Termékeink: Adatintegrációs modul

A QualitySoft adatcsere modul biztosítja a nem integrált különálló programok közötti adatátadást, illetve főkönyvi feladást.

Az adatcsere modul egyrészt a saját fejlesztésű különálló QS Gold elnevezésű programjaink között biztosítja a főkönyvi feladások átvitelét, amennyiben ügyfeleink nem egységes menüszinten integrált, vagy online rendszert használnak.

Az adatcsere modul ezen kívül képes külső idegen (nem saját fejlesztésű) rendszerből is adatfogadásra, ezáltal lehetőség van arra, hogy jelenlegi megszokott számlázó, bér, vagy egyéb speciális rendszerüket nem kell lecserélniük, és mégis használhatják főkönyvi programunkat, vagy egyéb termékünket egy integrált rendszerben.

Az adatátadás fájl cserével és egy menüpont elindításával oldható meg. A fájlok átvitele több módon történhet:

- Helyi winchesteren vagy helyi hálózaton keresztül
- USB-n
- e-mailben csatolt mellékletként
- FTP-n keresztül is átvihetők a fájlok egyik rendszerből a másikba.

Látható tehát, hogy térben távolabb eső rendszerek közötti adatcsere is lehetséges.
Adatcsere modul esetén szabványos fájl formátumot használunk, melyet előállíthat a külső rendszert fejlesztő cég, és így biztosítható programunkba a beolvasás.

Amennyiben integrált rendszerünket vásárolja meg, akkor az adatcsere modul nem szükséges, mert integrált rendszereinkben automatikusan biztosított az egyszeri adatrögzítés, és az adatok közös törzsadatbázisból dolgoznak, és a főkönyvi feladás automatikusan megvalósul.

Programunk lehetőség nyújt az úgynevezett webáruház illesztés funkciónak is. Röviden ez annyit takar, hogy képes átvenni különböző webáruházak által előállított megrendeléseket, számlákat. Az átvett megrendelésekből egyszerűen elkészíthetőek a végszámlák (akár tömegesen is). Erről részletesebben az alábbi linken olvashat!

Import lehetőségek SZÁMLÁZÓ programokból

Amennyiben az ügyfele a honlapunkon található számlázó programok valamelyikét használja könnyedén átadhatóak-átvehetőek az adatok az adatimport-export modulunkkal e-mailen keresztül vagy pendrive-on, mivel ezen számlázó szoftverek alapból tudnak kapcsolódni a QualitySoft könyvelő szoftveréhez.

A jelenleg együttműködő számlázó program partnereink listája:
(A lista folyamatosan bővül.)

Forgalmazó

Szoftver neve

Web

Diamond Stúdió Szoftverek Kft.

Raktárkezelő számlázó program

http://www.diamond.hu

UNAS webáruház

Online Webáruház

https://unas.hu/

KBOSS.HU Kft.

szamlazz.hu számlázó

https://szamlazz.hu/

Szintézis Informatikai ZRt

SZINTÉZIS "SZIKE"

http://www.szintezis.hu

Adminsoft Kft.

Adminsoft raktárkezelő programok.

http://www.adminsoft.hu

AXEL Professional Softwares Kft.

Axel Pro számlázó program

http://www.axel-szamlazo-program.hu

BázisNet Rendszerház Kft.

Speditrans számlázó

http://www.speditrans.hu/

FCI-FULL Informatikai Kft

FCI-FULL számlázó

http://www.fcifull.hu/

Incash Rendszerház Kft.

InCash Ügyviteli Szoftver

http://www.incash.hu/

Clear Admin Software Kft.

Clear admin számlázó

http://www.clearadmin.hu/

ProgramTECH Kft.

ProgramTECH MOST számlázó

http://www.programtech.hu/

Bevezetés alatt

Infocentrum Szoftver Stúdió

Infocentrum számlázó

http://www.infocentrum.hu/

Import lehetőségek bármilyen tetszőleges SZÁMLÁZÓ programból

Akkor sincs probléma, ha az Ön ügyfele olyan számlázó programot használ, amely nem szerepel listánkon, mert erre is van megoldásunk! Tapasztalatunk szerint a számlázó programok fejlesztői nyitottak az együttműködésre, hiszen az számukra is sok előnnyel jár, ha minél több könyvelő programmal kompatibilis a számlázó programjuk. Így amennyiben vállalják a fejlesztést, akkor a részletes fejlesztési útmutatónkat rendelkezésükre bocsátjuk, mely alapján el tudják készíteni a fejlesztést. Természetesen igény esetén további segítséget is tudunk nyújtani óradíj ellenében.

Másrészt rendszerünk a paraméterezhető egyedi import modul lehetőségünkkel bármely Microsoft Excel (xls) fájlból tud adatokat importálni a könyvelő programba. A modul nagy előnye, hogy nem kell hozzá a számlázó program fejlesztőinek az  együttműködése. Bármelyik jelenlegi számlázó programból kapható olyan Excel fájl, amit be tudunk olvasni. Küldjék el részünkre az Excel fájlt, mi megvizsgáljuk és megvalósítjuk az importot.

Banki import lehetőség

A könyvelő program banki import modulja lehetőséget biztosít a banki kivonat automatikus feldolgozására. A banktól kapott (letöltött) elektronikus bankkivonatot a könyvelő programba beolvasva manuális adatbevitel nélkül megjeleníti a kivonat tételeit, így automatikusan összepontozhatók a jóváírások - terhelések a vevő - szállítói számlákkal.

További előnye a rendszerünk használatának, hogy öntanuló, vagyis, ha egy összepontozást (egy adott céget egy adott bankszámlához) hozzárendelünk, akkor az megjegyzi, és a későbbiekben már felismeri.

Így a könyvelő programunk jelentősen lerövidíti a banki kivonatok feldolgozását, valamint elősegíti a pontos munkavégzést is (nincs elírás, elütés).

Banki terminálprogramba, internetbankba exportálás

Közel annyi időt emészt fel a számlák ill. bérek utalása, mint a kivonatok rögzítése, ezért erre is gondoltunk banki import-export modulunk kialakításakor: A felrögzített szállítói számlákból, bérszámfejtésekből automatikusan készít banki export fájlt a rendszer, amely banki terminálprogramba vagy internetbankba beolvasható, és a számlák, bérek azonnal utalhatók!

Ha még több információra kíváncsi, akkor iratkozzon fel ingyenes tanácsadó hírlevelünkre. Feliratkozáshoz kattintson ide...

 


 

PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES DEMO VERZIÓT!

Így működés közben, akár otthon is meggyőződhet a program kiváló minőségéről.
Rendelkezésre állunk bemutatókkal is, előzetes egyeztetés esetén.
Online megrendelés esetén akár néhány órán belül használhatja a programot.

Ha megtetszett a program kérem rendelje meg még ma.
Használja ki akcióinkat és kedvező vásárlási feltételeinket.

A programokat munkanapokon internetes megrendelés esetén akár néhány órán belül használatba veheti. Rendelje meg a kiválasztott programot az Online megrendelés   funkcióval. Töltse le a megfelelő program telepíthető változatát, és mire rögzíti a törzsadatokat, addigra elkészítjük a regisztrációját és a megadott e-mail címére elküldjük Önnek az aktiváláshoz szükséges kódokat!


A QualitySoft Integrált Számviteli Rendszer egy teljes körűen és maximálisan integrált rendszer. Nagyon rugalmasan testre szabható, és tetszőlegesen paraméterezhető az eltérő igényeknek megfelelően.

Mindez együtt átlagon felüli megtérülést eredményez az Ön számára. Ha még mindig különálló rendszereket használ, javaslom próbálja ki programunk DEMO változatát, és győződjön meg programunk tudásáról, kiváló minőségéről, könnyű kezelhetőségéről és rugalmasságáról.