Bisnode tanúsítványt kapott a QualitySoft - Számviteli Rendszer Kft.

A pénzügyileg legstabilabb vállalatok között vagyunk

 

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján. Céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek. Erre a tanúsítványra/ cégminősítésre a magyarországi cégeknek mindössze a 9,82%-a jogosult.

A Bisnode tanúsítvány AA cégminősítésére a magyarországi cégeknek mindössze a 1,75%-a jogosult. Ebből egyértelműen következik az, hogy egy, a Bisnode tanúsítvánnyal rendelkező céggel való üzleti kapcsolat jár a legkisebb pénzügyi kockázattal Magyarországon.

Nagy büszkeséggel tölti el cégünket, hogy a Bisnode pártatlan szakértő cég, felmérései és véleményezése alapján bekerültünk Magyarország legmegbízhatóbb, legstabilabb cégei közé.

Több mint 28 éves működésünk során rendkívül nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy az ügyfelek igényeit és a piaci körülményeket maximálisan szem előtt tartva, mindig a legkorrektebb és legoptimálisabb megoldást nyújthassuk az érdeklődőknek. Ez a jövőben sem lesz másképp, folyamatosan törekszünk arra, hogy ügyfeleinkkel való bizalmi kapcsolatot a végletekig erősítsük, hiszen manapság ez elengedhetetlen az üzleti életben.
A Bisnode cég független, objektív minősítése a legbeszédesebb jel a számunkra, hogy jó úton haladunk cégünk építésében, és a folyamatos fejlődésünk/ növekedésünk is biztosnak látszik. Ezáltal egyre több és több vállalkozásnak könnyíthetjük, gyorsíthatjuk meg a munkáját a jövőben.

 

Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Számviteli Rendszer Kft. a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1.75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy cégünk hitelképessége és pénzügyi stabilitása rendkívül magas, így nagyon alacsony kockázattal jár az üzleti kapcsolat kiépítése cégünkkel.

A Bisnode a felmérés alatt több különböző hivatalos forrásból származó adatot vett alapul. Ilyenek például az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos forrásokon túlmenően egyéb tulajdonságokat és körülményeket is vizsgáltak a cég stabilitásának vizsgálata közbe, úgy mint a cég pénzügyi adatait, működési élettartamát, demográfiai adatait, jelenlegi állapotát, méretét, tevékenységi-, illetve tulajdonosi körét.

A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.
A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Annak köszönhetően, hogy a Bisnode nem csak a jelenlegi és az eddigi stabilitást vizsgálja, hanem a következő évre várható pénzügyi stabilitást is, azaz hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk. A Számviteli Rendszer Kft. várhatóan a hazai piac stabil, aktív részese lesz az elkövetkező években.