azt, hogy melyik pénztárról, milyen intervallumba és milyen módon készüljön a házi pénztár jelentés.

 

Programunk összetett felépítésének köszönhetően több pénztár kezelésére alkalmas és ezen felül a nyomtatás több helyről lehetséges. Alábbi cikkünk ezen folyamatokról fog szólni.

Házipénztár programunkban van lehetőség régi fajta 3db-os perforált lapra nyomtatásra. Ehhez a következőt kell tenni: A program rendszer paraméterei közül a 39-es rendszer paramétert igenre kell állítani.

Ezt a Kilépés / Gyors menü / Rendszer beállítási táblázat menüpontban tehetjük meg.