Az oldalunkon sütiket használunk a személyre szabott tartalom nyújtásához és a nézettségi adatok gyűjtéséhez. Az oldal további böngészésével elfogadja a sütikkel kapcsolatos irányelveinket. - További információk

Elfogadom

Vevői számla import modul

NAV 3.0 és NAV.XML import

Ön felkészült már a NAV 3.0 változások hatékony kezelésére?


Elérkezett a NAV 3.0 állomány bevezetésének az időpontja! Már nem csak a 100.000Ft áfa értéket elérő számlákat kell beküldenünk a NAV számára, hanem minden belföldön nyilvántartásba vett és belföldön teljesített számlát. Mostantól lekérhetők a NAV szerveréről a vevői és szállítói számlák adatai, ezáltal még az eddigieknél is automatizáltabb lesz a könyvelése, ha a QualitySoft könyvelő programot használja. Ez a modul már jelenleg is elérhető, így ennek köszönhetően nem kell többet könyörögnie az ügyfeleinek, hogy küldjék el a szükséges dokumentumokat, mert azt Ön is megteheti egyetlen gombnyomással, hála a Számla iktató NAV 3.0 modulnak. Ráadásul, ha ezt a modult használja, a NAV nyilvántartással biztosan egyezni fog a könyvelése!

NAV.XML vevői számla import lehetőség tetszőleges SZÁMLÁZÓ programból.

Biztosan Önnek is rengeteg ideje és energiája ment és megy is el azzal, hogy a vevői számlákat egyesével, kézzel kell rögzítenie a könyvelő programjában.

Örömmel értesítjük, hogy ennek most véget vethet!

Többet nem kell a vevői számlákkal bajlódnia, hiszen ha megrendeli programunk NAV.XML import modulját, akkor a jövőben mindezt pár gombnyomással megteheti!

A könyvelő program lehetőséget biztosít a vevő számlák automatikus feldolgozására. Az ügyféltől kapott elektronikus xml állományt a könyvelő programba beolvasva manuális adatbevitel nélkül megjeleníti a számlák tételeit, így automatikusan lekönyvelhetők a vevő számlák.

A NAV.XML import modullal lehetősége van bármely, az ügyfelei által használt (a NAV által engedélyezett) számlázó programból kiállított „adóhatósági ellenőrző adatszolgáltatás”, más néven NAV.XML állomány importálására a könyvelő programba.

Így az abban szereplő összes (akár több száz) kimenő (vevői) számlát sem kell egyesével, kézzel lekönyvelnie, begépelnie, hanem ezt a fájlt be tudja olvasni a programunkba. Lehetősége van az importálás előtt egy utolsó ellenőrzésre és módosításra is. Ha mindent rendben talált, egy kattintással le tudja rögzíteni a főkönyvbe az állományban található tételeket, és azok automatikusan lekönyvelődnek. Ezt a modult cégenként lehet kérni (1; 5; 10 céges verzió) vagy 10 cég felett korlátlan számú cégre.

Tekintse meg online videóbemutatónkat!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a banki import-export modulunk, akkor most kipróbálhatja az előnyöket kötelezettségek nélkül, még vásárlás előtt egy demó programban!

Így működés közben, akár otthon is meggyőződhet a program kiváló minőségéről. Rendelkezésre állunk bemutatókkal is, előzetes egyeztetés esetén. Ha megtetszett a programunk, kérjük rendelje meg még ma. Használja ki akcióinkat és kedvező vásárlási feltételeinket.

A QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer egy teljeskörűen és maximálisan integrált rendszer. Nagyon rugalmasan testre szabható, és tetszőlegesen paraméterezhető az eltérő igényeknek megfelelően.

További információkra vágyik?

Töltse le integrált demó programunkat, és próbálja ki programunk működését!

Iratkozzon fel ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre, melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!