Számlázás és készlet-mozgás együttes kezelése egy bővíthető rendszerrel

Komplett kereskedelmi folyamatkezelés

A készletnyilvántartó programban létrehozott árajánlatból, megrendelést, szállítólevelet készíthet, és ezekből készült számlát egyetlen gombnyomással állíthatja ki. Az adott ügyfélhez tartozó adatokat elég egyszer rögzíteni, utána tetszőlegesen továbbvihetőek a következő bizonylatba. Az átemeléskor a tételek tetszőlegesen módosíthatók. A folyamatkezelés devizás bizonylatok esetében is megoldott. A bizonylatok kiállításakor a raktárprogram a készletet automatikusan módosítja. Több raktár kezelése, nyugtaadás, házipénztár kezelése is megoldható a rendszerrel.

ELÁBÉ és árrés kimutatás,Készletérték kimutatás

A raktárprogramban részletes ELÁBÉ kimutatást találhat az eladott áruk beszerzési értékét kérheti le az adott üzleti évben. Ez általában a változatlan formában eladott anyagok, áruk bekerülési értékét foglalja magában. A programban ezen kívül lehetőség van árrés kimutatás lekérésére. Illetve részletes készletérték lekérésére termékenként, vagy összesen, a megadott időintervallum alapján. Készletérték FIFO elven és átlagáron is kérhető. Gyártás esetén az alkotók ELÁBÉ-ja lesz a gyártandó termék bekerülési értéke, eladása esetén pedig az eladott késztermék ELÁBÉ-ja. Integráció esetén mindezek azonnal könyvelődnek is.

Partnernyilvántartás, extra funkciókkal
 

Egy vállalkozás legértékesebb adathalmaza a partneradatbázis. A programban ez is megoldott partner törzsdatbázissal, tartsa nyilván a partnereit egyszerűen. A készletnyilvántartó-számlázó programban lehetősége van korlátlan számú ügyfél nyilvántartására.
Szállítók-vevők adatbázisa számos megadható adattal. A partner nyilvántartásban lehetőség van a következő funkciókra:  - boríték címzése, - csoportosítás , - e-mail küldés - etikett nyomtatása,- fizetési mód, kedvezmény hozzárendelés, tetszőleges megjegyzés. Partnerekhez cikkenkénti fix ár, vagy Százalékos kedvezmények beállíthatók. Partnerenkénti fizetési mód és határidő hozzárendelése lehetséges.

Online térkép funkció

Online térkép funkcióval a partnerei tartózkodási címének helyét is azonnal meg tudja nézni a számlázó programból az integrált google maps térkép segítségével Az  online térkép funkció a partnertörzsből egy gombnyomásra kérhető, így bármikor egyszerűen megtekintheti a térképen is, hogy az adott cím hol található, és azonnali útvonaltervezésre is lehetőség van az Ön székhelyétől az adott címig. Így pontosan tudni fogja milyen távolságra vannak a partnerei, mennyibe kerül az esetleges kiszállás, és ez az útnyilvántartás vezetését is megkönnyíthetjük vele.

Készletnyilvántartás, egyéb jellemzők

A készletnyilvántartó programban beállítható,hogy melyik bizonylat melyik raktárat mozgassa. Garanciális visszatartás, jóteljesítési garancia kezelése. Jelszavas belépéses védelem a programnak Több felhasználós rendszernél, jelszavas védelemmel korlátozni lehet a felhasználó lehetőségeit a programban. Lehetséges, hogy a felhasználó csak nézegesse a számlákat, de ne tudjon kiállítani számlákat. Nagy biztonságot nyújt az adatok levédésére.
A szoftver beépített eszközöket tartalmaz az adatok biztonsági mentésére, importálására, illetve a közös adatbázis karbantartására.

Biztonság és gyors partneradat-felvitel a Partnerkövető modullal!

A Partnerkövetővel történt együttműködésnek köszönhetően a QualitySoft könyvelő, számlázó és készletkezelő+számlázó programokhoz igényelhető Partnerkövető modul, melynek segítségével ellenőrizni - illetve új partner esetén akár feltölteni is - lehet a vevők és szállítók adószáma alapján a céggel kapcsolatos általános (cégnév, telephely, bankszámlaszám) adatokat. Továbbá információt kapunk még a céggel szembeni eljárásokról is: törölték-e a céget, adószámát felfüggesztették/törölték-e, cég ellen van-e eljárás folyamatban a jelenben vagy a múltban.

Bővebben a Partnerkövető modulról...

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!


QualitySoft készletkezelő, számlázó program

   

Milyen hasznos funkciókat tudunk önnek ajánlani?

 Valutakezelés, Környzetvédelmi termékdíj kezelés

Lehetőség van a raktár programban tetszőleges számú deviza kezelésére, nyilvántartására aktuális árfolyamon. Bővíthető devizafajták. Az árukcikkekhez forintos és devizában megadott nyilvántartási ár is rögzíthető Deviza- és exportszámla készítése két nyelven (angol/magyar és német/magyar). Előlegszámla készítése kétnyelvű sablonokkal. A deviza árfolyamok Internetről frissíthetők.
Készletnyilvántartó-, és számlázó programjaink kezelik a termék Környezetvédelmi termékdíj számítását és képesek adatot tudnak szolgáltatni a beszámoló elkészítéséhez.

Gyártás kezelése, receptúra és
Bizományos kezelés

 

Készletkezelő programunk képes gyártás kezelésére (receptúra) alapján. Ezt a gyártás modul csomag tartalmazza. Az alapja az árucikk nyilvántartás ami az áruk, anyagok, félkész és kész termékek alapadatait tartalmazza. Az előre megadott receptúra alapján gyártás bizonylattal készíti el.  
További lehetőség a bizományba adás, bizományba vétel funkció. B
izományban lévő termékek kezelésekintlévő termékek listázása vevő szerint, visszavétel és elszámolás egy gombnyomással. Bizományos bizonylatok, készletek kezelése.

Árucikktörzs, ár, árrés kezelés

Korlátlan számú termék, szolgáltatás és raktár nyilvántartása. Korlátlan számú alraktár nyitható. Termék/szolgáltatás kategóriák, hozzárendelt mennyiségi egységgel, áfa kulccsal és VTSZ / TeSzor kóddal, megadható árrés százalékkal, akár 4 féle eladási árral. Tetszőleges árucsoport kezelés, csoportosítási lehetőség a termékekhez. A programban korlátlan mennyiségű mozgáskód rögzíthető a készletváltozások nyilvántartására. Kedvezmények rögzítése, amelyek a készletmozgások, illetve a rendelések rögzítésénél választhatók ki akár az egyes tételekre, akár a végösszegre vonatkozóan. Százalékos engedmények felvitele partnerekhez. Számlanyomtatáskor a kedvezmények megjelennek a számlán is.

Vonalkódok használata, készletmozgások rögzítése

A vonalkód modul segítségével Ön is gyorsíthatja a bizonylatkészítés és leltározás folyamatait, illetve könnyedén nyomtathat vonalkódot termékeihez. A vonalkód kezelés megkönnyíti az árucikkek keresését, a bizonylatok rögzítését és a leltározást. A beszerzések, értékesítések, illetve egyéb mozgások hasonló képernyőn rögzíthetők. A mozgás jellege a megfelelő menü kiválasztásával állítható be. A termékek kiválasztásához vonalkód-olvasó is használható. A mozgások rögzítéséhez elegendő néhány gombnyomás, így a felvitel akár rögtön elvégezhető, akár az egér használata nélkül is.

Kimenő és bejövő rendelések, bizonylatolás, kiadás-bevételezés

Kimenő bejövő megrendelések kezelése kapcsolt bizonylatokkal. pl. szállítólevelet készíthetünk, és ezekből a számlát egyetlen gombnyomással állíthatjuk ki. A készletek mozgatása a programban bizonylatok rögzítésével lehetséges, ezek között szerepel a bevételi-,  kiadási jegy, a bejövő, és kimenő számlák, szállítólevelek, melyeknek segítésével rögzíthetjük a készletmozgásokat. Ezekről raktári kartont kérhetünk le, mellyel lehetősége van nyomon követni a termék készletváltozásait, időrendi sorrendben.  Nyitókészlet mozgással elvégezhetjük a készletek feltöltését, és raktárak közötti mozgásokat is kezelhetünk.
 

Leltár, eladási árak kezelése, listák

A Leltár mindig az aktuális készletet veszi figyelembe, a leltározás raktáranként történik. Leltári ívek automata kitöltése, termékenkénti kézi módosítási lehetőséggel. Kézi leltározáshoz leltár felvételi ív nyomtatásának lehetősége adott. A leltári ív lezárásával a program automatikusan lekönyveli a leltár többletet / hiányt a megfelelő készletérték számítási mód szerint.

Ezenkívül akár négy féle  eladási árat használhatunk, melyeket a törzsben előre beállíthatunk és tetszőlegesen módosíthatunk a felmerülő igények alapján.

Webáruház adatátvétel

Számlázó programunk webáruház modulja segítségével lehetőségük nyílik webáruházak, vagy akár más külső rendszerekben felvett rendelések alapján, tömeges számlakészítésre.
A vállalkozásoknál általános elvárás, hogy a beérkezett rendelések kiszolgálása a leggyorsabban, leghatékonyabban történjen. Különösen fontos ez a webáruházat üzemeltető cégeknél. A QualitySoft számlázó programmal csupán néhány kattintással elkészíthetőek a számlák, akár bizonyos időszakra, tömegesen, így felgyorsítva az eladás folyamatát is. Webáruház modulunkról részletesebb leírást a linkre kattintva talál!

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!

QualitySoft készletkezelő, számlázó program

   

Ergonómikus, gyors kezelőfelület billentyűzetről

Könnyű kezelés, felhasználóbarát program

A fejlesztésnél az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy a lehető leggyorsabban és a legegyszerűbben lehessen használni a könyvelő programot. A könyvelés közben nincsenek felesleges megszakítások, kérdések. Minden adat bevitele után ugrik a következő mezőre, nincs egérkattintásra szükség, kizárólag billentyűzetről használható minden funkció, így a felvitel villámgyors és pörgős. Amit ki lehet számítani azt a rendszer kiszámítja, így a lehető legkevesebb billentyűnyomásra van szükség.

Gyorsbillentyűk, keresés cikkszámra, név részletre

Bármely adat tetszőleges saját szempont szerinti szűrése, és nyomtatása, exportja. Egyszerű egyszeri szűrési lehetőség, bármely oszlopra, rendezés növekvő vagy csökkenő formában, az egyes szám oszlopok összesíthetőek. Összetett keresési és szűrési feltételek, melyeket eltárolt szűrőként billentyűkombinációval bármikor előhívhat, vagy módosíthat.  Egyszerű gyorskeresés bármilyen adatot, az adott mezőn oszlopon állva gépeléssel azonnal keresi. Ctrl + enter billentyűkombinációval adott oszlopon ideiglenes szűrés lehetősége. Gyakori szövegek adatbázisa, egyszerű keresés bizonylatszámokra, bizonylatokra.

Testre szabható bizonylatképek, Logó beszúrása

A számlaképek testre szabhatóak
további plusz egyedi adatok rögzíthetők a bizonylattal. További lehetőség a saját logó beszúrása a számlaképbe ezzel saját arculatot kölcsönözhet a számláknak. A program minden bizonylata nyomtatás előtt megtekinthető és ellenőrizhető. Az előnézeti ablakban lehetőség van az ellenőrzésre, illetve a nyomtatás kiválasztására. Kiválaszthatja azt is, hogy a nyomtatás mellett (vagy helyett) a dokumentumot e-mailben is küldje el a rendszer a partner adatoknál megadott címre.

Főkönyvi kapcsolat, egyszeri adatrögzítés

Használjon integrált programot, és nem kell kétszer rögzítenie az adatokat! A számlázó programunk adatimport moduljával nem kell külön rögzíteni a pénzügyi és számlázási adatokat a főkönyvi programba, hanem azt azonnal elvégzi a program a megadott főkönyvi számokra, nincs felesleges adatrögzítés. Integrált Rendszerünk a cég ügyvitelének összes folyamatát lefedi, a számlázástól kezdve a készletkezelésen át, a pénzügy, főkönyv, és bérelszámolási funkciókat is egy egységes TELJES KÖRŰEN integrált rendszerben végezhetik! Integrált Számviteli Rendszerben számlázó modulként is használható automatikus főkönyvi kapcsolattal.

Deviza árfolyamok frissítés Internetről, új verziók gombnyomásra

A deviza árfolyamokat bármikor frissítheti a programból a mindenkori MNB árfolyamok alapján.  Internetkapcsolat segítségével egy gombnyomásra automatikusan az Ön gépére kerül a frissített rendszer. Minden fontosabb változásról hírlevelet küldünk, melyben a jogszabályokról és a program változásokról is tájékoztatjuk ügyfeleinket. Kedvező követési díj, melyben az ingyenes távszerviz, a 24 órában elérhető tudásbázis, és az online helpdesk rendszer is benne van.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!

QualitySoft készletkezelő, számlázó program

   

 

Bizonylatok

Kimenő számlák


A programból kiállítható normál kimenő számla, hagyományos áfás számla. A kiállított számlák megfelelnek a hatályos jogszabályoknak, amiről APEH igazolást állítunk ki a partnereink részére. Lehetőség van előleg számla kiállítására, majd elkészíteni a hozzá tartozó végszámlát is. Szállítólevelet kiállítani és végszámlához csatolni. A számlákon feltüntetheti vállalkozása logóját, szöveges megjegyzéseket, kedvezményt. Beállíthatja, hogy az egyes számlákra milyen egyedi szövegek kerüljenek rá, mint például a “Közvetített szolgáltatást tartalmaz”. Illetve rendelkezésére áll az ismétlődő számlák kiállításának lehetősége. Környezetvédelmi termékdíj számítását és képesek adatot tudnak szolgáltatni a beszámoló elkészítéséhez.

Szállítólevél


A programból rögzíthető szállítólevél, számla kapcsolással. A szállítólevél  az alábbi adatokat tartalmazza: bizonylat egyedi sorszámmal, szállító kiállító adatai - partner neve, címe (ahová a termékeket szállítani kell)  - szállítólevél kiállításának dátuma - kapcsolódó bizonylat száma (ha van) - kapcsolódó bizonylat szám (akkor van ha a szállítólevél más bizonylat alapján készült) - szállított termék neve és egyéb adatai (pl. cikkszám) - szállított termék mennyisége és mennyiségi egysége - kiállító, átvevő aláírás

Kidadás-bevételezés

A program a készletmozgásokat bizonylatok segítségével valósítja meg , így például a kiadás bevételezés bizonylatokkal pénzmozgás nélkül növelheti vagy csökkentheti a készleteit. Kiadási jegyet vagy akár bevételi jegyeket nyomtathat. A kiadási bevételi jegyen a kezelő neve és aláírási hely lehetősége is megtalálható. A kiadás bevételezés bizonylatok használata széleskörűen alkalmazható bármilyen készletmozgatásra.

Devizás, többnyelvű számlák

Lehetősége van a számlázó szoftverből többnyelvű és devizás számlák kiállítására is. A számlázóból a leggyakoribb devizanemekben, vagy a devizákhoz felrögzített árfolyam alapján is állíthat ki számlákat. A program képes az adott napi MNB középárfolyamok szinkronizálására, frissítésére. Természetesen az árfolyamokat felrögzítheti előre, vagy a számla készítése közben is. A devizás számlákhoz külön bankszámlaszám  megjeleníthető a számlán. A számla tartalma megfelel a hatályos jogszabályoknak, a bizonylaton az árfolyam, áfa tartalom esetén annak összege forintban is megjelenik.

Árajánlat bizonylat

A számlázó készletkezelő programban árajánlat is készíthető. Az árajánlat készítésének folyamata megegyezik a hagyományos bizonylat rögzítésével(számlák, díjbekérő),  a rendszer egységesebb működése miatt. Az árajánlatnak megadhatja az érvényességét, a szállítás módját és a fizetési határidejét is. Beszúrhat saját logót és tetszés szerinti szövegezést, megjegyzést is feltüntethet.  Az árajánlatból egy gombnyomással készíthető díjbekérő vagy számla, mely kapcsolódó bizonylatként hivatkozni fognak az árajánlatra, így az visszakereshető.

Gyártás, Bizományos bizonylat

A program képes gyártási folyamatok kezelésére (receptúra) alapján. Ezt a gyártás modul csomag tartalmazza. Az alapja az árucikk nyilvántartás ami az áruk, anyagok, félkész és kész termékek alapadatait tartalmazza. Az előre megadott receptúra alapján gyártás bizonylattal készíti e a kész terméket. A gyártási bizonylatok a készletek mozgásával csökkentik az alapanyag készleteket, és növelik a gyártott készleteket, dupla bizonylat rögzítésével.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!

QualitySoft készletkezelő, számlázó program

   

 

Miért előnyös ha tőlünk vásárol?

1 Hónapos ingyenes éles verzió

Próbálja ki a teljes verziójú testreszabott programunkat ingyen egy hónapig kötelezettségek nélkül.  Százezer forint feletti árajánlat esetén további lehetőségképpen igény alapján 1 hónapos kipróbálható éles verziót telepítünk fel ingyenesen az Ön gépére. Nincs kockázat, az éles verzióban nézheti meg, tesztelheti programunkat. Ebben az esetben ha a mi programunk mellett dönt, élesítés után használhatja tovább a már felvitt adatokkal nem veszik kárba a munkája. Ráadásul az egy hónapos verzió használata alatt minden segítséget megkap a munkához. Kérjen ajánlatot és igényelje most a teszt verziót!

Óriási kedvezmények induló cégeknek, Részletfizetési konstrukciók

Kezdő vállalkozásoknak 25 % Induló cég kedvezmény!
Minden kedves érdeklődőnk számára részletfizetési lehetőség! Ügyfélbarát fizetési konstrukciók, akár egyedi megállapodással is.
Miért fizetne bérleti díjat, hogyha már az első részlet befizetése után használatba veheti a teljes programot? Az utolsó részlet kifizetése után pedig az öné lesz a program. Próbálja ki rugalmas árképzésünket és Kérjen árajánlatot!

 

Ingyenes online bemutató

Amennyiben Önnek kérdései vannak a programunkkal kapcsolatban, szeretné megnézni a programot működés közben és úgy feltenni a kérdéseit kollégánknak,kérhet on-line bemutatót. Az on-line bemutató lényege, hogy amennyiben ön rendelkezik Internetkapcsolattal, akkor elküldünk önnek egy kis segédprogramot, ami indulás után generál egy egyedi jelszót, amit ha megad a kollégánknak akkor ő át tudja venni a gépen a vezérlést és on-line működés közben tudja bemutatni a demo programunkat.  A honlapunkon a video bemutatók menüpont alatt on-line videókat tekinthet meg a programjaink működéséről.

Gyors program telepítés, szükség esetén akár egy órán belül

Programjaink gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, online élesítéssel. Amennyiben önnek sürgős telepítés kell, nálunk ez is megoldható! A letöltött demó verziót akár egy órán belül beélesíthetjük Önnek és máris elkezdheti a munkát. A telepítéskor kollégáink, az alapvető funkciókat beállítják, megmutatják. Ugyanakkor ha további felmerülő kérdései lennének lehetősége van online beüzemelési segítséget vagy oktatást kérni

Mert nálunk nincs Zsákbamacska

Ne vegyen zsákbamacskát! Most akár élesben bizonyosodhat meg a programunk kiváló működéséről, és ez nem kerül semmibe. Az egyes program részek, modulok rugalmasan változtathatóak vásárláskor, és vásárlás után is tetszőlegesen. Ha ön új programrészt szeretne nem kell új programot vásárolnia, elég csak bővíteni a meglévőt. További lehetőségként vásárlás előtt ingyenesen kérhet online bemutatót, a program működéséről. Ezzel együtt Rugalmas fizetési módokat kínálunk melyeket egyénileg testre szabhatunk, kívánsága szerint. Elégedettségi és pénz visszafizetési garancia:
 Azok a vársárlók, akik kipróbálják a programot, és a vásárlás időpontjától számított 2 hónapon belül meggondolják magukat, vagy rájönnek , hogy nem az ő tevékenységükhöz a legalkalmasabb, akkor a programok teljes licencdíját visszafizetjük

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 

 

QualitySoft készletkezelő, számlázó program - modulok

A QualitySoft Készletkezelő számlázó program jellemzői:

 • Korlátlan mennyiségű bizonylat paraméterezhető a rendszerbe, melyek tetszőlegesen mozgathatják a raktárkészleteket, így a program testreszabható.

 • Korlátlan számú ügyfél, termék, szolgáltatás és raktár nyilvántartása.

 • Korlátlan számú alraktár nyithatók. Beállítható, hogy melyik bizonylat melyik raktárat mozgassa.

 • Garanciális visszatartás, jóteljesítési garancia kezelése.

 • Honlapunkon a QS Gold számlázó modul és az ügyvitel+számla program leírásánál leírt összes funkció használható

 • Számlázás költséghelyenként, munkaszámonként.

 • Partnerekhez cikkenkénti fix ár, vagy Százalékos kedvezmények beállíthatók. Fizetési mód hozzárendelése a partnerekhez.

 • Egy termékhez 3 féle eladási ár tartozhat, ebből kedvezményeket lehet adni.

 • Nem készpénzes számlák kiegyenlítése. A kiegyenlítést részkiegyenlítésekkel is el lehet végezni. Részkiegyenlítésekkor a kintlévőségekben csak a fennmaradó összeget hozza.

 • FIFO, mérlegelt átlagáras, vagy elszámoló áron történő készletérték számítása, készletkönyvelés lekérdezése.

 • Folyószámla levelezés, késedelmi kamatlevél, egyenlegközlő, folyószámla analitika

 • Raktárkészlet kezelése, minimális mennyiség figyelése, raktári nyilvántartó karton készítése, leltárazás.

 • Anyagkönyvelési tétel kezelése. Bejövő számlák feldolgozása nélkül elvégezheti a készletek feltöltését, raktárak közötti mozgásokat hajthat végre, szöveges megjegyzéseket írhat az egyes anyagmozgások mellé.

 • Megtekinthető a Termékeink készletmennyisége. A lekérdezésnél azt is feltünteti, hogy ez a termék melyik raktárban található, illetve az utolsó készletmódosítás dátuma is megtekinthető.

 • Anyagkarton készítése és annak nyomtatása összes vagy kiválasztott termékre. Ezzel lehetősége van nyomon követni a termék készletváltozásait, csökkenését, növekedését dátum szerint.

 • Szállítólevél tartalma alapján új számlát készíthetünk.

 • Korábbi számla tartalma alapján új számlát készíthetünk.

 • Sztornó számla készítésének lehetősége, Helyesbítő számla készíthető.

 • Előleg számla- végszámla lehetősége adott.

 • Ha egy szállítólevélből egy számlát állítunk ki, akkor látható, hogy melyik szállítólevelek a nyitottak.

 • Mátrixnyomtatóval is nyomtatható gyorsan egyszerűbb számlakép

 • Grafikus számlanyomtatási lehetőség. Egyedi számlaszám formátum prefix megadással

 • Több oldalas számlakép. Számla aljára, és tetejére szövegek állíthatók be.

 • Cikkszám csoportok forgalmának, szolgáltatások értékesítéseinek lekérdezése.

 • Felhasználói tevékenység naplózása

 • Jelszavas belépéses védelem a programnak Több felhasználós rendszernél, jelszavas védelemmel korlátozni lehet a felhasználó lehetőségeit a programban. Lehetséges, hogy a felhasználó csak nézegesse a számlákat, de ne tudjon kiállítani számlákat. Nagy biztonságot nyújt az adatok levédésére.

 • A Leltár mindig az aktuális készletet veszi figyelembe, a leltározás raktáranként történik.

 • Leltári ívek automata kitöltése, termékenkénti kézi módosítási lehetőséggel.

 • Kézi leltározáshoz blank ív nyomtatása.

 • A leltári ív lezárásával a program automatikusan lekönyveli a leltár többletet / hiányt a megfelelő készletérték számítási mód szerint.

 • Fizetési felszólítások az ügyfelek késedelmes számlái alapján.

 • Tetszőleges nyomtatási sablon kialakítása.

 • A cég valamennyi bejövő számlájának rögzítése, nyilvántartása, listázása.

 • ki, és bejövő számlák alapján teljes áfa egyenleg

 • A cég további kimenő, pl. számlatömbből kézzel kiállított számláinak nyilvántartása.

 • A rögzített kézi kimenő számlák alapján is kérhető készletcsökkentés.

 • Késedelmi kamatlevél, egyenlegközlő

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK:

 • Az adatimport modullal nem kell külön rögzíteni a számlázást a főkönyvi programba, hanem azt azonnal elvégzi a program a megadott főkönyvi számokra.

 • A QS Gold Főkönyvi programmal összeköthető.

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

QualitySoft készletkezelő, számlázó program - összehasonlító táblázat


 
QualitySoft Készlet+Számlázás Standard QualitySoft Készlet+Számlázás Komplett QualitySoft Készlet+Számlázás Professional
Alap bizonylatok
 

 

 
Kimenő számla, (helyesbítő számla lehetőséggel)
Proforma számla, díjbekérő
Előleg számla, végszámla
Bejövő számla
Kimenő szállítólevél
Kézi számlatömb rögzítés
Készlet bizonylatok
 

 

 
Raktári bevételezés
Raktári kiadás(felhasználás)
Raktári kiadás(felhasználás)
Leltárbizonylat
Nyitókészlet felvitel
Bejövő számla
Selejtezés
Készletre gyártás
Szétszerelés
Vevői árajánlat
Vevői megrendelés
Raktárközi átadás
Raktárközi átvétel
Bizományba adás
Bizományból visszavétel
Kimenő számla bizományba adás elszámolás
Bizományba vétel
Bizományos visszaadás
Bizományos elszámolás bejövő számlával
Nyugta (pénztárgép)
Szállítói megrendelés
Tetszőleges egyéb paraméterezhető bizonylat

Egyedi testreszabott rendszer esetén kérhető

Deviza modul bizonylatai és funkciói
 

 

 
Belföldi kimenő, és előleg számla devizában
EU-n kívüli export számla
EU-s export számla
Devizás proforma számla
Import számla
Korlátlan számú deviza kezelése
Árfolyamok nyilvántartása, bankonként különböző árfolyam lehetőség
Banki MNB árfolyamok automatikus frissítési lehetősége Internetről
Készletek      
Egy készlet használata
Korlátlan számú készlet felvitele
További modulok      
Vonalkód olvasó modul
Házipénztár modul
Számlázási funkciók
 

 

 
Logó beszúrása bizonylatokba

Több ár használata
Bizonylatok kapcsolása, bizonylat ismétlés
Kötegelt számlanyomtatás
Kerekítési különbözet 1-2 Ft automatikus kezelése kp számlánál
Fordított ÁFA kezelése
Mezőgazdasági ÁFA kezelése
Környezetvédelmi termékdíj kezelése, CSK kódok kezelése
Vonalkód olvasó kezelése
Nyomtatási előkép megtekintés, nyomtatási képek szerkeszthetőek
Helyesbítő számla, sztornó számla kiállítása
Többsoros számlatételek , Paraméterezhető megjegyzés szövegek
A kiállított számlához boríték +feladóvevény nyomtatás
Általános funkciók
 

 

 
APEH (NAV) igazolás a program megfelelőségéről
Minden funkció egér nélküli használatra is optimalizálva van
Szabadon bővíthető ÁFA kódok, áfa kulcsok, és feltöltött áfa főkönyvi törzs
Testreszabható saját kimutatások
Listák szűrése, táblázat sorbarendezése, keresése tetszőlegesen
Adatállomány mentési és visszatöltési lehetőség (akár az összes céget egyszerre)
Hibaellenőrzés, és javítás funkció: sokrétű hibafelismerés
Deviza kezelés
Főképernyő, ikonsorok, háttérkép, szín sablonok szabadon szerkeszthetőek
Részletes leírás F1-re, online tudásbázis
Internetes ügyfélszolgálat, Helpdesk rendszer igénybevétele
Telefonos ügyfélszolgálat igénybevétele ingyenesen
Több felhasználó kezelése
 

 

 
Egyidejű hálózatos használat több gépről.
Események és kezelő műveletek naplózása, visszakereshetőség
Felhasználói jogosultságok beállítása, menületiltás
Karbantartási funkciók
 

 

 
Partner karbantartás
Email küldés partnernek
Partner csoportok kezelése
Etikett és boríték nyomtatás
Árukhoz kép hozzárendelése
Több ár kezelése
Partnerenkénti %-os ár megadás
Partnerenkénti egyedi fix árlista kialakítása
Árak közötti árrés százalék megadás lehetősége
Környezetvédelmi termékdíj
Útvonaltervezés
Pénzügyi modul
 

 

 
Kiegyenlítések kezelése
Több pénztár, illetve bank kezelése
Devizás kiegyenlítés, devizapénztár devizabank
Munkaszám modul (Külön rendelhető)
 

 

 
Bizonylatrögzítés munkaszámra, akár cikkenkénti munkaszám megadási lehetőség
Munkaszám analitika
Listák , kimutatások
 

 

 
Bizonylatok tételes lekérdezése
Partnerek (vevő, szállító) részletes forgalmi listája
Termékenkénti bizonylatforgalom (eladások) listája
Egy termék részletes forgalma
Egy termék részletes forgalma egy partnerre
Árlista
Vevő szállító analitika
Korosított kintlévőségi lista
Kiegyenlítetlen bizonylatok listája
Áfa részletező lista
ÁFA összesítő lista
Környezetvédelmi termékdíj lista

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 

QualitySoft készletkezelő, számlázó program - árlista

QualitySoft készletkezelő
Standard
QualitySoft készletkezelő
Komplett
QualitySoft készletkezelő
Professional
QualitySoft Készlet+Számlázó program
Készletkezelő + számlázó rendszer előre beparaméterezve
35.000
65.000
120.000
Házipénztár modul
6.000
6.000
6.000
Deviza modul
-
20.000
40.000
Főkönyvi feladás modul
-
30.000
50.000
Vonalkód olvasó modul
10.000
20.000
20.000
Pénzügyi modul (bank+folyószámla listák+bejövő iktatás+Áfa)
-
16.000
25.000
Gyártás modul
-
20.000
30.000
Környezetvédelmi termékdíj modul
-
30.000
30.000
Bizományba vétel és elszámolás modul
-
20.000
20.000
Egyedi készletkezelő alaprendszer (bizonylattömbönként)
-
-
10.000
Főkönyvi kapcsolat beállítása: egyösszegű feladás
-
-
3.000
Főkönyvi kapcsolat beállítása: tételes feladás (bizonylatonként)
-
-
5.000
Bizonylattípus és készlet összerendelés (kapcsolatonként)
-
-
2.500


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 

QualitySoft készletkezelő, számlázó program - képek a programról