.

Társasházi költség fajták karbantartása menüpontban vegye fel az egyes hónapokban ismétlődő előirányzott könyvelési tételeket. Társasházi modul esetén pl.: közös költség, szemétdíj stb. Minden olyan tételt amely havonta ismétlődik felvehető.
 
A partnereknél vegye fel a lakókat, itt meghatározott konkrét lakás tulajdonost vagy lakást is megadhat. Ha társasházanként szeretne listát lekérni, akkor érdemes a lakások rögzítésénél ezt figyelembe venni és alábontással kezelni. PL.: az 1. társasház lakói, 3111, a második 3112 stb.
 
Ezután a Karbantartások/Előirányzatok kezelésénél vegye fel a havi ismétlődő tételeket. Lakónként megadható előre a fizetendő összeg. Ha összeállította a havi előirányzott könyvelési tételeket, akkor a Rögzítés gomb kiválasztása után bekéri a hónapot (ha már rögzített az adott hónapra akkor figyelmeztet) rögzítés után bekerülnek az adott rögzítési tételek és lerögzül a könyvelés. A listázásoknál a kiegyenlítetlen listáknál is kérhetők a tételek munkaszám szűréssel (pl, a közös költség tartozásokra), illetve ha vevőkre, társasházakra akarna listát lekérni akkor a főkönyvi számok intervallumban kell megadni a megfelelő számot. pl. ha társasházra 3111 - 3111 egyes társasház, 3111 - 3112 az első két társasház. Vagy konkrét lakó kódot ad meg akkor a konkrét lakó tartozásairól kérhet listát. A fenti metódus a legtöbb listakérésnél megadható lehetőség.