Megoldásunk: NAV 3.0

QualitySoft NAV 3.0 - ahol a stressz véget ér.
Könyvelőirodájába beköltözik a nyugalom.

Itt a lazítás ideje! Megérkezett a NAV 3.0! Mostantól nem kell kézzel rögzíteni sem a vevői, sem a szállítói számláit! Nem kell többé hajszolni az ügyfeleket a számlákért, nem lesznek elkésett, sem kimaradt számlák! Nálunk a vevő és a szállító számla adatai is letölthetők a NAV szerveréről! Miért rögzítene kétszer, ha egy gombnyomással le is töltheti az adatokat?

Vásároljon tőlünk szabadidőt, és növelje cége hatékonyságát!

automata könyvelés

Ön felkészült már a NAV 3.0 változások hatékony kezelésére?
Mi már igen!

Elérkezett a NAV 3.0 állomány bevezetésének az időpontja! Már nem csak a 100.000Ft áfa értéket elérő számlákat kell beküldenünk a NAV számára, hanem minden belföldön nyilvántartásba vett és belföldön teljesített számlát. Mostantól lekérhetők a NAV szerveréről a vevői és szállítói számlák adatai, ezáltal még az eddigieknél is automatizáltabb lesz a könyvelése, ha a QualitySoft könyvelő programot használja.
Ez a modul már jelenleg is elérhető, így ennek köszönhetően nem kell többet könyörögnie az ügyfeleinek, hogy küldjék el a szükséges dokumentumokat, mert azt Ön is megteheti egyetlen gombnyomással, hála a Számla iktató NAV 3.0 modulnak. Ráadásul, ha ezt a modult használja, a NAV nyilvántartással biztosan egyezni fog a könyvelése!

Velünk könnyebb!

Elérhető a bejövő számlák felismerése, amelyet az OCR iktató modul tartalmaz. Ebben az előzőhez hasonlóan egy gombnyomásra lekérhetjük a NAV szerverére beküldött adatokat, és ez alapján a rendszer automatikusan kitölti a szükséges mezőket az iktatott számláknál.

A rendszer a scannelt pdf állományokról automatikusan felismeri az adószámot és számlaszámot, majd ez alapján lekéri a számla adatait a NAV szerveréről. Így 100% pontosságú adatokat kapunk.

Ha nem szeretne OCR modult használni az automatikus felismeréshez, az sem akadály. Ha kézzel rögzíti a számlaszámot és az adószámot, a többi adatot már készen kapja!

Lekérheti a számlák adatait akkor is, ha nincs scannelt pdf állománya. Ilyen esetben generálunk hozzá egy technikai pdf számlaképet, amelyről ugyanúgy dolgozhat; a tételek és az összes adat megtalálható a technikai számlán is.

 

Kérje ingyenes személyes online bemutatónkat!


Könyvelő program váltás nélkül is elérhetem ezeket a funkciókat?

Bizonyára felmerül Önben a félelem a programváltás kapcsán. Nálunk ez nem gond. Holnap ugyanonnan folytathatja a rögzítést a mi programunkban, ahol az előző programjában abbahagyta. Akár év közben is áttérhet bármilyen könyvelő és bérprogramból. Ingyenesen, egy gombnyomásra átkonvertáljuk az összes adatát a mi rendszerünkbe. De ha mégsem szeretne programot váltani, akkor sem kell ezekről a funkciókról lemondania, mert jelenlegi könyvelőprogramjába is be tudjuk integrálni a funkciók zömét.

Ne habozzon! Keressen meg minket most valamelyik elérhetőségünkön.

 


 

PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!

Így működés közben, akár otthon is meggyőződhet a program kiváló minőségéről.
Rendelkezésre állunk bemutatókkal is, előzetes egyeztetés esetén.
Online megrendelés esetén akár néhány órán belül használhatja a programot.

Ha megtetszett a program, kérem rendelje meg még ma.
Használja ki akcióinkat és kedvező vásárlási feltételeinket.

A programokat munkanapokon internetes megrendelés esetén akár néhány órán belül használatba veheti. Rendelje meg a kiválasztott programot az Online megrendelés   funkcióval. Töltse le a megfelelő program telepíthető változatát, és mire rögzíti a törzsadatokat, addigra elkészítjük a regisztrációját és a megadott e-mail címére elküldjük Önnek az aktiváláshoz szükséges kódokat!


A QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer egy teljeskörűen és maximálisan integrált rendszer. Nagyon rugalmasan testre szabható, és tetszőlegesen paraméterezhető az eltérő igényeknek megfelelően.

Mindez együtt átlagon felüli megtérülést eredményez az Ön számára. Ha még mindig különálló rendszereket használ, javaslom próbálja ki programunk DEMO változatát, és győződjön meg programunk tudásáról, kiváló minőségéről, könnyű kezelhetőségéről és rugalmasságáról.