QualitySoft házipénztár program

 

MIÉRT VEGYEK HÁZIPÉNZTÁR PROGRAMOT?

Hogy, a pénztárkezelés jó kezekben legyen

Az APEH 2007 évtől nagyon szigorúan ellenőrzi a cégek készpénzforgalmi szabályozását, és ügymenetét. Megköveteli, hogy legyen elkészített pénzkezelési szabályzat, amiben le van írva a pénztárbizonylat készítés rendje. Az Önök cége elkészítette már a pénzkezelési szabályzatát? És milyen módszert választottak a pénzforgalom bizonylatolására? Megtehetjük, hogy pénztárbizonylat tömböt vásárolunk, és abba vezetjük a készpénzes forgalmat, de ezt akkor is külön le kell könyvelnünk valahogyan, be kell szereznünk a tömböt, nyilvántartásba kell venni stb. Használjon helyette inkább egy gyors házipénztár programot!

Mindent egyben, egy integrált rendszerrel.

Integrált Rendszerünk a cég ügyvitelének összes folyamatát lefedi, a számlázástól kezdve a készletkezelésen át, a pénzügy, főkönyv, és bérelszámolási funkciókat is egy egységes TELJES KÖRŰEN integrált rendszerben végezhetik!
A házipénztár modul ennek  a rendszernek a része, a kettős könyveléssel együtt teljes egészet alkotva. A házipénztár programunk megvásárolható külön programként vagy a kettős könyvelő programba integráltan. Integráció esetén a pénztári tétel könyvelése után a főkönyvnek automatikusan feladódik a tételek értéke az előre megadott főkönyvi számokra. A modulok egységes menürendszeren keresztül aktivizálhatók, és az integrált egységes szemlélet miatt moduljainkat a külső -belső homogenitás jellemzi. 

Velünk most időt spórolhat!
 

Látható, hogy mennyi pénz és időmegtakarítással jár egy jó házipénztár program használata, amely elkészíti a pénztárbizonylatokat. Ráadásul utólag minden könnyen visszakereshető, szűrhető, és a sorszámozás is egységesebb. Mindezeken felül gombnyomásra automatikusan elkészíti a pénztárjelentést és a címletezést is. Takarítson meg időt professzionális rendszerünkkel.  Mivel több mint 25 éve dolgozunk könyvelői rendszerek fejlesztésével, támogatásával, jól ismerjük a különböző könyvelési eljárásokat és folyamatokat, a szakzsargont, a jogszabály változásokat , ezért pontosan tudjuk, mit kell ahhoz lefejleszteni, hogy ügyfeleink minél több időt spóroljanak meg az adminisztráción.

Házipénztár programunk a legjobb választás az Ön cége számára.

A házipénztár program készpénz forgalom teljes körű vezetését teszi lehetővé kis és közepes cégek számára. Akár forintban, akár devizában van Önnek készpénzforgalma, programunkkal tökéletesen lekezelheti ezek forgalmát. Több pénztárral, netán több telephellyel rendelkezik? Nyilvántarthatja készpénzeit külön pénztáranként. Integrált rendszerben dolgozna, nem szereti a dupla rögzítéseket? Könyvelő programunk a házipénztár programból automatikusan könyveli a tételeket.

Feleljen meg a jogszabályoknak!

A számviteli törvény alapján a pénzeszközöket érintő gazdasági műveletek, események bizonylatainak adatait késedelem nélkül készpénzforgalom esetén a pénzmozgással egyidejűleg rögzíteni kell. [Számv. tv. 165.§ (3)] Szigorodtak a házipénztár kötelező nyilvántartásának vezetésére vonatkozó jogszabályok és azok ellenőrzése. Az adózás rendjéről szóló törvény értelmében, az Apeh a pénzkezelési szabályzat rendjének megsértése esetén az adózót minimum 500.000 Ft összegű mulasztási bírsággal sújthatja! Ha szeretné elkerülni a a büntetés és nem akar további adminisztrációs terhet, válassza a mi házipénztár programunkat!

MINDEZT RÁADÁSUL KÜLÖNÖSEN  KEDVEZŐ ÁRON BIZTOSÍTJUK AZ ÖN RÉSZÉRE!
Házipénztár komplett változat: 16.000 Ft+Áfa     Házipénztár professional változat: 25.000 Ft+Áfa

Tekintse meg Online videó bemutatónkat
(Hangkártya szükséges) 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat!


QualitySoft házipénztár program - modulok

 

QS Gold Házipénztár program jellemzői:

 • Bevételi és kiadási pénztárbizonylatok kiállítása és nyomtatása.
   

 • Pénztárbizonylat készítés a beállított példányszámoknak megfelelően.
   

 • Előre felvehetők a gyakori pénzmozgások, és azok kontírozásai. Az előre kontírozott eseményekre történő könyveléssel, a főkönyvbe automatikusan berögzíthetők a pénztári tételek, vagy pedig utólagosan is kontírozhatók.
   

 • Korlátlan pénztár kezelése. Prefix beállítási lehetőség pénztáranként.
   

 • Hálózatos üzemmód. Integrált rendszerben a kiállított pénzmozgás azonnal könyvelődik.
   

 • Bizonylatok megtekintése nyomtatás előtt és utólagosan.
   

 • Utólagos egyenkénti és csoportos bizonylatnyomtatás.
   

 • Bizonylat újrasorszámozási lehetőség
   

 • Időszaki pénztárjelentés napi vagy időszaki bontásban az adatok alapján.
   

 • Pénztárjelentés automatikus címletezése.


 • Igény szerint valutapénztárak kezelése, aktuális valutakészlet megtekintése pénztáranként bontva.
   

 • Házipénztáradó kalkulációjához szükséges előrejelzés.

 • A listák áthelyezése Excel, Pdf, illetve szöveges állományba.
   

 • Tetszőlegesen bonyolult összetett szempontok szerinti szűrések, és összesítések hajthatók végre a könyvelt tételek szűrése nevű táblázatában.
   

 • Kezelői jogok és korlátozások

 

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demóváltozatunkat!

QualitySoft házipénztár program

 

Miért előnyös ha tőlünk vásárol?

1 Hónapos ingyenes éles verzió

Próbálja ki a teljes verziójú testreszabott programunkat ingyen egy hónapig kötelezettségek nélkül.  Százezer forint feletti árajánlat esetén további lehetőségképpen igény alapján 1 hónapos kipróbálható éles verziót telepítünk fel ingyenesen az Ön gépére. Nincs kockázat, az éles verzióban nézheti meg, tesztelheti programunkat. Ebben az esetben ha a mi programunk mellett dönt, élesítés után használhatja tovább a már felvitt adatokkal nem veszik kárba a munkája. Ráadásul az egy hónapos verzió használata alatt minden segítséget megkap a munkához. Kérjen ajánlatot és igényelje most a teszt verziót!

Óriási kedvezmények induló cégeknek, Részletfizetési konstrukciók

Kezdő vállalkozásoknak 25 % Induló cég kedvezmény!
Minden kedves érdeklődőnk számára részletfizetési lehetőség! Ügyfélbarát fizetési konstrukciók, akár egyedi megállapodással is.
Miért fizetne bérleti díjat, hogyha már az első részlet befizetése után használatba veheti a teljes programot? Az utolsó részlet kifizetése után pedig az öné lesz a program. Próbálja ki rugalmas árképzésünket és Kérjen árajánlatot!

 

Ingyenes online bemutató

Amennyiben önnek kérdései vannak a programunkkal kapcsolatban, szeretné megnézni a programot működés közben és úgy feltenni a kérdéseit kollégánknak,kérhet on-line bemutatót.
Az on-line bemutató lényege, hogy amennyiben ön rendelkezik Internetkapcsolattal, akkor elküldünk önnek egy kis segédprogramot, ami indulás után generál egy egyedi jelszót, amit ha megad a kollégánknak akkor ő át tudja venni a gépen a vezérlést és on-line működés közben tudja bemutatni a demo programunkat.  A honlapunkon a video bemutatók menüpont alatt on-line videókat tekinthet meg a programjaink működéséről.

Gyors program telepítés, szükség esetén akár egy órán belül

Programjaink gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, online élesítéssel. Amennyiben önnek sürgős telepítés kell, nálunk ez is megoldható! A letöltött demó verziót akár egy órán belül beélesíthetjük Önnek és máris elkezdheti a munkát. A telepítéskor kollégáink, az alapvető funkciókat beállítják, megmutatják. Ugyanakkor ha további felmerülő kérdései lennének lehetősége van online beüzemelési segítséget vagy oktatást kérni

Mert nálunk nincs Zsákbamacska

Ne vegyen zsákbamacskát! Most akár élesben bizonyosodhat meg a programunk kiváló működéséről, és ez nem kerül semmibe. Az egyes program részek, modulok rugalmasan változtathatóak vásárláskor, és vásárlás után is tetszőlegesen. Ha ön új programrészt szeretne nem kell új programot vásárolnia, elég csak bővíteni a meglévőt. További lehetőségként vásárlás előtt ingyenesen kérhet online bemutatót, a program működéséről. Ezzel együtt Rugalmas fizetési módokat kínálunk melyeket egyénileg testre szabhatunk, kívánsága szerint.

MINDEZT RÁADÁSUL KÜLÖNÖSEN  KEDVEZŐ ÁRON BIZTOSÍTJUK AZ ÖN RÉSZÉRE!
Standard változat: 16.000 Ft+Áfa     Professional változat: 25.000 Ft+Áfa

Tekintse meg Online videó bemutatónkat
(Hangkártya szükséges) 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat! 

 

 

QualitySoft Házipénztár program - Összehasonlító funkció táblázata


 
QualitySoft Házipénztár Komplett QualitySoft Házipénztár Professional
Funkciólista
 

 
Bevételi és kiadási pénztárbizonylatok kiállítása és nyomtatása.
Pénztárbizonylat készítés a beállított példányszámoknak megfelelően. 
Előre felvehetők a gyakori pénzmozgások, és azok kontírozásai. Az előre kontírozott eseményekre történő könyveléssel, a főkönyvbe automatikusan berögzíthetők a pénztári tételek, vagy pedig utólagosan is kontírozhatók. 
Jogszabályokhoz aktualizált, komolyan feltöltött, többnyelvű Számlatükör  ajánlás
Korlátlan pénztár kezelése. Prefix beállítási lehetőség pénztáranként.
Hálózatos üzemmód. Integrált rendszerben a kiállított pénzmozgás azonnal könyvelődik.
Bizonylatok megtekintése nyomtatás előtt és utólagosan.
Utólagos egyenkénti és csoportos bizonylatnyomtatás.
Bizonylat újrasorszámozási lehetőség
Időszaki pénztárjelentés napi vagy időszaki bontásban az adatok alapján. 
Pénztárjelentés automatikus címletezése.
Igény szerint valutapénztárak kezelése, aktuális valutakészlet megtekintése pénztáranként bontva. 
Házipénztáradó kalkulációjához szükséges előrejelzés.
Többsoros pénztárbizonylat készítés
A listák áthelyezése Excel, Pdf, illetve szöveges állományba.
Listák szűrése, táblázat sorbarendezése, keresése tetszőlegesen
Tetszőlegesen bonyolult összetett szempontok szerinti szűrések, és összesítések hajthatók végre a könyvelt tételek szűrése nevű táblázatában.
Kezelői jogok és korlátozások
Integrált törzsadatok, mindent csak egyszer kell rögzíteni
Könyvelhető cégekről nagyon sok féle adat nyilvántartható

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

QualitySoft Házipénztár program - Árlista

QualitySoft házipénztár
Komplett
QualitySoft házipénztár
Professional
QualitySoft Házipénztár program
Házipénztár: kiadási/bevételi pénztárbizonylatok, pénztárjelentés
16.000
25.000
Ha különállóan használja, akkor többcéges modul (korlátlan cégre)
15.000
15.000


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat! 

 

QualitySoft házipénztár program - képek

MINDEZT RÁADÁSUL KÜLÖNÖSEN  KEDVEZŐ ÁRON BIZTOSÍTJUK AZ ÖN RÉSZÉRE!
Standard változat: 16.000 Ft+Áfa     Professional változat: 25.000 Ft+Áfa

Tekintse meg Online videó bemutatónkat
(Hangkártya szükséges) 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét, és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető
demó változatunkat!