QualitySoft Maxbér bérszámfejtő program

 

Egy egyszerűen kezelhető nagy tudású bér program

Megunta már, hogy a bérszámfejtő programjában sok mindent Önnek kell beállítania?

Mennyi mindent kell beállítania mire végre eljut a számfejtésig? Szeretne szinte azonnal tökéletesen számfejteni tetszőleges jogviszonyú embereket? Egy professzionális bérszámfejtő programot kínálunk Önnek a bérügyvitellel kapcsolatos összes teendőjének elvégzéséhez. Programunkkal a
munkaviszonyos, havi és órabéres, az egyéni- és társas vállalkozó, a megbízási- és tisztelet díjas, a nyugdíjasa Start-kártyásvalamint az egyszerűsített foglalkoztatási, és EKHO-s  jogviszonyokat is alapkiépítettségben kezelheti.

Drága a jelenlegi bérprogramja?

Akár felére is csökkentheti jelenlegi programjának programkövetési díját, miközben élvezheti egy nagy tudású bérprogram összes előnyét, ha minket választ!
Árképzésünkben törekedtünk hogy ár/érték arányban a legjobbak legyünk az adott piaci szegmensben.
A rendszer 3 különböző (Standard, Komplett, és Professional) kiépítettségben kérhető, hogy mindenki megtalálja az igényinek és pénztárcájának leginkább megfelelő programot. Ne essen abba a hibába, hogy vesz egy látszólag olcsó programot, majd a követésre, oktatásra, meg az ügyfélszolgálatra rámegy a gatyája is!

Maximális időspórolás? Igen.
 

Bérszámfejtő szoftverünk az összes létező bérügyi és munkaügyi nyomtatványt elkészíti. Bérszámfejtéshez elég felvinni a kieső időket és azonnal elkészül a számfejtés. Automatikusan készíti a program a havi 08-as elektronikus járulékbevallásokat, az ABEV és Ügyfélkapu felé feladást. Az összes ki-, és belépő papírt és nyilatkozatokat egy elkészíti a program,  valamint az utalandó béreket, és járulékokat banki terminálprogramba átimportálhatjuk, és azonnal utalhatjuk.
Ezzel különösen nagy létszám esetén rengeteg időt spórolhatunk.

Extrákat akar?

Nálunk nem gond a munkaszerződés, Cafeteria, Banki terminálprogram feladás, cégautó adó, cégtelefon használat, AM könyves nyilvántartás sem. (Hosszan sorolhatnánk a különböző funkciókat. Amennyiben érdekli , hogy mit tud a programunk kérjük tekintse meg a modulok leírásában a lehetőségeket es funkciójegyzékünket.A könyvelőirodák álma, mert az összes féle jogviszonyt kezeli, és nagyon sokrétű előre beállított jogcímtörzs segíti a munkát. A bérprogram tetszőleges hálózaton futtatható. Egyszerre ugyanazt a céget lehet bérszámfejteni több gépről is!

Jogszabályváltozások egy kattintással.

Programját nehézkesen módosítják, kevés a szaktudás az ügyfélszolgálaton, vagy nehezen elérhető, netalán drága?
Igen tekintélyes több mint 30 éves múlttal rendelkező, kiforrott rendszerünkkel, jelen pillanatban több száz cég, és könyvelőiroda közel százezer ember bérszámfejtést végzi folyamatosan. Ügyfélszolgálatunkon online helpdesk rendszerrel, 24 órában elérhető tudásbázissal, telefonos supporttal várjuk Önt! Internetes letöltő programunkkal egy gombnyomásra frissül az Ön rendszere a legfrissebb jogszabályokkal.

100%-os pénz visszafizetési garancia a bérszámfejtő programunkraAz Ön befektetése biztonságban van!

A QualitySoft Maxbér bérszámfejtő programra 100% elégedettségi garanciát vállalunk. Mi bízunk programunk minőségében. Azonban minden olyan vásárlónk, aki a megrendelés időpontjától számított 2 hónapon belül  úgy nyilatkozik, hogy programunk mégsem alkalmas az igényeihez, akkor a speciális igényeit lefejlesztjük, vagy a program befizetett vételárát 100%-ban visszafizetjük, ha a fejlesztésekkel együtt sem tudjuk Önt elégedetté tenni .
Mi Önökért vagyunk, nekünk az Önök elégedettsége a fontos.  Válasszon minket, és tesztelje minden kockázat nélkül programunkat.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)
1-2 rész.

 

1. rész

2.rész 

 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!


QualitySoft Maxbér program

 

Milyen hasznos funkciókat tudunk önnek ajánlani?

Szeretne minél több jogviszonyt kezelni?

A könyvelőirodák álma, mert az összes féle jogviszonyt kezeli, és nagyon sokrétű előre beállított jogcímtörzs segíti a munk
át. A programban található számtalan jogcím és jogviszony típus pedig lefedi szinte valamennyi lehetséges bérszámfejtési területet.   Többek között kezeli a munkaviszonyos, az egyéni- és társas vállalkozó, a megbízási díjas,a  nyugdíjasa Start-kártyásvalamint az egyszerűsített foglalkoztatási  jogviszonyokat is.  A program alapkiépítésben kezeli a címletezést, a külföldi kiküldetést,  külszolgálatok, a több műszakot, a különféle műszakpótlékokat, és túlórákat, valamint az osztalék- vagy az ingatlan bérbeadásból származó-, és EKHO-s jövedelmet.

Többféle SZJA számítási módszer

Programunk számos a törvényi előírásoknak megfelelő különböző SZJA, valamint Adójóváírás számítási  módszerrel rendelkezik, melyet az APEH auditált, és így lehetővé teszi az évvégi SZJA különbözet minimálisra csökkentését.
Felhívjuk figyelmüket, hogy az SZJA törvény 46 §. 6.bekezdése alapján Önök csak olyan esetben használhatnak közelítő  göngyölítéses, vagy átlagolásos módszert az  SZJA kiszámítására, ha a szoftver gyártója rendelkezik a szükséges engedéllyel adóhatóság  részéről. Tehát ha Ön olyan programban szeretne göngyölítéses módszert használni amelyiket nem engedélyezte az adóhatóság,  akkor az szabályellenes. 

Tekintse meg az APEH által részünkre kiadott  engedélyt, és válasszon olyan bérprogramot, mely  mindenkor megfelel a hatályos jogszabályoknak. Programunk a szocális hozzájárulási adó speciális szabályainak is eleget tesz.

Integrálja a bér programját a számviteli rendszerébe!

A Diamond Integrált számviteli Rendszer vagy Könyvelőiroda programcsomag részeként beparaméterezhető az automatikus azonnali főkönyvi feladás egy egységes számlakeretből. A dolgozók szervezeti egységbe rendelése lehetséges, és szervezeti egységenkénti bontásban kérhetők a különféle listák. A szervezeti egységek szorosan kapcsolódnak a főkönyvi munkaszám bontásos rendszerhez, és munkaszám bontásban adható fel a főkönyvnek bér. Lehetőség van az integrált rendszer részét képező számlázó programmal történő összekapcsolásra, és a vevőállományban szereplő cégek felé a bérszámfejtések alapján automatikus számlakészítésre. Ez utóbbi a munkaerő kölcsönző cégek számra ideális lehetőség

Legyen egyszerűbb a kifizetés

Banki terminálprogram feladás: Az utalandó béreket, és járulékokat banki terminál programba átimportálhatjuk, és azonnal utalhatjuk. Ezzel különösen nagy létszám esetén rengeteg időt spórolhatunk. Nemcsak a munkabér hanem a járulékkötelezettségek utalásának kezelése is megoldott (banki terminálprogram importálással is). Lehetőség van továbbá átutalási megbízás kitöltésére, és a banki terminál programnak való átadására.
Csoportosíthatja utalásait  szervezeti egységenként, mellyel például elkülönítheti a direkt és az indirekt dolgozókat, vagy műszakonként csoportonként külön utalhatunk.

Testreszabott megoldások

A programban található  jogcímtörzs és jogviszony típus lefedi szinte valamennyi lehetséges bérszámfejtési területet. Egy dolgozóhoz tartozhat több jogviszony is, valamint Cafeteria jogcímek is találhatók a rendszerben. Ezen felül lehetőség van a jogcím törzsben teljesen egyedi jogcímek felvételére és dolgozókhoz való hozzárendelésére. Tehát akár ön is felvehet új jogcímeket melyeket aztán a számítási képletet megadva használhat, ezzel testre szabva a rendszert.

TB számfejtési modul

A bérprogramba integrált TB-számfejtő rendszer jól áttekinthető és kezelhető formában szolgálja a bérszámfejtést, TB-elszámolást, elektronikus bevallást és más személyi-ügyviteli feladatokat, a bérszámfejtő és a TB ügyintéző ideje nagy részének megtakarításával. A munkavállalók társadalombiztosítási ellátásainak teljes körű számfejtése, kezelése, az OEP által elfogadott adatszolgáltatással történik.

Programunk tartalmazza többek között az adatmegállapító lapot (KPE 230), a táppénz fizetési jegyzéket (KPE 240), valamint a kifizetési utalványt (KU 100).

Tekintse meg az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által részünkre kiadott engedélyt, és válasszon olyan bér -és TB számfejtő programot, mely  mindenkor megfelel a hatályos jogszabályoknak.

OL Munkaidő import modul

A QualitySoft és az OL Munkaidő együttműködésének köszönhetően lehetőség van a Maxbér programunkban rögzített alkalmazottak adatait átemelni az Online Munkaidő rendszerébe, ahol az alkalmazottak vagy a munkaügyes – az online felületnek köszönhetően – bárhonnan, és bármikor felvihetik a jelenléteket/távolléteket Interneten keresztül.

A kitöltött jelenlétek letölthetőek a QS Maxbér program jelenlét nyilvántartásába, amelyből a csoportos bérszámfejtés funkció indítása után automatikusan egy gombnyomással elkészíthetők a bérszámfejtések! Rendszerünk képes kezelni az eltérő munkarendeket, valamint műszakrendeket, és a munkaidőkeretes számfejtést is! Nincs több időveszteség, nincs több egyesével történő manuális adatrögzítés!

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)
1-2 rész.

 

1. rész

2.rész Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!

QualitySoft Maxbér program

 

Milyen nyomtatványokat kezel a program?

Mindent egy helyen

Kilépő nyomtatványok nyomtatható bizonylatok, igazolások széles választékát kínálja Önnek  bérprogramunk. A nyomtatványaink mindig az aktuális törvényi jogszabályoknak megfelelő formában és tartalommal készíthetők el. A bérszámfejtésben szinte az összes előforduló nyomtatványt kezeli a program.   Többek között az egyszerűsített foglalkoztatott, a munkavállalók valamint egyéb jogviszonyban foglalkoztatottak kijelentésére szolgáló nyomtatványt, munkáltatói igazolást, M30-as nyomtatványt.

Legyen gyorsabb a beléptetés. Adminisztráljon könnyedén.

A belépő dolgozókat nyomtatványokkal könnyedén kezelhetjük a nyilvántartásunkban. (szerződések, munkaügyi
nyilvántartó lap, nyilvántartásba vétel, szabadság nyilvántartás) A programban ezzel együtt elvégezhetjük az ABEV és Ügyfélkapu felé feladást mindezt gyorsan és egyszerűen (T1041,T1041E,T-1042E,T1044D). Az összes ki-, és belépő papírt és nyilatkozatokat elkészíti a program, áttekinthető tetszetős formátumban.

Munkaügyi nyomtatványok.

Programunk többféle munkaügyi nyomtatványt kezel, melyekkel tovább egyszerűsítheti az adminisztrációt. Jelenléti ív, Munkaügyi nyilvántartó lap, szabadság nyilvántartás lista, munkaszerződés, béremelési értesítő. A szoftverünk által kínált alap munkaszerződésen kívül, egyedi saját tartalmú dokumentumot is kezel a programunk RTF (Rich text). formátumból, melyet a Windows szövegszerkesztőjével szerkeszthet. Tehát gyakorlatilag bármilyen saját megfogalmazású szerződést felhasználhat.

Nyilatkozatok

A nyilatkozatok széles választékát kínáljuk önnek, így például a Személyi kedvezmény adó előleg nyilatkozat, Nyilatkozat SZJA előleg megállapításához, SZJA előleg költségnyilatkozat, Orvosi alkalmassági, családi kedvezmény érvényesítősége, Adóterhet nem viselő járandóságokról, gyerek szabadság nyilatkozat,EKHO nyilatkozat, SZJA bevalláshoz nyilatkozata is elérhető programunkban.  Pályakezdő magánnyugdíjpénztár tagságáról EKHO-s nyilatkozat Munkáltatói igazolások (Keresetigazolás, járulékigazolás) SZJA nyilatkozatok Béren kívüli juttatás nyilatkozatok, állami nyugdíjalapba történő visszalépés

Listák

A szoftverben rengeteg lista és kimutatás található. A program képes minden listát mátrixnyomtatóra is nyomtatni gyors szöveges üzemmódban. A programban tetszőlegesen paraméterezhető Bérfizetési jegyzék, Bértörzskarton, Bérösszesítő listák egyedileg paraméterezhetők, illetve a jogcímtörzs alapján saját kifizetési listákat állíthat be magának a felhasználó.   Tetszőleges a rendszerbe valaha bevitt adatra gyorskereshet, szűrhet, valamint sablon alapján Listát készíthet a kapott eredményről, akár EXCEL-be is.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)
1-2 rész.

 

1. rész

2.rész 


Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!

QualitySoft Maxbér program

 

Online adatszolgáltatások

Hó végi adatszolgáltatásokő elektronikus bevallások

Bér programunk leveszi a havi adatszolgáltatással kapcsolatos összes terhet a vállárról. A 08-as bevallás automatikusan generálódik a bérszámfejtések alapján. Az ÁNYK programba automatikusan egy gombnyomásra átadja az adatokat, az A- és M lapok összerendelése pedig további három kattintással lehetséges. Egyéni vállalkozókról is képes a 58-as bevallást elkészítni és ÁNYK-ba átadni, valamint a hóvégi szakképzési hozzájárulás 12-es
bevallást sem kell Önnek kézzel elkészítnie. (1412,1408, 1458, 14T1041 és 14T1042E)

 

Év végi adatszolgáltatások (NYENYI,SZJA)

Az e-NYENYI rendszer a nyugdíjbiztosítási adatszolgáltatások elektronikus úton történő teljesítését teszi lehetővé.
A program segítségével az adatszolgáltatás elektronikus ügyintézés keretében történő teljesítéséhez nyújt teljes körű támogatást. Segítségével automatikusan átadja xml formátumban az adatokat.

Ezen kívül
lehetőség van az éves SZJA elszámolás elektronikus úton történő feladására is.

Kijelentés, bejelentési kötelezettségek

A bejelentést és kiléptetést könnyedén megteheti.
A T1041,T1041E,T-1042E,T1044D nyomtatványokat is lekezeli programunk.
Az ÁNYK és Ügyfélkapu felé feladást gyorsan és egyszerűen végrehathatja
akár normál alkalmazottról, akár egyszerűsített foglalkoztatottról,
vagy iskolaszövetkezeti tagról van szó T1041,T1042.

Önkéntes nyugdíjpénztár

A program alkalmas az önkéntes magánnyugdíj pénztár elektronikus bevallás feladásár. A személyi jövedelemadó bevallására szolgáló 1053-as nyomtatványon ezt a 1053-02-es lapon kell feltüntetni. Az átadás automatikus egy gombnyomásra feladható.

Információ szolgáltatás könnyedén (KSH)

A KSH felé munkaügyi jelentést valamint munkaügyi statisztikát biztosítunk. KSH felé történő adatszolgáltatás (havi, negyedévi, éves gazdaságstatisztikai jelentés),  statisztikai adatszolgáltatás készítés.

A KSH nyomtatványok paraméterezhetőek, saját jogcímek használata esetén azokat be lehet állítani a lista lekérésekor.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)
1-2 rész. 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat!

QualitySoft Maxbér program

 

Milyen Extra funkciókat tud még a program?

Tévedés kizárva

Biztosan előfordult már, hogy lerögzítette a bérszámfejtést de valami kimaradt vagy valami nem úgy lett rögzítve ahogy szerette volna.
A programunkban lehetőség van a már rögzített számfejtés tetszőlegesen módosítására, hónaponként és dolgozónként. Ebben az esetben csak a kívánt adatokat kell lemódosítani vagy akár törölheti is az adott dolgozó adott hónapi számfejtését. 

Használjon munkaszámot , szervezeti egységet!

Szervezeti egységenkénti bontásban kérhetők a különféle listák.
Bérfelosztó lista szervezeti egységre, vagy munkaszámra. Bér adatok rögzítésekor munkaszám, költséghely megadható. A bér felosztható munkaszámra. Diamond Integrált számviteli Rendszer vagy Könyvelőiroda programcsomag részeként beparaméterezhető automatikus azonnali főkönyvi feladás  munkaszámra, költséghelyre is egységes számlakeretből. Dolgozók szervezeti egységbe rendelése. Szervezeti egységenkénti bontásban kérhetők a különféle listák. Szervezeti egységekhez munkaszám, költséghely rendelhető, és munkaszám bontásban adható fel a főkönyvnek.

Használjon teljesítmény bér modult!

A teljesítménybér-munkalap modul a használatával a dolgozók tételes teljesítéseit naponta, vagy mennyiségi szinten lehet rögzíteni, és ebből a program automatikusan elkészíti a havi bérszámfejtést.
Termelő cégek esetében vagy egyéb norma vagy darabbéres esetben hasznos ez a funkció. Lekérdezésinek köszönhetően láthatóvá válik hogy a dolgozó mennyi időt fordított egy - egy munkaművelet elvégzésére, illetve hány darab terméket állított elő, és ez mennyibe került a cégnek. A munkaműveletek csoportba is rendelhetők, így munkacsoportok lekérdezése is lehetővé válik.

Munkaerő kölcsönzés egyszerűen?

Pályázói adatbank, melybe korlátlan létszámú pályázó vihető fel. Pályázók tetszőleges szempont szerint szűrhetők listázhatók, hogy megfelelnek-e a kívánt munkakör igényeinek. Korlátlan lekérdezési lehetőség! Pályázók céghez kölcsönzésekor a kiközvetített cég jelzése a dolgozónál. Egy hónapban több helyen is dolgozhat a munkavállaló Bérelemekhez a kölcsönző cég felé elvállalt vállalási díjak rögzíthetők Leszámfejtett bér adatok alapján a vállalási díjak alapján automatikusan számla készítés. Lista készítése a dolgozók bérelemeiről szervezeti egység (kölcsönzött cég) alapján.

Megoldások Iskolaszövetkezeteknek

Speciális tagi számfejtési lehetősége. Tagi nyilvántartás melybe korlátlan létszámú tag vihető fel. Tagok tetszőleges szempont szerint szűrhetők listázhatók, hogy megfelelnek-e a kívánt munkakör igényeinek. Korlátlan lekérdezési lehetőség! Tagi nyilvántartásba tagdíj felvezetése. Iskolalátogatási igazolvány dátumának jelzése. Iskolák nyilvántartása, tagok iskolája, évfolyama eltárolható Egy hónapban többféle munka végezhető. A munkák és a cégek nevei eltárolhatók. A munkákhoz vállalási díjak rendelhetők. A munkák alapján egy teljesítmény, illetve darabbér modulban a tanulók által végzett teljesítések naponta rögzíthetők. Ez alapján elvégezhető a havi számfejtés.

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)
1-2 rész.

 

1. rész

2.rész 


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 

 

QualitySoft Maxbér program

 

Miért előnyös ha tőlünk vásárol?

1 Hónapos ingyenes éles verzió

Próbálja ki a teljes verziójú testreszabott programunkat ingyen egy hónapig kötelezettségek nélkül.  Százezer forint feletti árajánlat esetén további lehetőségképpen igény alapján 1 hónapos kipróbálható éles verziót telepítünk fel ingyenesen az Ön gépére. Nincs kockázat, az éles verzióban nézheti meg, tesztelheti programunkat. Ebben az esetben ha a mi programunk mellett dönt, élesítés után használhatja tovább a már felvitt adatokkal nem veszik kárba a munkája. Ráadásul az egy hónapos verzió használata alatt minden segítséget megkap a munkához. Kérjen ajánlatot és igényelje most a teszt verziót!

Óriási kedvezmények induló cégeknek, Részletfizetési konstrukciók

Kezdő vállalkozásoknak 25 % Induló cég kedvezmény!
Minden kedves érdeklődőnk számára részletfizetési lehetőség! Ügyfélbarát fizetési konstrukciók, akár egyedi megállapodással is.
Miért fizetne bérleti díjat, hogyha már az első részlet befizetése után használatba veheti a teljes programot? Az utolsó részlet kifizetése után pedig az öné lesz a program. Próbálja ki rugalmas árképzésünket és Kérjen árajánlatot!

Ingyenes online bemutató

Amennyiben Önnek kérdései vannak a programunkkal kapcsolatban, szeretné megnézni a programot működés közben és úgy feltenni a kérdéseit kollégánknak,kérhet on-line bemutatót. Az on-line bemutató lényege, hogy amennyiben ön rendelkezik Internetkapcsolattal, akkor elküldünk önnek egy kis segédprogramot, ami indulás után generál egy egyedi jelszót, amit ha megad a kollégánknak akkor ő át tudja venni a gépen a vezérlést és on-line működés közben tudja bemutatni a demo programunkat.  A honlapunkon a video bemutatók menüpont alatt on-line videókat tekinthet meg a programjaink működéséről.

Gyors program telepítés, szükség esetén akár néány órán belül

Programjaink gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, online élesítéssel. Amennyiben önnek sürgős telepítés kell, nálunk ez is megoldható! A letöltött demó verziót akár egy órán belül beélesíthetjük Önnek és máris elkezdheti a munkát. A telepítéskor kollégáink, az alapvető funkciókat beállítják, megmutatják. Ugyanakkor ha további felmerülő kérdései lennének lehetősége van online beüzemelési segítséget vagy oktatást kérni

Mert nálunk nincs Zsákbamacska

Ne vegyen zsákbamacskát! Most akár élesben bizonyosodhat meg a programunk kiváló működéséről, és ez nem kerül semmibe. Az egyes program részek, modulok rugalmasan változtathatóak vásárláskor, és vásárlás után is tetszőlegesen. Ha ön új programrészt szeretne nem kell új programot vásárolnia, elég csak bővíteni a meglévőt. További lehetőségként vásárlás előtt ingyenesen kérhet online bemutatót, a program működéséről. Ezzel együtt Rugalmas fizetési módokat kínálunk melyeket egyénileg testre szabhatunk, kívánsága szerint. Elégedettségi és pénz visszafizetési garancia:
Azok a vársárlók, akik kipróbálják a programot, és a vásárlás időpontjától számított 2 hónapon belül meggondolják magukat, vagy rájönnek , hogy nem az ő tevékenységükhöz a legalkalmasabb, akkor a programok teljes licencdíját visszafizetjük

Tekintse meg Online videó bemutatónkat (Hangkártya szükséges)
1-2 rész.

 

1. rész

2.rész 


 

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 

 

QualitySoft Maxbér program

A QualitySoft bérszámfejtő programban számfejthető bértípusok:

 • Havibéres, és teljesítménybéres formák kezelése, Tagi jogviszony
 • SZJA törvény szerinti adószámítási módok kezelése (12-es szorzás, göngyölített, közelítő módszerek)
 • Bérszámfejtéskor időadatok megadásának pillanatában azonnali számfejtés, így azonnal látható a végeredmény
 • Munkabér és járulékkötelezettségek utalásának kezelése (banki terminálprogram importálással is)
 • Bármilyen kiszámolt, számfejtett érték tetszőleges értékre átjavítható
 • Átutalásos bérek kezelése. Teljes körű letiltás kezelés, nyilvántartással, személyenként tetszőleges számú letiltás lehetséges (gyerektartás, OTP törlesztés, egyéb levonások).
 • A program hálózati operációs rendszer alatt is működik, akár egy vagy több céget is számfejthetnek egyszerre különböző gépeken. Hálózati nyomtatás lehetséges.
 • Havi 08-as elektronikus bevallások kezelése, ABEV és Ügyfélkapu felé feladás
 • Szabadság-számítás, és szabadság nyilvántartás
 • Nyugdíjasok és START kártyás dolgozók kezelése
 • Egyéni vállalkozók számfejtése
 • Órabéres számfejtési lehetőség
 • Folyamatos munkarend, 2,3 műszakos munkarend kezelése.
 • Megbízási és tiszteletdíj számfejtése,
 • Külszolgálat, külföldi kiküldetés
 • Start Plusz és Start Extra
 • EKHO-s jövedelmek számfejtése
 • Cafeteria
 • Alkalmi munkavállalók számfejtése
 • Szabadon paraméterezhető újfajta bérkifizetési jogcímek, gyors bérszámfejtés
 • Egyedileg személyre szabható jogcímtörzs állomány
 • A beépített alapon felül szabadon paraméterezhető lekérdezések különböző bérelemekre, járulékokra.
 • Éves NYENYI és SZJA elszámolás elektronikus úton
 • Átutalási megbízás kitöltés, banki terminál programnak átadás


Nyomtatványok, nyiltakozatok a Maxbér programban:
 • Beépített lekérdezések a leggyakoribb bérelemekre járulékokra, dolgozónként, munkaszámonként is
 • Bérösszesítő lista, 1-12 havi bértörzskarton, paraméterezhető bérszámfejtő lap.
 • Kilépő munkavállalók papírjainak kezelése, 08T1041 nyomtatvány
 • Belépéskor szükséges papírokat nyomtatja a program
 • Táppénz és betegségi (betegszabadság időarányos) nyilvántartás, távollétek nyilvántartása.
 • Bér adatok rögzítésekor munkaszám, költséghely megadható. A bér felosztható munkaszámra.
 • Kifizetési jegyzék, átadás-átvételi jegyzék kifizető helyenként készülhet, a címletjegyzék kifizető helyenként és összesen is kérhető.
 • Beparaméterezhető főkönyvi feladás - munkaszámra,költséghelyre is adatimport modul segítségével Gold Főkönyvnek
 • Munkaügyi nyilvántartások - nyilvántartásba vétel, állományi lista, munkaügyi statisztika Kezelőnkénti jogosultság, menületiltások
 • Tetszőleges a rendszerbe valaha bevitt adatra gyorskereshet, szűrhet, valamint sablon alapján Listát készíthet a kapott eredményről, akár EXCEL-be is. Tetszőlegesen megadott főkönyvi számlák forgalmának grafikus elemzése és megjelenítése


A QS Diamond Integrált Számviteli Rendszerben a Maxbér modullal mindezeken felül megoldható:
 • A Diamond Integrált számviteli Rendszer vagy Könyvelőiroda programcsomag részeként beparaméterezhető automatikus azonnali főkönyvi feladás - munkaszámra, költséghelyre is egységes számlakeretből.
 • Dolgozók szervezeti egységbe rendelése. Szervezeti egységenkénti bontásban kérhetők a különféle listák. Szervezeti egységekhez munkaszám, költséghely rendelhető, és munkaszám bontásban adható fel a főkönyvnek.
 • Lehetőség van az integrált rendszer részét képező számlázó programmal történő összekapcsolásra, és a vevőállományban szereplő cégek felé a bérszámfejtések alapján automatikus számlakészítésre. HR munkaerő közvetítő kölcsönző cégek esetében.


Teljesítménybér-munkalap modul jellemzői:
 • A teljesítménybér-munkalap modul a használatával a dolgozók tételes teljesítéseit naponta, vagy mennyiségi szinten lehet rögzíteni, és ebből a program automatikusan elkészíti a havi bérszámfejtést.
  Termelő cégek esetében vagy egyéb norma vagy darabbéres esetben hasznos ez a funkció. Lekérdezésinek köszönhetően láthatóvá válik hogy a dolgozó mennyi időt fordított egy - egy  munkaművelet elvégzésére, illetve hány darab terméket állított elő, és ez mennyibe került a cégnek. A munkaműveletek csoportba is rendelhetők, így munkacsoportok lekérdezése is lehetővé válik.
 • Nem kell külön (pl. Excel-ben ) nyilvántartani, és összesíteni, majd a bérszámfejtésbe havonta berögzíteni a teljesítménybért, így nem kell duplán dolgoznunk.
 • Darabbér rögzítése
 • Normaidő, normakeret megadási lehetőség
 • Norma fölötti extra teljesítéshez tartozó darabbér megadása
 • Teljesítmény, vagy terméktörzs rögzítése
 • Hétvégi munka plusz díjazási lehetősége
 • Elkészült darabszámok összesítése, cikkcsoportra is időszakra vonatkozólag.


Munkaerő kölcsönzés, közvetítés, HR modul jellemzői:
 • Pályázói adatbank, melybe korlátlan létszámú pályázó vihető fel. Pályázók tetszőleges szempont szerint szűrhetők listázhatók, hogy megfelelnek-e a kívánt munkakör igényeinek.
  Korlátlan lekérdezési lehetőség!
 • Pályázók céghez kölcsönzésekor a kiközvetített cég jelzése a dolgozónál. Egy hónapban több helyen is dolgozhat a munkavállaló
 • Bérelemekhez a kölcsönző cég felé elvállalt vállalási díjak rögzíthetők
 • Leszámfejtett bér adatok alapján a vállalási díjak alapján automatikusan számla készítés.
 • Lista készítése a dolgozók bérelemeiről szervezeti egység (kölcsönzött cég) alapján.
 • Banki terminálprogram utalás szervezeti egységenként.


Iskolaszövetkezetek speciális tagi számfejtési lehetősége:
 • Tagi nyilvántartás melybe korlátlan létszámú tag vihető fel. Tagok tetszőleges szempont szerint szűrhetők listázhatók, hogy megfelelnek-e a kívánt munkakör igényeinek.
  Korlátlan lekérdezési lehetőség!
 • Tagi nyilvántartásba tagdíj felvezetése. Iskolalátogatási igazolvány dátumának jelzése.
 • Iskolák nyilvántartása, tagok iskolája, évfolyama eltárolható
 • Egy hónapban többféle munka végezhető. A munkák és a cégek nevei eltárolhatók.
 • A munkákhoz vállalási díjak rendelhetők.
 • A munkák alapján egy teljesítmény, illetve darabbér modulban a tanulók által végzett teljesítések naponta rögzíthetők. Ez alapján elvégezhető a havi számfejtés.
 • Lista készítése a dolgozók teljesítéseiről munkánkénti illetve cégenkénti bontásban.
  Komoly referenciákkal rendelkezünk iskolaszövetkezeteknél országos szinten.


További lehetőségek:
 • Az adatimport modullal nem kell külön rögzíteni a bérfeladást a főkönyvi programba, hanem azt azonnal elvégzi a program a megadott főkönyvi számokra.
 • A program korlátlan cég könyvelésére alkalmas változatban is elérhető, illetve egyesével is növelhető a könyvelhető cégek száma.
 • A Gold Maxbér programról bármikor átválthat a Diamond Integrált Számviteli Rendszerre, ha a cég növekszik, és szükségessé válik az integráció. Minden adat megmarad.
 • A Diamond könyvelőiroda programcsomag részeként kedvezőbb feltételekkel megvásárolható.Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

QualitySoft Maxbér program - Összehasonlító funkció táblázata


 
QualitySoft Maxbér Standard QualitySoft Maxbér Komplett QualitySoft Maxbér Professional
Bértípusok kezelése
 

 

 
Havi-, és órabéres dolgozók kezelése
Megbízási díj, tiszteletdíj kezelése
Túlórák, műszakpótlékok kézi megadása
Túlórák, műszakpótlékok automatikus kezelése munkarendből
Munkarendek kezelése, automatikus óra feltöltés, 5/2-től eltérő munkarend
Tagi bér kezelése
Külföldi kiküldetés, külszolgálat
Teljesítménybéres dolgozók kezelése
Cafetéria modul
START kártya, START Extra, START Plusz
EKHO számfejtése
Nyugdíjasok számfejtése
Egyszerűsített foglalkoztatottak kezelése
Szakmunkástanulók számfejtése
Műszakok, műszakrendek automatikus kezelése
Munkaidőkeretes számfejtés kezelése
Teljesítménybér analitikus rögzítési lehetősége kifizetési kódokra
Táppénz számfejtő - TB modul (külön modulként megvásárolható)
Listák, lekérdezések
 

 

 
Bérszámfejtő lap (jogcímkódok szintjén testreszabható)
Bértörzskarton (jogcímkódok szintjén testreszabható)
Bérösszesítő lista (főkönyvi számokkal feladáshoz)
Teljes körűen testreszabható bérszámfejtő lap
Bérkifizetési jegyzék, címletezési jegyzék
Saját szempont szerinti tételes jogcímlekérdezés
Göngyölített kerekítések kezelése nyomtatása
Természetbeni juttatások átvételi listája
Tetszőlegesen paraméterezhető kifizetési jogcím lista, vagy összesítő lista
Bérfelosztó lista szervezeti egységre, vagy munkaszámra
Göngyölített bér lista
Főkönyvi feladás (szervezeti egységre is)
Teljesítmény adatok listája (Teljesítménybér modul)
Kifizetési kód részletező listája (Teljesítménybér modul)
Kifizetési kódonkénti összesítő lista  (Teljesítménybér modul)
Letiltás karton
Költségvetési kötelezettségek, járulékok utalási összesítője
Banki utalások listája
Havi, éves munkaügyi statisztika
Szabadság nyilvántartás lista, havi kivett szabadságok listája
Nyilatkozat modul
 

 

 
SZJA előleg számítási módszer nyilatkozat
Családi kedvezmény érvényesítéséhez nyilatkozat
Személyi kedvezmény érvényesítéséhez nyilatkozat (fogyatékos)
SZJA előleg számításhoz költségnyilatkozat
Orvosi alkalmasság nyilatkozat
Gyermek után járó pótszabadság igénybevételi nyilatkozat
EKHO-s nyilatkozat
Munkáltatói járulékigazolás
Munkáltatói keresetigazolás
Év végi SZJA nyilatkozatok (NY29, NY30)
Munkaügyi modul
 

 

 
Munkaügyi nyilvántartó lap
Jelenléti ív
Szabadság nyilvántartás lista
Munkaszerződés
Béremelési értesítő
Kilépő dolgozók kezelése
 

 

 
Kilépő dolgozó adatlapja
Munkáltatói igazolás
Munkáltatói igazolás a levont járulékokról
Munkáltatói igazolás a munkaviszony megszűnésekor
Igazolás az egészségbiztosítási ellátásokról
Igazolólap a munkanélküli járadék megállapításához
Járulékelszámolási lap
Adatlap a tartási kötelezettségekről
Belépő dolgozók kezelése
 

 

 
Dolgozók nyilvántartásba vételi lapja
Munkavállalói tájékoztatás
Munkaszerződés
SZJA előleg számítás nyilatkozat
T1041, T1041E, T1042E , T1044D
Adatszolgáltatások
 

 

 
NAV felé - ÁNYK 1108, 1158, 1212-es nyomtatványok
NAV felé - ÁNYK T1041, T1041E, T1042E , T1044D nyomtatványok
KSH felé: Havi munkaügyi jelentés (KSH 2238)
Évvégi NYENYI adatszolgáltatás
Önkéntes nyugdíjpénztári bevallás
Funkciólista
 

 

 
Beépített FEOR, Magánnyugdíjpénztár, jogviszony,stb. alapadat törzsek
Előre beállított teljesen feltöltött jogcímtörzs
Havi vagy időszakos zárás és nyitás
Egy dolgozóhoz több jogviszony tartozhat, dolgozó klónozási lehetőség
Havi járulékok göngyölített kerekítése
TAJ szám, adóazonosító ellenőrzés,  Születési idő automatikus kitöltése
Bármilyen kiszámolt, számfejtett érték tetszőleges értékre átjavítható
Távollétek (kieső idők) karbantartása
Kieső idők alapján ledolgozott napok automatikus számítása
Bankok törzse, és bankszámla ellenőrzés
Éves munkarend (fizetett napok) törzs
Pótszabadságok kezelése
Bármely adat tetszőleges szempont szerinti szűrése, nyomtatása és exportja
Beépített teljes körű kézikönyv
Minden funkció egér nélkül kezelhető
Exportálás Excel, PDF, PRN fájlba, és vágólapra
Mátrixnyomtató teljeskörű támogatása
Sokféle SZJA számítási mód
Automatikus főkönyvi feladás
Külön hóközi számfejtési lehetőség automatikus hóvégi átemeléssel
Testre szabható, paraméterezhető bérkifizetési jogcímtörzs
Munkaszámok, költséghelyek kezelése
Dolgozók szervezeti egységhez rendelése
Bérfelosztás szervezeti egységre
Jelenlétek rögzítése
Csoportos számfejtés jelenlét alapján
Banki terminálprogramba átadás
Teljesítmény kifizetési kódok nyilvántartása
Jelenlét adatátvétel Webes felületről
Csoportos számfejtés (EXCEL fájlból jelenlét és bér adatok beimportálása)
Visszafizetésre kötelező határozat (TB modul folyamatban)
Táppénzfolyósítást megszüntető határozat (TB modul folyamatban)
Regisztrációs lap OEP felé (TB modul folyamatban)

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 

QualitySoft Maxbér program - Árlista

QualitySoft bérszámfejtő
Standard
QualitySoft bérszámfejtő
Komplett
QualitySoft bérszámfejtő
Professional
QualitySoft Maxbér bérszámfejtő program
Maxbér program: max.5 fő az összes cégben* (önállóan nem vásárolható)
-
20.000
40.000
Maxbér program: max. 25 fő az összes cégben
20.000
42.000
73.000
Maxbér program: max. 50 fő az összes cégben
40.000
82.000
115.000
Maxbér program: max. 75 fő az összes cégben
70.000
115.000
150.000
Maxbér program: max. 100 fő az összes cégben
100.000
150.000
180.000
Maxbér program: max. 250 fő az összes cégben
150.000
230.000
260.000
Maxbér program: max. 500 fő az összes cégben
-
310.000
350.000
Maxbér program: max. 750 fő az összes cégben
-
390.000
440.000
Maxbér program: max. 1000 fő az összes cégben
-
470.000
530.000
Maxbér program korlátlan létszámra
-
570.000
630.000
Táppénz számfejtő - TB modul
-
-
100.000
Teljesítménybér - munkalap - jelenlét modul
-
-
32.000
Egyszerűsített foglalkoztatott: max. 50 fő az összes cégben
15.000
20.000
25.000
Egyszerűsített foglalkoztatott: max. 150 fő az összes cégben
30.000
40.000
50.000
Egyszerűsített foglalkoztatott: max. 250 fő az összes cégben
40.000
60.000
80.000
Egyszerűsített foglalkoztatott: max. 500 fő az összes cégben
-
90.000
120.000
Egyszerűsített foglalkoztatott: korlátlan létszámra
-
120.000
150.000
Maxbér korlátlan cégre, a létszám nem adódik össze cégenként
-
100.000
100.000
Maxbér korlátlan cégre, a létszám nem adódik össze cégenként (EFO)
-
50.000
50.000

Válassza Ön is a QualitySoft minőségét és biztonságát!
Próbálja ki a letölthető demó változatunkat! 

 

QualitySoft Maxbér program - Képek a programról