Akciós ajánlatok

 
 

Használja ki AKCIÓS ajánlatainkat!

 


*Az akció 2015. november 1-től visszavonásig érvényes, továbbá más akcióval nem vonható össze, valamint csak új program vásárlása esetén érvényes!
1
.

Induló cégeknek 80.000 Ft nettó vásárlás felett kedvezményt biztosítunk a program árából. Szeretnénk segíteni a cég indulásában. Ha 6 hónapnál nem régebbi a cégbejegyzés, akkor 25% kedvezményt biztosítunk a program árából.

2.
Programjainkra részletfizetési lehetőséget biztosítunk!
Ha nincs jelen pillanatban elég tőkéje, akkor is lehetősége van pillanatnyi pénzügyi lehetőségeinél drágább programot vásárolnia.
30% induló részlet befizetés után maximum 7 részletben fizethető a program. (Részletenként 1.000 Ft+Áfa kezelési költséget számítunk fel)
Nettó 100.000 Ft-os programnál 7 hónapos részletfizetés esetén: Induló részlet Nettó 30.000 Ft, majd 7 x 11.000 Ft+ Áfa  a fizetendő összeg.

3.
Azonos tulajdonosi körrel rendelkező cégcsoporton belül a programok igen jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg. A kedvezmény mértéke elérheti az 50-70%-ot.

4.
Iskolák számára a program oktatási célra történő felhasználása ingyenes.

5.
Ha saját célra vásárol oktatási intézmény akkor 30% kedvezményt biztosítunk. Kivételt képez a Maxbér program. Melynek árából 15% kedvezményt adunk.


6.

PÁRATLAN LEHETŐSÉG AZ ÜGYVITELI PROGRAMOK TERÜLETÉN!
CSÖKKENTSE TOVÁBB ÁRAINKAT ÖN!

Számtalan esetben szembesültünk azzal, hogy ügyviteli program vásárlásakor az érdeklődők csak a program árát nézik, és annak alapján hasonlítják össze a különböző gyártók termékeit. Az évente fizetendő programkövetési díj mértékét pedig elhanyagolják a döntés meghozatalakor.
Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a programkövetési díj díj mértéke ma Magyarországon a program árának átlagosan 20-100%- át teszi ki éves szinten.
Ez pedig igen jelentős szórás. Nem mindegy ugyanis hogy veszünk egy programot 20%-al olcsóbban mint a másik cégtől, majd pedig már az első év után több mint 20%-al több programkövetési díjat fizetünk ki mint a másik cégnél tettük volna. Ráadásul ezt az összeget minden további évben megfizetjük, így hosszabb idő alatt jóval drágább lesz a kezdetben olcsónak tűnő program!

Mivel a mi programjaink éves programkövetési díja országos szinten a legalacsonyabbak közé számít, ezért ennek a felületes ár összehasonlításnak szeretnénk az elejét venni. És a következő kihagyhatatlan lehetőségeket kínáljuk fel Önnek:

Önnek lehetősége van a programok induló árát tetszőleges mértékben csökkenteni* maximum a programok árának 50%-áig. Ennek ellentételezésként viszont az árcsökkenés % mértékének a 2-szeresével növekszik az éves programkövetési díj százalék mértéke. (3 éves hűségnyilatkozattal)
(*Kivéve akciós termékek esetén. Tehát árcsökkentés csak teljes árú termékből lehetséges.)

Ha konkurensünktől vásárolna programot, és esetleg olcsóbb lenne a miénknél az induló licencdíjuk, és az ő éves programkövetési díjuk magasabb mint a miénk, akkor itt a kedvező lehetőség, hogy ÖN döntsön: Csökkentse le a mi programunk árát a konkurens cég árszintjére, majd nézze meg, hogy a programkövetési díjunk alacsonyabbra jön-e ki mint az övék. Ha Igen akkor Ön mindenképpen nyer. Ha nem, akkor a program tudásszintjeit is hasonlítsa össze, illetve kérdezze meg hogy a programkövetési díj mit takar. (pl. van-e telefonos support, mennyibe kerül a kiszállás, stb...)

 

Nézzük meg egy példán keresztül, hogyan néz ki mindez a gyakorlatban, és miért is nagyszerű ez a lehetőség:
Tegyük fel hogy vásárol egy 100.000 Ft értékű könyvelő program licencet.
Normál esetben a könyvelőprogramok éves programkövetési díja a program árának 25%-a, ha telefonos support-ot is tartalmaz. Tehát erre a programra évente 25.000 Ft a programkövetési és ügyfélszolgálati díj.
Példánkban Ön úgy dönt hogy a program árát 25%-al csökkenti.
Ebben az esetben megkaphatja a programot 75.000 Ft-ért, tehát spórolt 25.000 Ft-ot, viszont az éves programkövetési díj százalék mértéke 50%-al fog nőni az eredeti 25%-ról.Tehát a programkövetési díja nem 25% lesz hanem 37.5%, ami pedig az eredeti 100.000 Forintos árra értendő.
Egyszerű számolással megkaphatjuk, hogy az ügyfélszolgálatért nem 25.000 Ft-ot kell évente fizetni, hanem hanem 37.500 Ft.-ot.
Spórolt tehát 25.000 Ft-ot és az éves díja 12.500 Ft-al nőtt meg. Tehát 2 évet nyert.

Meg kell jegyeznünk hogy a növekménnyel együtt az évi 37.5%-os programkövetési díj még így is messze alatta marad más forgalmazók éves programkövetési %-ához képest, míg az eredeti program árának csökkentésével árban az ugyanilyen tudású programokhoz képest jóval kevesebbet kell fizetni.

Kérjük Önt, hogy mielőtt vásárlás mellett döntene számoljon utána! Válasszon a részletfizetési lehetőség, vagy az árcsökkentés közül amennyiben a licencdíjat túl magasnak találja.

Az újítások mindig is jellemezték cégünket. Régi ügyfeleink jól tudják, hogy mennyi újítást vezettünk be, mielőtt a konkurencia is megjelent volna ezekkel. Ez is egy fantasztikus egyedülálló innovatív lehetőség. Éljen Ön is ezzel a lehetőséggel még ma.