QualitySoft Számlázó Program Webáruház illesztés

QualitySoft Számlázó Program webáruházhoz is

Az interneten megrendelt termékek kiszámlázása igen komoly időbefektetést jelent még közepesen sok tétel esetén is. A kézzel való számlázás egyértelműen nehézkes, lassú, de a gépi számláknál is a vevőadatokat és a megrendelt tételeket minden megrendelésnél külön kell felvinni. Erre egy jó megoldás, ha a számlázó programmal, ami cégünknél akár a készlet/raktárkezelővel is együtt járhat, összekötjük a webáruházat, és a megrendelések minden számlára kerülő adatát átadjuk a szoftvernek. A megrendelések átvételekor programunk rögzíti a vevők adatait, valamint a tétel mennyiségeket, de akár a kedvezményeket is. Így gyakorlatilag minden automatikusan átkerül, nem kell végigjárnunk a hosszú folyamatot a vevők rögzítésétől kezdődően. Ezt megoldva a számlázás tényleg csak néhány gombnyomás műve.

A webáruház illesztés előnyei

 • Minden egy rendszerben, minden előre beállítva, minden gyorsan, minden automatizálva, és minden NAV által favorizált módon működik.
 • Csupán néhány kattintással elkészíthetőek, kinyomtathatóak a számlák, akár bizonyos időszakra, tömegesen, így felgyorsítva az eladás folyamatát is. Tehát pillanatok alatt elkészíthető a számla a rendeléshez.
 • Nem kell újra rögzíteni a számlára már felvitt adatokat, így a hibázás lehetősége is lecsökken.
 • Egyedi, vagy akár speciális igények megvalósítása.
 • Különösen ajánljuk azok számára, akik kisebb értékű termékeket forgalmaznak nagy mennyiségben. Esetükben akár egy alkalmazott teljes munkaidejét kiteheti a számlák kiállítása, ami így szintén megspórolható. Az erőforrások átcsoportosításával a tényleges hasznot hozó tevékenységekkel tud foglalkozni.
 • Támogatott webáruházak

 • Unas webáruház - Bérelhető webáruház rendszer QualitySoft számlázó támogatással.

 • Kérésére elkészíthető, illetve beállítható különböző webáruházak illesztése is, mint például:
 • NetGo.hu Kft. - egyedi webáruház készítés sablonok nélkül, cégre szabottan, több éves tapasztalattal.
 • www.streamweb.hu - Modern, egyedi megjelenésű webáruházak, akár részletre is.
 • Bolthely.hu webáruház - Bérelhető webáruház szoftver
 • Pro24: Webáruházak - 24 órán belül átvehető webáruházak alacsony havidíjakkal, pénzvisszafizetési garanciával
 • Shopmasters.hu - Egyedi webáruház készítés. Piacvezető egyedi webáruházak pénzvisszafizetési garanciával, egy összegű megvásárlással és bérleti konstrukcióban is. Ajándék forgalomnöveléssel (több ezer potenciális vásárló ingyenesen), keresőbarát módon, kényelmi funkciókkal!
 • Webshop Hun professzionális webáruház program - Mindenki számára ingyenes.

 • Amennyiben nem találta meg a listán az Ön által használt webáruházat, kérésére egyéb illesztések fejlesztését is vállaljuk!
  A QualitySoft számlázó program webshophoz illesztésében szívesen nyújtunk technikai segítséget, információkat. A számlázó program webshop moduljának illesztéséről teljes leírás érhető el dokumentációnkban. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Egyszerű, könnyen kezelhető

  A webáruház bizonylatok beimportálása menüpontot lefuttatva nincs más dolga, mint kiválasztani, hogy milyen rendszerből szeretné beimportálni a megrendeléseket. Természetesen több webáruház is be lehet állítva programjában.  Az importálást követően már nyomtathatóak is az elkészült számlák, akár tömegesével is.


  Vissza a számlázó program leírásához


  Kérem, töltse le a QS Diamond Könyvelőiroda programrendszer DEMO programját hogy megtapasztalja egy igazán korszerű, és integrált, hálózatos rendszer előnyeit.

  A modulok részletes leírásának megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:
  - QualitySoft Kettős Főkönyv
  - QualitySoft Tárgyi Eszköz
  - QualitySoft Maxbér
  - QualitySoft Számlázás+pénzügy
  - QualitySoft Házipénztár
  - QualitySoft Egyszeres könyvelés

   

  További információkra vágyik?
  Iratkozzon fel
  ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel további ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat! Ha érdeklik ezek a titkok akkor iratkozzon fel!

  A feliratkozáshoz kattintson ide!

  Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!

  Szerzői jognyilatkozat...


   


  Tesztelje programját.
  Vajon az Ön rendszere korszerű?
  Válaszoljon a következő kérdésekre!


  Időszakos feladásokkal, zárásokkal tölti az idejét, mert a különálló rendszereket használ, melyek nem kapcsolódnak egymáshoz?

  A programjából mindent csak nyomtatni tud, ahelyett, hogy képernyőn megnézhetné a kért adatokat, vagy Word, Excel valamint PDF formátumú fájlba menthetné azokat jól áttekinthető formában és e-mailhez csatoltan azonnal továbbküldhetné azokat?

  Nehézkes, lassú az adatbevitel, sokszor kell az egérhez nyúlnia? Könyvelő programjával a bonyolult többfelé bontott számlákat nem tudja egyben lekezelni?

  Nem érti, hogy mi történik a bevitt adataival a háttérben? Átláthatatlan a könyvelő programja?

  Ha valami hibát észlel a könyvelésében, nem tudja gyorsan kideríteni, hogy melyek azok a tételek, és hogyan tudja azokat kijavítani?

  Külön dolgozik azon hogy összeállítsa az ÁFA-bevallásokat? Programjával nem tud fordított ÁFA-t, vagy EU-s import ÁFÁ-t könyvelni?

  Kézzel számol árfolyam-differenciát? Részteljesítést nem kezeli helyesen a programja?  A devizák FIFO vagy átlagárfolyamát külön EXCEL fájlban vezeti?

  Programjában nem megoldott a garanciális visszatartás kezelése? Számlázó programja nem integrált? Előleg és végszámlát nem tudja összepárosítani?ni?

  Könyvelési rendszere nem figyelmeztet a dupla számlarögzítésre, illetve enged hibásan tételt rögzíteni programja?

  Bér programjában rengeteg dolgot kell beállítania, mire eljut a számfejtésig? Külön szoftverbetanításért kell több tízezer Forintot fizetnie egy látszólag olcsó programhoz, hogy egyáltalán használni tudja?


   

  Lennének programfejlesztési igényei, de az éves szoftverkövetést a fejlesztőitől nagyon drágán kapja meg, vagy nem vállalják a fejlesztést?


  Ha van IGEN válasz, akkor Önnek ideje elgondolkoznia egy korszerűbb rendszer vásárlásán!


  PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!