.

Házi pénztár program tudásbázis

Újdonságok, törvényi változások, új év nyitása, Házi pénztár program

 

 

Több cég kezelésére alkalmas programunkban van lehetőség menet közbeni cég váltásra is. Ez elősegíti a munka folyamat gyorsaságát. A végre hajtásához nem kell kilépni a programból elég a Könyvelés / Könyvelendő cég választása menüpontot elindítani. A menüpont elindítása után egy lista ugrik fel ahol szabadon kiválaszthatjuk az általunk kívánt céget melybe adatot szeretnénk felvinni.

Programunkban lehetőség van bárhol előhozni a Windows beépített számológépét egyszerűen. Bővebben itt olvashat róla: Számológép 

Programunk tartalmaz egy örök naptár ami a számológéphez hasonlóan bármikor előhívható, bővebben itt olvashat róla: Örök naptár

Lehetőségük van bármely programunkban lekérni az utolsó karakteres nyomtatási képet újra erről bővebben itt olvashat: Utolsó karakteres nyomtatási kép lekérése

A banki oldalon adott hozzájárulások minden esetben 90 napig érvényesek. A PSD2 szabályozás rögzíti ezt az időtartamot, itt az időintervallum szabályozására nincs lehetőség. Ez minden banknál így van, azaz 90 naponta a felhasználóknak meg kell hosszabbítani a banki felületen a hozzájárulást.

A Windows magyarosítása után a régió beállítását is szükséges elvégezni.
Amíg ez nem történik meg addig a programba belépve egy üzenet fog megjelenni kifizetetlen számla miatti tiltásról.

A régió beállítás elvégzéséhez a gépházba belépve az "Idő és nyelv"-re szükséges klikkelni.
Az idő és nyelv beállításokon belül a jobb oldalon megjelenő listában a "Régió"-ra klikkelve nyílik meg a kívánt felület.A megjelenő felületen az "Ország vagy régió" mezőbe Magyarországot kell beállítani.

Fontos! A fenti beállítást abban az esetben, ha távoli asztali kapcsolattal több felhasználóval csatlakoznak, akkor minden felhasználó esetében szükséges elvégezni.

Házipénztár modulban lehetőség van a pénztárak nyitó egyenlegének rögzítésére a "Könyvelés -> Nyitó tételek könyvelése" menüpontban. Erről bővebben olvashat a Pénztár nyitó egyenlegek rögzítése című cikkben.