Könyvelőirodák kedvenc könyvelő programja

Milyen könyvelő program kell egy könyvelőirodának?
Minden egy rendszerben, minden előre beállítva, minden gyorsan, minden automatizálva, és minden NAV által favorizált módon működjön!

A QualitySoft főkönyvi könyvelő program könyvelőirodák részére fantasztikusan    kedvező lehetőséget biztosít !
Az elmúlt 25 év során rengeteg nagy cég- és tételszámú könyvelést folytató könyvelőirodában jártunk, és vizsgáltuk az ott folyó munkát, így nagyon jól ismerjük a csak speciálisan a könyvelőirodákra jellemző kihívásokat, melyeknek egy jó programnak meg kell felelnie! Programjainkat mindig úgy fejlesztettük, hogy az ott szükséges feladatokhoz optimalizáltuk a menüpontokat, listákat és funkciókat, hogy a legrövidebb idő alatt a legnagyobb hatékonysággal tudjanak dolgozni, így bízvást kijelenthetjük, hogy programunk a könyvelőirodák kedvenc programja.

Nézzük miért:
Biztosítani tudjuk egy könyvelőirodában szükséges összes programot, egyetlen integrált, több cég könyvelésére alkalmas, HÁLÓZATOS működtetésű programrendszerben. Nincsenek különálló programok, nem kell a feladásokkal bajlódnunk!  A könyvelőiroda programrendszer tartalmazza a cégenként bővíthető, vagy korlátlan céges főkönyvi könyvelő programot, folyószámla és mérleg-eredmény modullal, beépített pénztár kezeléssel. Professzionális devizakezelés kérhető hozzá (Tartalma: automatikus árfolyamdifferencia, MNB árfolyamfrissítés, év végi átértékelés, valutapénztár, devizabank FIFO, vagy gördülő átlagárfolyam felajánlás, idegen nyelv, stb..) Bővíthető továbbá 6-os, 7-es számlaosztály, másodlagos könyvelés, vagy munkaszám kezeléssel kiemelkedő másodlagos könyvelési tudásszinttel. Tárgyi eszköz modullal, számlázó (automatikusan könyvelt számlák), valamint integrált nagy tudású bér modullal is bővíthető kedvezményes áron. Tartalmazza az egyszeres könyvvitelt és az EVA könyvelést is.

Beépített automatizmusok biztosítják a könyvelés gyorsaságát: Fordított áfa könyvelése, kerekítések könyvelése, telefon áfa, évek között áthúzódó áfa automatizált könyvelése, mezőgazdasági fordított áfa könyvelése, kompenzálás, azonnali kipontozás főkönyvi rögzítés közben, áfa bevallások átadása ÁNYK programba.

A könyvelő program professzionális pénzügyi moduljával, banki terminál programhoz feladásokat készíthet, egyenlegközlő levelet, késedelmi kamatszámítást, fizetési felszólítást nyomtathat, és korosító listát 30-60-90 stb.. napra!

A számviteli és ÁFA törvény szerinti eltérő teljesítési dátum kezelése a könyvelési programban teljes körűen megoldott! Pl. Folyamatos teljesítésű számlák könyvelése, vagy évek között áthúzódó ÁFA-sorok automatikusan a 491-el szembeni nyitása.

Nem úgy, mint más könyvelő programokban, nálunk az ÁFA kezelésekor a   065-ös ÁNYK-sorokhoz történő hozzárendelése teljesen automatikus, előre beállítható, nem a könyvelés közben kell megadni, ebből a feladás automatikusan történik ! 2 Millió Ft-ot meghaladó Áfa összegek átadása is lehetséges! Pénzforgalmi áfa kezelése automatizáltan történik a programban!

Ügyfeleinek nem kell szkennelnie, vagy faxolnia. Korszerű nyomtatásunkkal, külön telepített PDF nyomtató nélkül is a program önmagában képes PDF alapú nyomtatsára amelyet egy mozdulattal küldhet e-mail-ben ügyfeleinek.

Távkönyvelés? Otthonról könyvelne, vagy ügyfelénél? Miért mozgassa át az anyagot Önhöz? Könyveljen személyesen az ügyfélnél! Nálunk ez nem gond. A világ minden tájáról interneten keresztül elérheti programunkat és ugyanúgy könyvelhet, nyomtathat a saját nyomtatójára, mintha az irodában lenne. Sőt akár ügyfelei is - megfelelő korlátok között - azonnal beletekinthetnek a saját könyvelésükbe!


Könyvvizsgálói időszak
környékén fontos tudni, hogy programunk USB-ről futtatható, melynek segítségével nincs szükség listák nyomtatására, hiszen a könyvvizsgáló számítógépén a teljes könyvelés könnyen elérhetővé válik. Egyszerűen rámásoljuk a programot a pendrive-ra és ezután a könyvelő vagy könyvvizsgáló módosításai egyszerűen átkerülnek a másik gépre, illetve bármelyik lista nyomtatható.

Programunk egyedülálló módon teljesen egér nélkül is használható mindössze az Enter, a négy nyíl gomb és az F10 billentyű használatával villámgyors kezelést téve lehetővé!

Sok cég azt írja: "A programunk tudja a mátrixnyomtatót kezelni" De vajon karakteres villámgyors festéktakarékos üzemmódban tudja kezelni, vagy pedig ugyanúgy kezeli, mint egy lézernyomtatót, és grafikus nyomtatásra kényszeríti a mátrixnyomtatót, melynek végeredménye: gyötrelmesen lassú nyomtatás? A mi Windowsos programunk arra képes használni a mátrixnyomtatót, amire az való: költségtakarékos gyors nyomtatásra!

Sok cégnél az apróbetűs részben találhatjuk meg, hogy nem hálózatos a program, esetleg, nem is integrált, és külön kell feladogatni a modulokból, vagy 50-100%-hoz közeli éves programkövetést kell fizetnünk, netán ha meghaladjuk az éves 1000 könyvelt tételt, akkor máris többet kell fizetünk!

Nálunk nincsenek rejtett vagy bújtatott költségek! Korlátlan tételszámot könyvelhetnek. Programkövetési díjunk országosan a legalacsonyabbak közé tartozik, és ehhez társul
a 100% árgarancia, valamint pénz visszafizetési garancia.

Nálunk nem kötelező az éves programkövetési díj! Amennyiben nem fizeti a díjat, programunkat akkor is tovább használhatja, mindössze nem juthat hozzá a frissítésekhez, ügyfélszolgálatunkat pedig óradíj ellenében továbbra is igénybe veheti, ha szükséges!

Kérem, töltse le a QS Könyvelőiroda programrendszer DEMO programját, hogy megtapasztalja egy igazán korszerű, és integrált, hálózatos rendszer előnyeit!

A modulok részletes leírásának megtekintéséhez, kattintson az alábbi linkre:
- QualitySoft Kettős Főkönyv
- QualitySoft Tárgyi Eszköz
- QualitySoft Maxbér
- QualitySoft Számlázás+pénzügy
- QualitySoft Házipénztár
- QualitySoft Egyszeres könyvelés

Az Integrált Könyvelőiroda csomag mindezeken felül az alábbiakat biztosítja:

 • Korlátlan számú cégnek használható a rendszer, a cégek adatai egymástól elkülönítve tárolódnak, a cégek közül egy menüből lehet választani. NAV és az OEP felé az adatszolgáltatás is cégenként illetve igazgatóságonként készül, minden adatszolgáltatás akár lemezre is.

 • A feldolgozási idő csökkenése miatt több cégnek tud szolgáltatást végezni, több idő marad a jelenlegi ügyfelek kiszolgálására, kapcsolattartásra.

 • Egy programot kell megtanulni, kezelni minden jogviszony, minden jogcím kezeléséhez.

 • Hálózaton bármelyik terminálról elérhető bármelyik cég adata, és akár egyszerre is könyvelhető több gépről ugyanaz a cég.

 • Sok cég esetén különösen gazdaságos: helytakarékosság, gyors az adatrögzítés, az egy cégre jutó költség alacsony. Több gép használata egy nyomtatón lehetséges.

 • Könyvelőiroda vezetője feladatokat oszthat ki a könyvelőknek, határidőkkel, és naptárban ellenőrizheti hogy azokat elvégezték-e időre. Akár rendszeres ismétlődésű feladatokat is adhatunk.
  Példa: 12-e XY cég járulékbevallását elkészíteni, 08-ra feltölteni, ÁFA bevallást elkészíteni, adatmentést elvégezni hetente,stb....
  Ellenőrizhetők az elmaradt feladatok, hogy mi van még hátra, stb..

 • Kezelőknek cégek, és menüpontok hozzáférésének korlátozása. Beállítható, hogy bizonyos kezelő csak bizonyos cégeket könyveljen
  A Maxbér program használatakor a Könyvelőiroda programcsomag részeként további előnyök a GOLD rendszerhez képest:

 • FIGYELEM! Különlegesen kedvező árképzés könyvelőirodáknak. A program árképzése úgy van kialakítva, hogy a létszám nem adódik össze cégenként. Ez azt jelenti, hogy ha vásárolnak egy 40 fős bérprogramot, akkor ha van 100 cég, amit könyvelnek és mindegyikben van bérszámfejtés is, akkor mind a 100 cégben 40 főt számfejthetnek, tehát akár 4000 vagy még több főt is számfejthetnek.

 • Nem csak dolgozók, hanem tagok, vállalkozó számfejtését is elvégezhetik

 • Korlátlan számú cégnek használható a rendszer, a cégek adatai egymástól elkülönítve tárolódnak, a cégek közül egy menüből lehet választani. NAV és az OEP felé az adatszolgáltatás is cégenként készíthető.

 • Mivel minden szükséges dolgot elvégez a program és az adatrögzítés nagyon gyors, ezért több cégnek tud szolgáltatást végezni, több idő marad a jelenlegi ügyfelek kiszolgálására, kapcsolattartásra.

 • Nem kell külön programot használni a bérhez, és külön programot a könyveléshez. Az integrált rendszer lehetővé teszi, hogy egy programon belül mindent el tud végezni. Nem kell oda vissza ugrálni a programok között.

 • Hálózaton bármelyik gépről elérhető bármelyik cég adata, akár egyszerre is dolgozhatnak benne!

 • Minden kezelőknek beállítható, hogy melyik cégekhez férhessen hozzá, és milyen műveleteket végezhessen.

  A QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer kifejlesztésével az volt a célunk, hogy kilépjünk a különféle dobozos tucat programokat kínáló cégek köréből, és egy igazán használható eszközt biztosítsunk azoknak akik többre vágynak. Programjainkat maximálisan testre szabjuk, és a cég igényeihez igazítjuk, áraink mégis a hasonló nagy tudású programok árának töredékét teszik ki.

  A saját fejlesztésű QS Integrált Számviteli Rendszer modulokból építkezik, és rugalmasan bármikor bővíthető. Tehát vásárolhatunk először egy főkönyvet, majd egy bért, vagy számlázót, és a vásárlás pillanatában a meglévő programunkban új menüpontok jelennek meg, és azonnal használhatók a korábbi törzsadatok.

  Integrált Rendszerünk a cég ügyvitelének összes folyamatát lefedi, a számlázástól kezdve a készletkezelésen át, a pénzügy, főkönyv, és bérelszámolási funkciókat is egy egységes TELJES KÖRŰEN integrált rendszerben végezhetik!

  Ami nagyon nagy előny rendszereinkben, hogy a programcsalád bővítésekor az alapadatok megmaradnak. Egységes menürendszert használ a rendszer, és egységes törzsadatbázisok köré építkezik, ezért új modul bekapcsolása problémamentesen biztosítja a régi adatok azonnali integrációját.
  Az egyes modulok nem feltételezik más modulok használatát. Így ez a felépítés lehetővé teszi felhasználóinknak, hogy bármely almodulunkat önállóan vegyék használatba, és a későbbiekben tetszőleges ütemezés alapján vezessék be a rendszer többi részét.

  A rendszer egyik fontos alapelve a rugalmas bővíthetőség. A modulok egységes menürendszeren keresztül aktivizálhatók, és az integrált egységes szemlélet miatt moduljainkat a homogenitás jellemzi. Ez biztosítja Önnek, hogy ha megtanulta egy modul használatát, akkor már megtanulta az összeset.

  A programrendszer az illetéktelen hozzáférés ellen védett. Kezelőnként definiálható a hozzáférési szint a könyvelt cégekhez ill. azon belül a menüpontokhoz és funkciókhoz. A törzsekhez és forgalmi tételekhez való hozzáférés ellenőrzött, így a tételek rögzítője, ill. módosítója beazonosítható.

   

  További információkra vágyik?
  Iratkozzon fel
  ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel további ügyviteli és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat! Ha érdeklik ezek a titkok akkor iratkozzon fel!

  A feliratkozáshoz kattintson ide!

  Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!

  Szerzői jognyilatkozat...


 •  


  Tesztelje programját.
  Vajon az Ön rendszere korszerű?
  Válaszoljon a következő kérdésekre!


  Időszakos feladásokkal, zárásokkal tölti az idejét, mert a különálló rendszereket használ, melyek nem kapcsolódnak egymáshoz?

  A programjából mindent csak nyomtatni tud, ahelyett, hogy képernyőn megnézhetné a kért adatokat, vagy Word, Excel valamint PDF formátumú fájlba menthetné azokat jól áttekinthető formában és e-mailhez csatoltan azonnal továbbküldhetné azokat?

  Nehézkes, lassú az adatbevitel, sokszor kell az egérhez nyúlnia? Könyvelő programjával a bonyolult többfelé bontott számlákat nem tudja egyben lekezelni?

  Nem érti, hogy mi történik a bevitt adataival a háttérben? Átláthatatlan a könyvelő programja?

  Ha valami hibát észlel a könyvelésében, nem tudja gyorsan kideríteni, hogy melyek azok a tételek, és hogyan tudja azokat kijavítani?

  Külön dolgozik azon hogy összeállítsa az ÁFA-bevallásokat? Programjával nem tud fordított ÁFA-t, vagy EU-s import ÁFÁ-t könyvelni?

  Kézzel számol árfolyam-differenciát? Részteljesítést nem kezeli helyesen a programja?  A devizák FIFO vagy átlagárfolyamát külön EXCEL fájlban vezeti?

  Programjában nem megoldott a garanciális visszatartás kezelése? Számlázó programja nem integrált? Előleg és végszámlát nem tudja összepárosítani?ni?

  Könyvelési rendszere nem figyelmeztet a dupla számlarögzítésre, illetve enged hibásan tételt rögzíteni programja?

  Bér programjában rengeteg dolgot kell beállítania, mire eljut a számfejtésig? Külön szoftverbetanításért kell több tízezer Forintot fizetnie egy látszólag olcsó programhoz, hogy egyáltalán használni tudja?


   

  Lennének programfejlesztési igényei, de az éves szoftverkövetést a fejlesztőitől nagyon drágán kapja meg, vagy nem vállalják a fejlesztést?


  Ha van IGEN válasz akkor Önnek ideje elgondolkoznia egy korszerűbb rendszer vásárlásán!


  PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!