QualitySoft tárgyi eszköz program


Könnyen kezelhető és nagy tudású tárgyi eszköz nyilvántartó programot szeretne?

Az ÉCS elszámolással mostantól nem marad el

Ha mégis, akkor valószínűleg NEM a QualitySoft tárgyi eszköz programját használja. Egyrészt, azért mert be lehet állítani a programba egy feladatütemező naptárba havi vagy negyedéves ismétlődéssel, hogy havonta legyen elszámolva az értékcsökkenés, mely figyelmeztet a teendőkre. Másrészt pedig év végén egy gombnyomásra is automatikusan elszámoltathatjuk az ÉCS-t, ami azonnal feladódik a főkönyvnek. Év közben is bármikor ellenőrizheti a főkönyvet és az analitikát, egy elszámoltatással, és ha nem stimmel kitörölhet mindent és egy mozdulattal újra elszámoltathatja az értékcsökkenést.

Mindent egyben, egy integrált rendszerrel.

Integrált Rendszerünknek köszönhetően a cég ügyvitelének összes folyamatát lefedi, így ha a könyvelő programunkat is megvásárolja az ÉCS feladásra többé nem lesz gondja!
A
számlázástól kezdve a készletkezelésen át, a pénzügy, főkönyv, és bérelszámolási funkciókat is egy egységes TELJES KÖRŰEN integrált rendszerben végezheti!
A rendszer egyik fontos alapelve a rugalmas bővíthetőség. A modulok egységes menürendszeren keresztül aktivizál-hatók, és az integrált egységes szemlélet miatt modul-jainkat a homogenitás jellemzi. Ez biztosítja Önnek, hogy ha megtanulta egy modul használatát, akkor már megtanulta az összeset. 

Az idő pénz! Velünk most időt spórolhat!
 

Ha kipróbált már sok tárgyi eszköz programot, akkor tapasztalhatta, hogy sokszor mennyire el vannak bonyolítva, milyen nehézkes, és átláthatatlan az egész. Bonyolultan és milyen sok és felesleges adat rögzítése árán jut el addig amíg végre a program elszámolja Önnek az értékcsökkenést.
Ám ha megnézi a mi programunkat akkor azonnal szembeötlő a különbség! A mi programunk a jól bevált, és hagyományos papír alapú karton elektronikus megfelelőjére építi az egész kezelési logikáját. Mintha csak a papír alapú karton lenne Ön előtt! A kartonok kézzel módosíthatók tetszőlegesen, a program bármilyen módosítást érzékel, és mindig a jó értékcsökkenést számolja!

Egyszerű kezelhetőség? Igen.

Lazítson, mindössze annyi a dolga, hogy az eszköz beszerzéseknél bevigye az eszköz bruttó összegét az analitikába, valamint az aktiválás dátumát, és az eszközcsoportot, meg némi alap információt magáról az eszközről, és a többit elvégzi Ön helyett a program. Nem kell figyelnie hogy meddig volt már elszámolva az ÉCS, a program mindent automatikusan kitalál. Amikor hozzárendeli az adott eszközhöz hogy melyik eszközcsoportba tartozik, a program automatikusan kitölti az eszköz Écs. kulcsát, a főkönyvi számokat és a fontosabb alap jellemzőket. Ha ráaktiválást könyvel, vagy terven felüli értékcsökkenést azt is megteheti a karton egyszerű kézi módosításával.

Elfelejtett egy eszközt felvinni, és már elszámolta az adott havi értékcsökkenést?

Semmi gond. A program az elszámolás indításakor érzékeli ezt, és csak a hiányzó adatokat pótolja, nem számol duplán értékcsökkenést!
A QS Gold Tárgyi eszköz programot használhatja önállóan, akár több céges változatban is, vagy használhatja a QS Diamond Integrált Számviteli Rendszer részeként automatikus főkönyvi feladással. Könyvelőirodáknak sok cégnél, vagy vállalkozásoknak is ideális. Sok eszköz esetén ez különösen hatékony megoldás.


Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat!


QualitySoft tárgyi eszköz program


 

Milyen hasznos funkciókat tudunk önnek ajánlani?

Értékcsökkenés számítás.

Értékcsökkenés számítása. A tárgyi eszközök értékcsökkenése számos módszerrel számolható el. A standard változatban a leggyakoribb lineáris, és kis összegű azonnal leírható értékcsökkenést lehet alkalmazni. A program a számviteli törvény és a társasági adó-törvény szerinti értékcsökkenést párhuzamosan számolja. Manuálisan bármilyen bruttó, vagy ÉCS növelő, csökkentő tétel felvezethető az eszközök kartonjára A terv szerinti értékcsökkenést a program automatikusan számolja, és felrögzíti a kartonra, havi 1/4 éves, vagy éves bontásban. A számítás időarányos a beszerzés keltétől, vagy a ráaktiválás dátumától kezdődően.

Vége a felesleges időrabló adatrögzítésnek!

Használja ki az integrált rendszer minden előnyét! A könyvelőbe integrált tárgyi eszköz modullal rengeteg felesleges adatrögzítést lehet elkerülni.

Az értékcsökkenést automatikusan főkönyvre könyveli a program az Integrált rendszer esetében vagy a könyvelőiroda programcsomag részeként a megadott naplóba. Beállítható mely főkönyvi számokra adjon fel. Automatikusan könyveli az aktiválást, ráaktiválást, selejtezést, eladást a főkönyvbe.
Az Écs elszámolás, selejtezés, aktiválás könyvelését teszi lehetővé a QS Gold főkönyvi program felé. A könyvelő programban ezeket nem kell újra rögzíteni.

Egy komplex megoldás mindenre.

Karton mozgáskódok: Bármely eszköz kartonmozgáshoz meghatározható egy főkönyvi számla és ellenszámla, mely alapján manuálisan a kartonon könyvelhetünk speciális eszközkartont érintő változásokat: pl. ráaktiválás, kivezetés, terven felüli Értékcsökkenés stb... Automatikusan számolja az eladásig, selejtezésig arányos értékcsökkenést. Értékcsökkenés számítása.
Korlátlan cég eszköz nyilvántartására is használható a program A QS Diamond Integrált Számviteli Rendszerben is használható.

További hasznos funkciók

Tárolóhelyek kezelése. Az eszközök tárolási helye alapján elkülöníthetők a listák. Maradványérték automatikus kezelése.  Lekötött tartalék kezelése, aktiválási jegyzőkönyv nyomtatása, selejtezési jegyzőkönyv nyomtatása, Tételes főkönyvi egyeztető lista kérhető az adott időszaki bruttó, és értékcsökkenés értékváltozások alapján. Leltárív nyomtatása, főkönyvi számlaszámokra összesítéssel, akár tárolóhelyenként külön is. Összesítés az aktivált, kivezetett és selejtezett eszközök értékéből. A kivezetett eszközök külön helyen tárolhatók Tetszőlegesen bonyolult összetett szempontok szerinti szűrések. Kezelői jogok és korlátozások A tárgyi eszközök kivezetése. A kivezetés egy tárgyi eszköz naplóban vagy főkönyvi naplóban is rögzíthető selejtezés vagy eladás jogcímen, külső dokumentáció készítése nélkül.

Professzionális eszközkezelés profiknak

A professional változatban az értékcsökkenési eljárások tartalmazzák a lineáris, a degresszív, a faktoros (degresszív/progresszív), az egyedi százalékos és a teljesítmény szerinti értékcsökkenést. Eszköz gyűjtők, csoportok kezelése. A tárgyi eszközök nyilvántartása eszközcsoportokra épül. Az eszközcsoportoknál felhasználó által előre megadott csoportjellemzőket automatikusan öröklik az adott csoportba tartozó eszközök. (eszköztípus, az értékcsökkenési százalékok, és főkönyvi számok és más-más könyvelési szabályok állíthatók be a különböző eszközcsoportokhoz.) Munkaszámok, költséghelyek kezelése Tartozékok részletes nyilvántartása, csoportos aktiválás. Tárgyi eszközökhöz felrögzíthető minden egyes vásárlás külön dátumra, külön összeggel, és az egész eszközgyűjtő egyszerre aktiválható.

MINDEZT RÁADÁSUL KÜLÖNÖSEN  KEDVEZŐ ÁRON BIZTOSÍTJUK AZ ÖN RÉSZÉRE!
Standard változat egy cégre: 15.000 Ft+Áfa     Komplett változat egy cégre: 42.000 Ft+Áfa

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat!

QualitySoft tárgyi eszköz program


 

Miért előnyös ha tőlünk vásárol?

1 Hónapos ingyenes éles verzió

Próbálja ki a teljes verziójú testreszabott programunkat ingyen egy hónapig kötelezettségek nélkül.  Százezer forint feletti árajánlat esetén további lehetőségképpen igény alapján 1 hónapos kipróbálható éles verziót telepítünk fel ingyenesen az Ön gépére. Nincs kockázat, az éles verzióban nézheti meg, tesztelheti programunkat. Ebben az esetben ha a mi programunk mellett dönt, élesítés után használhatja tovább a már felvitt adatokkal nem veszik kárba a munkája. Ráadásul az egy hónapos verzió használata alatt minden segítséget megkap a munkához. Kérjen ajánlatot és igényelje most a teszt verziót!

Óriási kedvezmények induló cégeknek, Részletfizetési konstrukciók

Kezdő vállalkozásoknak 25 % Induló cég kedvezmény!
Minden kedves érdeklődőnk számára részletfizetési lehetőség! Ügyfélbarát fizetési konstrukciók, akár egyedi megállapodással is.
Miért fizetne bérleti díjat, hogyha már az első részlet befizetése után használatba veheti a teljes programot? Az utolsó részlet kifizetése után pedig az öné lesz a program. Próbálja ki rugalmas árképzésünket és Kérjen árajánlatot!

 

Ingyenes online bemutató

Amennyiben Önnek kérdései vannak a programunkkal kapcsolatban, szeretné megnézni a programot működés közben és úgy feltenni a kérdéseit kollégánknak,kérhet on-line bemutatót.
Az on-line bemutató lényege, hogy amennyiben ön rendelkezik Internetkapcsolattal, akkor elküldünk önnek egy kis segédprogramot, ami indulás után generál egy egyedi jelszót, amit ha megad a kollégánknak akkor ő át tudja venni a gépen a vezérlést és on-line működés közben tudja bemutatni a demo programunkat.  A honlapunkon a video bemutatók menüpont alatt on-line videókat tekinthet meg a programjaink működéséről.

Gyors program telepítés, szükség esetén akár egy órán belül

Programjaink gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, online élesítéssel. Amennyiben önnek sürgős telepítés kell, nálunk ez is megoldható! A letöltött demó verziót akár egy órán belül beélesíthetjük Önnek és máris elkezdheti a munkát. A telepítéskor kollégáink, az alapvető funkciókat beállítják, megmutatják. Ugyanakkor ha további felmerülő kérdései lennének lehetősége van online beüzemelési segítséget vagy oktatást kérni

Mert nálunk nincs Zsákbamacska

Ne vegyen zsákbamacskát! Most akár élesben bizonyosodhat meg a programunk kiváló működéséről, és ez nem kerül semmibe. Az egyes program részek, modulok rugalmasan változtathatóak vásárláskor, és vásárlás után is tetszőlegesen. Ha ön új programrészt szeretne nem kell új programot vásárolnia, elég csak bővíteni a meglévőt. További lehetőségként vásárlás előtt ingyenesen kérhet online bemutatót, a program működéséről. Ezzel együtt Rugalmas fizetési módokat kínálunk melyeket egyénileg testre szabhatunk, kívánsága szerint. Elégedettségi és pénz visszafizetési garancia:
 Azok a vársárlók, akik kipróbálják a programot, és a vásárlás időpontjától számított 2 hónapon belül meggondolják magukat, vagy rájönnek , hogy nem az ő tevékenységükhöz a legalkalmasabb, akkor a programok teljes licencdíját visszafizetjük

MINDEZT RÁADÁSUL KÜLÖNÖSEN  KEDVEZŐ ÁRON BIZTOSÍTJUK AZ ÖN RÉSZÉRE!
Standard változat egy cégre: 15.000 Ft+Áfa     Komplett változat egy cégre: 42.000 Ft+Áfa

Tekintse meg Online videó bemutatónkat
(Hangkártya szükséges) 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat! 

 

 

QualitySoft tárgyi eszköz program

  QualitySoft Standard Tárgyi eszköz jellemzői:

 • Értékcsökkenés számítása. A tárgyi eszközök értékcsökkenése számos módszerrel számolható el. A standard változatban a leggyakoribb lineáris, és kis összegű azonnal leírható értékcsökkenést lehet alkalmazni.
 • A program aszámviteli törvény és a társasági adó-törvény szerinti értékcsökkenést párhuzamosan számolja.
 • Manuálisan bármilyen bruttó, vagy ÉCS növelő, csökkentő tétel felvezethető az eszközök kartonjára
 • A terv szerinti értékcsökkenést a program automatikusan számolja, és felrögzíti a kartonra, havi 1/4 éves, vagy éves bontásban. A számítás időarányos a beszerzés keltétől, vagy a ráaktiválás dátumától kezdődően.
 • Az értékcsökkenést automatikusan főkönyvre könyveli a program az Integrált rendszer esetében vagy a könyvelőiroda programcsomag részeként a megadott naplóba. Beállítható mely főkönyvi számokra adjon fel.
 • Automatikusan könyveli az aktiválást, ráaktiválást, selejtezést, eladást a főkönyvbe.
 • Karton mozgáskódok: Bármely eszköz kartonmozgáshoz meghatározható egy főkönyvi számla és ellenszámla, mely alapján manuálisan a kartonon könyvelhetünk speciális eszközkartont érintő változásokat: pl. ráaktiválás, kivezetés, terven felüli Értékcsökkenés stb...
 • Automatikusan számolja az eladásig, selejtezésig arányos értékcsökkenést.
 • Tárolóhelyek kezelése. Az eszközök tárolási helye alapján elkülöníthetők a listák.
 • Maradványérték automatikus kezelése.
 • Beépített határidőnaptár, feladatütemezéssel
 • Lekötött tartalék kezelése
 • Aktiválási jegyzőkönyv nyomtatása
 • Selejtezési jegyzőkönyv nyomtatása
 • Tételes főkönyvi egyeztető lista kérhető az adott időszaki bruttó, és értékcsökkenés értékváltozások alapján.
 • Leltárív nyomtatása, főkönyvi számlaszámokra összesítéssel, akár tárolóhelyenként külön is.
 • Összesítés az aktivált, kivezetett és selejtezett eszközök értékéből.
 • A kivezetett eszközök külön helyen tárolhatók
 • Tetszőlegesen bonyolult összetett szempontok szerinti szűrések, és összesítések hajthatók végre az összes eszköz összes karton tételeinek táblázatában.
 • Kezelői jogok és korlátozások
 • A tárgyi eszközök kivezetése. A kivezetés egy tárgyi eszköz naplóban vagy főkönyvi naplóban is rögzíthető selejtezés vagy eladás jogcímen, külső dokumentáció készítése nélkül.
   

  QualitySoft Professional Tárgyi eszközben ezen felül elérhető:

 • Értékcsökkenés számítása. A professional változatban az értékcsökkenési eljárások tartalmazzák a lineáris, a degresszív, a faktoros (degresszív/progresszív), az egyedi százalékos és a teljesítmény szerinti értékcsökkenést.
 • Eszköz gyűjtők, csoportok kezelése. A tárgyi eszközök nyilvántartása eszközcsoportokra épül. Az eszközcsoportoknál  felhasználó által előre megadott csoportjellemzőket automatikusan öröklik az adott csoportba tartozó eszközök. Ezen jellemzők közé tartozik például az eszköztípus, az értékcsökkenési százalékok, és főkönyvi számok és más-más könyvelési szabályok állíthatók be a különböző eszközcsoportokhoz.
 • Munkaszámok, költséghelyek kezelése
 • Tartozékok részletes nyilvántartása, csoportos aktiválás. Tárgyi eszközökhöz felrögzíthető minden egyes vásárlás külön dátumra, külön összeggel, és az egész eszközgyűjtő egyszerre aktiválható.


  TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK:

 • Az Écs elszámolás, selejtezés, aktiválás könyvelését teszi lehetővé a QS Gold főkönyvi program felé. A könyvelő programban ezeket nem kell újra rögzíteni.

 • Korlátlan cég eszköz nyilvántartására is használható a program
 • A QS Diamond Integrált Számviteli Rendszerben is használható.
 • Könyvelőiroda programcsomag esetén kedvezményes vásárlási lehetőség.

   

  Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
  Próbálja ki a letölthető
  demó változatunkat! 

Untitled 1

QualitySoft tárgyi eszköz program


 
QualitySoft Tárgyi eszköz Standard QualitySoft Tárgyi eszköz Komplett QualitySoft Tárgyi eszköz Professional
Értékcsökkenési módok

Eszközök nyilvántartása
Társasági adó- és számviteli törvény szerinti leírási mód
Időarányos elszámolási módszer
Lineáris elszámolás
Kézi elszámolási lehetőség
Degresszív elszámolás*
Fix összegű elszámolási lehetőség*
Maradványérték kezelése
Lekötött fejlesztési tartalék kezelése*
Funkciók
 

 

 
Főkönyvi számlatükörből választás
Tartozékok részletes felvitele *
Eszköz csoport megadási lehetőség
Csoport alapján alapadatok kitöltése *
Integrált karton műveleti képernyő
Tároló helyek karbantartása, és hozzárendelése
Tárolóhelyenkénti leltározás
Beszerzési módok nyilvántartása
Selejtezés automatikus főkönyvi könyveléssel
Eladás automatikus főkönyvi könyveléssel
Munkaszám kezelés
Ráaktiválás, és tetszőleges kézi karton módosítás
Terven felüli értékcsökkenés megadás
Kivezetett 0-ra írt eszközök táblázata
Szervezeti egységek kezelése *
Főkönyvi integráció és feladás
Excel export
PDF nyomtatás
Mátrixnyomtató teljeskörű támogatása
Felhasználói beállítások több felhasználó esetén
 

 

 
Egyidejű hálózatos használat akár ugyanabban a cégben is.
Események és kezelő műveletek naplózása, visszakereshetőség
Felhasználói jogosultságok beállítása, menületiltás
Listák
 

 

 
Tárgyi eszköz karton lista
Értékcsökkenési lista
Leltárfelvételi lap
Kézi karton rögzítések listája
Főkönyvi tételes egyeztető lista
Főkönyvi számonkénti összesített lista
Aktiválási jegyzőkönyv
Selejtezési jegyzőkönyv
Kivezetett 0-ra írt eszközök nyomtatása
Tetszőleges törzsadat kinyomtatása (pl. mozgáskódok, tároló helyek, csoportok stb)
Eszköz kategóriák létrehozása és kezelése
Eszköz napló nyomtatása
Eszközök importálása XLS állományból

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat! 

QualitySoft Tárgyieszköz program - Árlista

QualitySoft tárgyi eszköz
Standard
QualitySoft tárgyi eszköz
Komplett
QualitySoft tárgyi eszköz
Professional
QualitySoft Tárgyi eszköz program
Tárgyi eszköz program
15.000
42.000
65.000
Ha különállóan használja, akkor többcéges modul (korlátlan cégre)
-
30.000
40.000
Többcéges modul KKV csomagban (önállóan nem kérhető)
28.350
-
-


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat! 

 

QualitySoft tárgyi eszköz program