QualitySoft KIRA-Ügyfélkapu program


Önt is bosszantja a NAV Ügyfélkapu kiforratlansága, és a macerás ügyintézés, az átláthatatlan táblázatok?

KIRA az aki leveszi a terhet a válladról a könyvelőirodai munkavégzés során.

Bemutatjuk az új Könyvelőirodai asszisztens programunkat. A KIRA rendszer segítségével Ügyfélkapus bejelentkezés nélkül azonnal megtekintheti Ügyfélkapu üzeneteit és dokumentumait egy rendezett átlátható táblázatban. Vásároljon tőlünk szabadidőt, és növelje cége hatékonyságát! Önt is bosszantja a NAV Ügyfélkapu kezelő oldalának a kiforratlansága, a rengeteg hiba és macerás ügyintézés, az átláthatatlan táblázatok? Akkor jó hírem van! A Qualitysoft KIRA asszisztens rendszer segítségével többé ez nem jelenthet problémát! A rendszerünk használatával jelentősen egyszerűsödik és jóval átláthatóbb lesz az ügyfélkapu üzenetek és dokumentumok kezelése.

Bevallások figyelése többféle szempont szerint!
 

A QualitySoft Kira rendszere lehetőséget nyújt számunkra, hogy naprakészen vezessük, ellenőrizzük a cégek bevallásainak az állapotát. Ebből a nyilvántartásból többféle információt is leszűrhetünk, úgy mint, hogy Ányk-ba be lett-e már küldve az adott bevallás, érkezett-e a bevallásra vonatkozó elutasító vagy elfogadó nyugta, stb. Ezek az információk egy táblázatban jelennek meg nekünk, melyet többféle szempont szerint is le tudunk kérni. Ezzel a funkcióval megtekinthetjük egy adott cég havi bevallásait, vagy akár bevallástípusonként is vizsgálhatjuk, ezáltal láthatóvá válik cégenként az adott bevallás állapota, az adott hónapban. Továbbá lehetőségünk van megtekinteni egy összesítő táblázatban bevallástípusonként az adott bevallás állapotát, az összes cégre havi bontásban.

Adófolyószámla egyeztetés és lekérdezés egyszerűen = Qualitysoft KIRA Ügyfélkapu rendszer

A KIRA modulban lehetőség van az adófolyószámla egyeztetésre. Ennek a funkciónak hála, egy helyen láthatjuk adónemenként az egyenlegünket, illetve egy táblázatban az éppen kiválasztott adónemhez tartozó eseménytörténetet, ezáltal egy részletes, átlátható naprakész információt nyújt számunkra. Továbbá lehetőségünk van az adófolyószámla lekérdezésre is, mely funkcióval lekért pdf dokumentumot a programból 1 gombnyomásra megtekinthetjük. Ráadásul az így lekért adófolyószámlák a programból nem törlődnek így ezeket akármikor megtekinthetjük visszamenőlegesen is.

Korszerű feladatkezelő integráció!

Kira Ügyfélkapu modulunk része egy olyan összetett feladatkezelő rendszer, melyet sepcifikusan a könyvelők részére alakítottunk ki. Tapasztalataink alapján a Könyvelőknek rengeteg olyan feladata van, melyek bizonyos időközönként ismétlődnek (havonta, negyedévente stb). Ezeket a rendszeres feladatokat rendkívül hatékonyan és átláthatóan lehet kezelni, Témákként, projektekként felvéve, melyekhez bevallások is kapcsolhatók, így a bevallások megtekintésénél figyeli és jelöli a program ha pl egy ügyfélértesítőt kiküldtünk a programból és lezártuk az ehhez kapcsolodó feladatot. Oszthatunk ki feladatot kollégánknak és figyelemmel kisérhetjük ezeket valamint, az egyes feladatokra fordított időt.

Többé nem marad el határidős feladat!

A QualitySoft KIRA rendszerében a saját feladatkezelőnkben rendezetten látjuk az aznapi teendőinket, azok határidejét, priorítását, és még rengeteg más adatot, mely elősegíti a munkánkat. Már a programba való belépéskor figyelmeztet a program az aznapi és az esetlegesen elmaradt feladatainkról. Ennek hála kiküszöbölhető, hogy feladatok elmaradjanak. Kiemelnék a sok lehetőség közül még egy rendkívül hasznos funkcóját a modulnak, mégpedig, hogy letudjuk kérni egy adott cég feladatainak történetét időrendben felsorolva, így több évre visszamenőleg láthatjuk az általunk adminisztráltakat, így nem jelenthet gondot az se ha egy 1 éve szünetelő projektet kell újrakezdenünk, hiszen villámgyorsan visszaolvashatjuk a teendőkkel kapcsolatos eddigi információkat.

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat!


QualitySoft KIRA-Ügyfélkapu program


 

Milyen hasznos funkciókat tudunk önnek ajánlani?

Amiért érdemes használni

A KIRA ügyfélkapu modullal a tárhelyére érkezett üzenetek, dokumentumok megtekintése, letöltése is lehetővé válik. Ezeket a dokumentumokat képes nyilvántartani, az üzeneteket lezártként megjelölni. Az Ügyfélkapuról letöltött Üzenetekhez kapcsolódó dokumentumok egy kattintásra megtekinthetőek  valamint ezeket a Pdf-eket a program automatikusan lementi a program mappáján belül az adott cég könyvtárába, így akár a program elindítás nélkül is megtekintheti a cégnek érkezett Pdf dokumentumokat.

Egyszerre több ügyfélkapu kezelése

Ha Ön egy Ügyfélkapun belül több fiókot vagy cégkaput is kezel, akkor figyelmébe ajánljuk rendszerünk azon tulajdonságát, hogy nem kell külön-külön cégkapunként lekérni az üzeneteket, dokumentumokat, hanem miután beállítottuk, mely cégek üzeneteit szeretnénk letölteni, egybe láthatjuk az összes Ügyfélkapu üzenetünket, egy táblázatban melyben többféle szempont szerint is villámgyorsan tudunk keresni, vagy szűrni( pl, cégnév, adószám, dokumentum típus feladó neve alapján). Ha Ön nem csupán cégkapuként kezeli az Ügyfelek üzeneteit, dokumentumait, hanem több Ügyfélkaput kezel egyszerre, az se jelent gondot a QualitySoft Kira rendszer számára, hisz ezt is hihetetlen egyszerűen lehet kezelni programunkban. Ráadásként a letöltött üzenetek, dokumentumok, ellenben a Nav oldalával, a mi rendszerünkből nem törlődnek.

PDF-ek letöltése

A KIRA ügyfélkapu modullal a tárhelyére érkezett üzenetek, dokumentumok megtekintése, letöltése is lehetővé válik. Ezeket a dokumentumokat képes nyilvántartani, az üzeneteket lezártként megjelölni. Az Ügyfélkapuról letöltött Üzenetekhez kapcsolódó dokumentumok egy kattintásra megtekinthetőek az Ön alapértelmezett Pdf olvasójában, valamint ezeket a Pdf-eket a program automatikusan lementi Önnek a program mappáján belül az adott cég könyvtárába, így akár a program elindítás nélkül is megtekintheti a cégnek érkezett Pdf dokumentumokat.

Feladat ütemezés, figyelmeztetés

CRM feladatkezelő integráció. Az ügyfélkapu bevallások feladása és ellenőrzése, az ügyfelek kiértesítése email-ben, feladatként rögzíthető a modulban. Ennek köszönhetően többé nem kell aggódnunk, hogy fontos feladatok felejtődnek el, vagy esetlegesen csúsznak ki az adott határidőből, mivel már a programba való belépéskor figyelmeztet a program a határidős feladatokra. A KIRA rendszerünk ebben is segít mivel egy gombnyomásra visszanézhetjük azt adott Ügyfélhez adminisztrált összes feladatot , információt, így 100%- osan naprakészen és felkészülten tudjuk végezni a munkánkat

Naprakész információk a bevallásainkról

KIRA rendszerünkkel nyomon követheti, többféle szempont szerint is, az adott bevallások állapotát, úgymint Ányk-ba be lett e küldve, jött e elutasító vagy elfogadó nyugta, kiküldtük e az ügyfélértesítőt ( melyet a KIRA feladatkezelőjéből villámgyorsan megtehetünk ), stb . Emellett az Adófolyószámla egyeztetésnek hála láthatjuk azt egyes adónemek történetét, egyenlegeinek alakulását, dátumokkal együtt, időrendben, és mint tudjuk ezen információk rendezett átlátható megléte, elengedhetetlen egy könyvelő számára.


MINDEZT RÁADÁSUL KÜLÖNÖSEN  KEDVEZŐ ÁRON BIZTOSÍTJUK AZ ÖN RÉSZÉRE!
Standard változat egy cégre: 15.000 Ft+Áfa     Komplett változat egy cégre: 42.000 Ft+Áfa
Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat!

QualitySoft KIRA-Ügyfélkapu program


 

Miért előnyös ha tőlünk vásárol?

1 Hónapos ingyenes éles verzió

Próbálja ki a teljes verziójú testreszabott programunkat ingyen egy hónapig kötelezettségek nélkül.  Százezer forint feletti árajánlat esetén további lehetőségképpen igény alapján 1 hónapos kipróbálható éles verziót telepítünk fel ingyenesen az Ön gépére. Nincs kockázat, az éles verzióban nézheti meg, tesztelheti programunkat. Ebben az esetben ha a mi programunk mellett dönt, élesítés után használhatja tovább a már felvitt adatokkal nem veszik kárba a munkája. Ráadásul az egy hónapos verzió használata alatt minden segítséget megkap a munkához. Kérjen ajánlatot és igényelje most a teszt verziót!

Óriási kedvezmények induló cégeknek, Részletfizetési konstrukciók

Kezdő vállalkozásoknak 25 % Induló cég kedvezmény!
Minden kedves érdeklődőnk számára részletfizetési lehetőség! Ügyfélbarát fizetési konstrukciók, akár egyedi megállapodással is.
Miért fizetne bérleti díjat, hogyha már az első részlet befizetése után használatba veheti a teljes programot? Az utolsó részlet kifizetése után pedig az öné lesz a program. Próbálja ki rugalmas árképzésünket és Kérjen árajánlatot!

 

Ingyenes online bemutató

Amennyiben Önnek kérdései vannak a programunkkal kapcsolatban, szeretné megnézni a programot működés közben és úgy feltenni a kérdéseit kollégánknak,kérhet on-line bemutatót.
Az on-line bemutató lényege, hogy amennyiben ön rendelkezik Internetkapcsolattal, akkor elküldünk önnek egy kis segédprogramot, ami indulás után generál egy egyedi jelszót, amit ha megad a kollégánknak akkor ő át tudja venni a gépen a vezérlést és on-line működés közben tudja bemutatni a demo programunkat.  A honlapunkon a video bemutatók menüpont alatt on-line videókat tekinthet meg a programjaink működéséről.

Gyors program telepítés online

Programjaink gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, online élesítéssel. Amennyiben önnek sürgős telepítés kell, nálunk ez is megoldható! A letöltött demó verziót akár egy órán belül beélesíthetjük Önnek és máris elkezdheti a munkát. A telepítéskor kollégáink, az alapvető funkciókat beállítják, megmutatják. Ugyanakkor ha további felmerülő kérdései lennének lehetősége van online beüzemelési segítséget vagy oktatást kérni

Mert nálunk nincs Zsákbamacska

Ne vegyen zsákbamacskát! Most akár élesben bizonyosodhat meg a programunk kiváló működéséről, és ez nem kerül semmibe. Az egyes program részek, modulok rugalmasan változtathatóak vásárláskor, és vásárlás után is tetszőlegesen. Ha ön új programrészt szeretne nem kell új programot vásárolnia, elég csak bővíteni a meglévőt. További lehetőségként vásárlás előtt ingyenesen kérhet online bemutatót, a program működéséről. Ezzel együtt Rugalmas fizetési módokat kínálunk melyeket egyénileg testre szabhatunk, kívánsága szerint. Elégedettségi és pénz visszafizetési garancia:
 Azok a vársárlók, akik kipróbálják a programot, és a vásárlás időpontjától számított 2 hónapon belül meggondolják magukat, vagy rájönnek , hogy nem az ő tevékenységükhöz a legalkalmasabb, akkor a programok teljes licencdíját visszafizetjük

MINDEZT RÁADÁSUL KÜLÖNÖSEN  KEDVEZŐ ÁRON BIZTOSÍTJUK AZ ÖN RÉSZÉRE!
Standard változat egy cégre: 15.000 Ft+Áfa     Komplett változat egy cégre: 42.000 Ft+Áfa 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat! 

 

 

QualitySoft KIRA-Ügyfélkapu program

  QualitySoft  KIRA-Ügyfélkapu jellemzői:

 • A modul segítségével lehetővé válik az ügyfélkapus és cégkapus üzenetek automatizált feldolgozása könyvelők számára, a Pdf üzenetek mentése, nyomtatásra való előkészítése, ütemezhető feladatok, figyelmeztetések határidős eseményekről. Egy gombnyomásra elérheti az ügyfélkapus adatait, üzeneteit mindezt ügyfélkapu belépés nélkül!
 • Egy ablakban látható az összes ügyfél összes üzenete. Egyszerre több ügyfélkaput is tud kezelni a rendszer.
 • A KIRA ügyfélkapu modullal a tárhelyére érkezett üzenetek, dokumentumok megtekintése, letöltése is lehetővé válik. Ezeket a dokumentumokat képes nyilvántartani, az üzeneteket lezártként megjelölni. A Pdf üzeneteket elmentheti a felhasználó saját gépére, az adott cég mappájába.
 • A KIRA ügyfélkapu modul az ügyfélkapus üzeneteket automatikusan letölti egy gombnyomásra, nem kell belépni a tárhelyre az ügyfélkapuba.
 • CRM feladatkezelő integráció. Az ügyfélkapu bevallások feladása és ellenőrzése, az ügyfelek kiértesítése email-ben feladatként rögzíthető a modulban.
 • Adófolyószámla egyenleg lekérdezési lehetőség
 • Adónemenként lekérdezhetőek a tartozások
 • Az egyenlegek lekérdezhetőek adónemenként
 • Az adófolyószámláról az adóegyenlegek beimportálhatóak a programba, és ebből email értesítőt lehet küldeni
 • A tartozások és az egyenlegek egy táblázatban megtekinthetőek, külön színnel jelölve az ÁNYK-ból elküldött (szürke) és NAV által elfogadott (zöld) vagy elutasított (piros) állapotot
 • Eltérések lekönyvelése adónemenként, egy gombnyomással
 • Bejelentett biztosítottak adatainak lekérése foglalkoztató részére
 • Az ügyfélkapu tárhelyére érkezett üzenetek, dokumentumok megtekintése, letöltése. Ezeket képes nyilvántartani és az üzeneteket lezártként megjelölni
 • Az ÁNYK alapján képes kigyűjteni a bevallásokat és ezeket az ügyfélkapu értesítő dokumentumokkal, nyugtával összepárosítani
 • Az összes cégnek egyben megtekinthetők az egyes adónemek adatai és az ehhez tartozó egyenlegek. Ezekről egyenleg értesítőt lehet küldeni email-ben (tartozásokról és a túlfizetésekről)
 • Több ügyfélkapu és ügyfélkapunkon belül több fiók kezelése; cégenként megadható ügyfélkapu hozzáférés
 • CRM feladatkezelő integráció. Az ügyfélkapu bevallások feladása és ellenőrzése, az ügyfelek kiértesítése email-ben feladatként rögzíthető. A KIRA ügyfélkapu modulban a feladat teljesülése esetén megjelenik az ügyfél értesítő és megjelölhető elvégzett feladatként
 •  

  Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
  Próbálja ki a letölthető
  demó változatunkat! 

QualitySoft KIRA-Ügyfélkapu program - Árlista

QualitySoft KIRA-CRM
QualitySoft KIRA-CRM
1 cég esetén/év
5.000
2-9 cég esetén/év
10.000
10-25 cég esetén/év
15.000
26-50 cég esetén/év
30.000
51-75 cég esetén/év
40.000
76-100 cég esetén/év
50.000
101-150 cég esetén/év
60.000
151-300 cég esetén/év
70.000
300 cég felett/év
-

QualitySoft KIRA-Ügyfélkapu
QualitySoft KIRA-Ügyfélkapu (Több céges használatra a modult kizárólag a KIRA-CRM modullal együtt lehet igényelni)
1 cég esetén/év
2.500
2-9 cég esetén/év
5.000
10-25 cég esetén/év
7.500
26-50 cég esetén/év
15.000
51-75cég esetén/év
20.000
76-100 cég esetén/év
25.000
101-150 cég esetén/év
30.000
151-300 cég esetén/év
35.000
300 cég felett/év
-


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat! 

 

QualitySoft KIRA-Ügyfélkapu program