.

Társasházi költség fajták karbantartása menüpontban vegye fel az egyes hónapokban ismétlődő előirányzott könyvelési tételeket. Társasházi modul esetén pl.: közös költség, szemétdíj stb. Minden olyan tételt amely havonta ismétlődik felvehető.

Az egyes társasházakat külön-külön vegye fel új cégként [+] gombbal a Karbantartás/Könyvelhető cégek karbantartása menüpontban.
Ezek után lépjen be az egyik cégbe.
A Karbantartás/Lakók karbantartása menüpontban vegye fel [+] gombbal a társasház egyes lakóit.

A Karbantartás/Társasházi költség fajták karbantartása menüpont alatt tudja felvenni az egyes befizetési kötelezettségeket (pl. közös költség, vízdíj stb...) az automatikus előírások könyveléséhez. A költség kódja oszlopban egy minél rövidebb számmal vegye fel az egyes sorokat és a megnevezés oszlopban fejtse ki szövegesen, hogy milyen befizetésről van szó. 

 

Az Egyéb/Automatikus előírások kezelése menüpont alatt tudja felvenni lakónként és költség fajtánként az előírások egyes sorait, szintén a [+] gombbal. Sort törölni a [-] gombbal tud.
Itt csupán a lakókat, valamint költség fajtákat tudja kiválasztani, valamint az előírás értékét tudja megadni. Ha mindent felvett, akkor a Rögzítés gombra kattintva a hónap megadása után tudja az automatikus előírás generálást lekönyvelni.