Miben más a mi programunk?

Megpróbáljuk röviden összefoglalni, miért érdemes minket választania:

1. Mert kollégáink több éves szakmai tapasztalattal és múlttal rendelkeznek számviteli gazdasági, bérügyvitel terén. Ez igaz mind a szakmai ismeretekre, mind a rendszerszervezési, programozási területre.

2. Mert programunk kiforrott rendszer, melyet több ezer ügyfél használ elégedetten, és tesztel folyamatosan.

3. Mert programjaink folyamatosan fejlődnek, gyakran Ügyfeleink ötletei, elképzeléseinek alapján is, az Ön elképzeléseit is szívesen megvalósítjuk.

4. Követési díj országosan legalacsonyabbak között van. Akár a felére is csökkentheti jelenlegi programkövetési díját, ha minket választ!

5. Mert úgy dolgozunk, és figyelünk Önre, mintha Ön lenne az egyetlen ügyfelünk.

6. A programunk teljesen integrált rendszer. Ez növeli cége hatékonyságát, csökkenti a munkát és a hibalehetőségeket.

7. Ha nem szükséges az integrált rendszer, választhatja a dobozos termékeinket, melyek olcsóbbak, és azonnal használatba vehetők.

9. Garantáljuk a legjobb ár/érték arányt a ma Magyarországon fellelhető programok közül.

10. 100% pénz visszafizetési garancia a vásárlástól számított 2 hónapon belül.

11. Mert folyamatosan követjük a jogszabályok változását. Önnek szinte soha sem kell semmit sem beállítani a programunkban

12. Mert programunk olyan Windows alapú megoldást nyújt, mely egyesíti a DOS-os rendszerek megszokott elemeit a Windows-os környezet adta előnyökkel.

Minden programunkról további részletesebb leírást is talál weblapunkon, ahol megismerheti, hogy konkrétan az adott program tekintetében miért érdemes minket választani. Kattintson a menüben a kívánt programja és ismerje meg részletesen az előnyöket!
 

PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!

Így működés közben, akár otthon is meggyőződhet a program kiváló minőségéről.
Rendelkezésre állunk bemutatókkal is, előzetes egyeztetés esetén.
Online megrendelés esetén akár néhány órán belül használhatja a programot.

Ha megtetszett a program kérem rendelje meg még ma.
Használja ki akcióinkat és kedvező vásárlási feltételeinket.

A programokat munkanapokon internetes megrendelés esetén akár néhány órán belül használatba veheti. Rendelje meg a kiválasztott programot az Online megrendelés   funkcióval. Töltse le a megfelelő program telepíthető változatát, és mire rögzíti a törzsadatokat, addigra elkészítjük a regisztrációját és a megadott e-mail címére elküldjük Önnek az aktiváláshoz szükséges kódokat!


A QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer egy teljes körűen, és maximálisan integrált rendszer. Nagyon rugalmasan testre szabható, és tetszőlegesen paraméterezhető az eltérő igényeknek megfelelően.

Mindez együtt átlagon felüli megtérülést eredményez az Ön számára. Ha még mindig különálló rendszereket használ, javaslom próbálja ki programunk DEMO változatát, és győződjön meg programunk tudásáról, kiváló minőségéről, könnyű kezelhetőségéről, és rugalmasságáról.