Tanulmány: Az integrált rendszer előnyei

HATÉKONYSÁG NÖVELÉSÉHEZ INTEGRÁLT ÜGYVITEL -
A legjobb beruházás a szoftver!


Az Economist Intelligence Unit és az Oracle közétette "A növekedés elősegítése a kis és középvállalatoknál: a következő tíz év" című piackutató tanulmányát. Ennek fő megállapításai, hogy a gyengébben szereplő versenytársakkal szemben a sikeres vállalatok több integrált technológiai platformot üzemeltetnek, nagyobb hajlandóságot mutatnak arra, hogy beruházzanak az informatikai integrációba, és hisznek abban, hogy az informatika a vállalat más területein eszközölt beruházásoknál magasabb megtérüléssel jár.

"A tanulmány világosan rávilágít arra a tényre, hogy a technológia alapvető szerepet játszik a kis- és középvállalatok üzleti növekedésének serkentésében. A legsikeresebb cégeknél nem csupán a magas fokú integráció emelhető ki; a felmérés szerint a kis- és középvállalatok különböző kihívásokkal találják magukat szemben ágazattól függően. Az ágazat speciális igényeihez illeszkedő programtulajdonságokkal pedig a cégek hathatósabb válaszokat adhatnak ezekre a kihívásokra. A program testreszabhatósága lényeges szempont. Egy integrált és testre szabott rendszer használata nagymértékben megnöveli egy vállalat hatékonyságát, és versenyképességét."

Egyre kedvezőbb hozzáállást tapasztalnak az informatikai integrációt illetően azon cégeknél, amelyek az átlagosnál magasabb bevételt és nyereséget produkáltak hiszen az újabb igények kielégítése szorosabb kapcsolatot feltételez az ügyfélszolgálati, az értékesítési, a gyártási és a pénzügyi folyamatok terén.

Azonban a szoftverekben rejlő lehetőségeket még mindig nem használják ki kellően a növekedés serkentésére. A fenti kijelentés után arra a kérdésre, hogy mit tartanak a legjobb beruházásnak informatikai vagy egyéb szempontból a fő üzleti célkitűzések megvalósításához, a megkérdezett középvállalatok több mint kétharmada a szoftveralkalmazásokat hozta fel példaként. A vezetők tisztában vannak azzal, milyen jelentős szerepet játszhatnak a szoftveralkalmazások az üzleti célok megvalósításában, azonban azt is elismerték, hogy eddig még nem tudták teljesen kihasználni az ezekben rejlő lehetőségeket.

Manapság az Ügyfélkapcsolat-kezelés áll a technológiai beruházások középpontjában. A felmérésből az is kiderült, hogy a felsővezetők szerint a technológiai beruházások manapság az ügyfélkapcsolat-kezelés terén lehetnek a leginkább jótékony hatással a vállalatok működésére. 

Egyetértenek abban hogy az informatikai beruházások várakozáson felüli megtérülést eredményeznek. Akik nagy fokú informatikai integrációval rendelkeznek; úgy vélik, hogy az informatikai beruházások más területekhez képest nagyobb megtérülést eredményeznek; véleményük szerint az informatika kellő rugalmasságot biztosít a piac változásaira való megfelelő reagáláshoz; és jellemzően integrált informatikai megoldásokat vásárolnak különálló rendszerelemek helyett.

A piacon fennálló erős árverseny miatt, helytállni csak a költségek csökkentésével, a hatékonyság növelésével lehet. Minden különáll ügyviteli rendszer lassabban és több hibával követi a gazdasági folyamatokat, mint egy integrált megoldás.
Az utóbbinál pontosak az adatok és gyorsabban válnak minden érintett számára hozzáférhetővé egyetlen közös, központi adatbázisban.
Egy egységes integrált vállalatirányítási és működtetési rendszer bevezetése a korábbi szigetrendszerek helyett azonnali létszámcsökkentést ígér, a többszörös adatrögzítés megszűnésének és az abból eredő folyamatos karbantartás, ellenőrzés elmaradásának köszönhetően. Az integráció biztosítja az adatok konzisztenciáját. Csökken a tévesztések esélye,az ügyviteli mulasztások pedig szinte lehetetlenné válnak.

Ráadásul a részben készen vásárolt, vagy saját fejlesztésű, decentralizáltan működő meglévő programoknál olcsóbb egy korszerű, integrált rendszer karbantartása.
 

További információkra vágyik?
Iratkozzon fel
ingyenes szoftvervásárlási és tanácsadó hírlevelünkre melyben megosztjuk Önnel ügyviteli, és számviteli szoftverekkel kapcsolatos tapasztalatainkat!

A feliratkozáshoz kattints ide!

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!

Szerzői jognyilatkozat...


 

PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!

Így működés közben, akár otthon is meggyőződhet a program kiváló minőségéről.
Rendelkezésre állunk bemutatókkal is, előzetes egyeztetés esetén.
Online megrendelés esetén akár néhány órán belül használhatja a programot.

Ha megtetszett a program kérem rendelje meg még ma.
Használja ki akcióinkat és kedvező vásárlási feltételeinket.

A programokat munkanapokon internetes megrendelés esetén akár néhány órán belül használatba veheti. Rendelje meg a kiválasztott programot az Online megrendelés   funkcióval. Töltse le a megfelelő program telepíthető változatát, és mire rögzíti a törzsadatokat, addigra elkészítjük a regisztrációját és a megadott e-mail címére elküldjük Önnek az aktiváláshoz szükséges kódokat!


A QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer egy teljes körűen, és maximálisan integrált rendszer. Nagyon rugalmasan testre szabható, és tetszőlegesen paraméterezhető az eltérő igényeknek megfelelően.

Mindez együtt átlagon felüli megtérülést eredményez az Ön számára. Ha még mindig különálló rendszereket használ, javaslom próbálja ki programunk DEMO változatát, és győződjön meg programunk tudásáról, kiváló minőségéről, könnyű kezelhetőségéről, és rugalmasságáról.